Turkulaiset huomio: SYÖ ja säästä selvää rahaa!

SYÖ!-viikoilla herkutellaan taas 12 €:n mahtavilla tarjousannoksilla 17.-30.5.2024.

Legendaarinen Hunter's Inn nähdään tulevilla SYÖ!-viikoilla.
Legendaarinen Hunter's Inn nähdään tulevilla SYÖ!-viikoilla.

Turusta legendaarisille SYÖ!-viikoilla on lähtenyt jälleen kerran joukko toinen toistaan herkullisempia ravintoloita, joiden tarjoukset eivät jätä nälkäiseksi - mutta eivät myöskään verota kukkaroa liiaksi. Poimi tärpit alta ja valmistaudu SYÖmään.

Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja tarjousannokset pääset näkemään kampanjasivuilta täältä.

TSEKKAA MYÖS: SYÖ!-viikkojen ravintolat on nyt julkaistu: Tässä ne ovat!

Näitä ensikertalaisia ei kannata jättää välistä!

Vaikka Brahenkadulla sijaitseva Hunter’s Inn on uusi tuttavuus SYÖ!-viikoilla, se on ehtinyt ilahduttaa janoisia ja nälkäisiä asiakkaita jo yli 35 vuoden ajan.

Kampanjan ajan tämä legendaarinen ravintola tuo tarjolle paistettua Votkinin hirvigrilleriä, paistettua perunaa, talon omaa relissiä, sipulia sekä friteerattu uppomunaa sisältävän Mäggära Pännyn, joka nautitaan hintaan kuuluvan virvoitusjuoman kera.

Toinen 12 €:n annos pitää sisällään Chicken BLT Bagelin ja ranskalaiset.

Hunter's Innin bagel-osaaminen palkittiin FastFood Champion kilpailussa aiemmin tänä vuonna.
Hunter's Innin bagel-osaaminen palkittiin FastFood Champion kilpailussa aiemmin tänä vuonna.

Edullisten SYÖ!-annosten lisäksi Hunter’s Inniin kannattaa suunnata myös laajan juomavalikoiman, viihtyisän terassin ja koukuttavien pelikoneiden takia. Tämä paikka ei ole legenda ihan syyttä suotta!

Toinen Turun SYÖ!-viikkojen uutuuksista löytyy kauppakeskus Länsi 1:sestä. Kyseessä on Ravintola Pikkupihvi, jonka SYÖ!-annokset huimaavat päätä!

Tämä ensikertalainen tarjoaa nimittäin kampanjan ajan 180 gramman grillipihviä lisukkeineen sopivaan 12 €:n hintaan. Normaalisti tämä annos kustantaa 21 €.

Ravintola Pikkupihvissä nautitaan SYÖ!-viikkojen ajan pihviä 12 €:lla.
Ravintola Pikkupihvissä nautitaan SYÖ!-viikkojen ajan pihviä 12 €:lla.

Myös perunamuusin ja bearnaisekastikkeen kera tarjoiltu grillattu kana sekä juustoburgeri parmesaaniranskalaisten kera lähtevät SYÖ!-viikkojen ajan parempiin suihin 12 €:lla.

Säästä SYÖmällä selvää rahaa

Viime kampanjassa Parhaan SYÖ!-ravintolan -tittelin pokannut Lone Star on totta kai mukana ilahduttamassa nälkäistä SYÖ!-kansaa.

LUE LISÄÄ: Legenda vei voiton! SYÖ!-viikkojen Turun paras ravintola on tässä

Tämän suosikkiravintolan tarjousannoksista kannattaa maistaa ainakin Sticky Ribsejä, joita on annoksessa peräti puoli kiloa! Normaalisti tämä annos kustantaa 24,90 €, joten säästöä kertyy SYÖ!-viikoilla yli 50 %.

Tarjoushaukkojen kannattaa ottaa ehdottomasti suunnaksi myös Gastropub Löytö, jonka paneroitu possunleike ja paneroitu vegeleike lähtevät SYÖ!-viikkojen ajan matkaasi puoleen hintaan.

Gastropub Löydössä kannattaa annosten kylkeen ehdottomasti kysyä myös juomasuosituksia.
Gastropub Löydössä kannattaa annosten kylkeen ehdottomasti kysyä myös juomasuosituksia.

Leikkeistä puhuttaessa ei kannata unohtaa myöskään MorriSon’sia, jonka yksi SYÖ!-annoksista on kermaisella pippurikastikkeella ja valitsemallasi lisukkeella höystetty pippurileike.

MorriSon'sin leike vie taatusti nälän!
MorriSon'sin leike vie taatusti nälän!

Edullista sushia pääsee nauttimaan SYÖ!-viikoilla peräti neljässä kohteessa; Kawaiissa, Luckiefun’s Wiklundissa, Kobe Sushissa ja China Thai Palacessa.

Pizzan himoiset ilahtuvat Cup & Pintin kolmesta herkullisesta kampanjapizzasta, minkä lisäksi pizzavatsan saa hyvin täyteen myös Rax Pizzabuffet Aurakadulla.


Kaikki Turun SYÖ!-viikkojen ravintolat ja tarjoukset löydät täältä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi