Turun Linnanteatterin keittiö uudistuu

Nykyään kaikki Linnateatterissa tarjottava ruoka on valmistettu omien seinien sisällä.

Ruokien lisäksi myös teatteriravintolan drinkki- ja viinilistat on uusittu.
Ruokien lisäksi myös teatteriravintolan drinkki- ja viinilistat on uusittu.

Syö teatterissa

Linnateatterin keittiö on viritetty uusille kierroksille ja nykyään kaikki Linnateatterissa tarjottava ruoka on valmistettu omien seinien sisällä. Tänä vuonna tarjottavat menut kantavat teatterissa vaikuttavien näyttelijöiden nimiä. Ensimmäisenä tarjolla on teatterinjohtaja Mikko Koukin lempiruokia. Linnateatterin ravintola keskittyy lähiruokaan ja lähituottajilta saataviin raaka-aineisiin. Juustot haetan kauppahallista, panimotuotteet Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalta. Teatterissa tarjottavat leivokset ja kakut tulevat joko omasta keittiöstä tai Veraisten Leipomosta.
Linnateatteri, Linnankatu 31

Valttikortit Dynamossa

Dynamo on aloittanut uudet Elämän Valttikortit -illat, joissa vaihtuvat DJ-vieraat soittavat 50 elämänsä tärkeintä kappaletta. Yleisö pääsee osallistumaan joka kolmas keskiviikko järjestettäviin iltoihin biisientunnistuksen kautta. Eniten kappaleita tunnistaneelle on luvassa palkintoja.
Dynamo, Linnankatu 7

Simpukoita Porcissa

Le Porcin listat ovat taas vaihtuneet. Kevään odotusta lääkitään ranskalaisen sipulikeiton ja valkoviinissä haudutettujen sinisimpukoiden paluulla. Jälkimmäiset saatavilla varmimmin torstaista lauantaihin.
Le Porc, Martinkatu 3

Viskiä Teerenpelistä

Teerenpelin Lahdessa tislattu ja tammitynnyreissä kypsytetty, kahdeksanvuotias mallasviski on tullut ravintolamyyntiin. Kotimaisista ohramaltaista valmistettu Teerenpeli Single Malt 8 Years Old on väriltään kuparinruskea. Tuoksussa on aistittavissa sitrushedelmiä ja toffeeta makean rusinamaisen aromin lisäksi.
Teerenpeli, Eerikinkatu 8

Taidetta Börsissä

TOK:n ja ARTE ry:n yhteistyöhanke tuo taidetta Börsiin. Juhan huone – a Room with John esittelee turkulaista aikalaistaidetta Börs Bar & Café:ssa sekä muissa hotellin tiloissa.
Sokos Hotel Hamburger Börs, Kauppiaskatu 6

Tomate puoleen hintaan

Espanjalainen ravintola Tomate viettää iltapäivisin iloisia tunteja. Ravintolan kaikki à la carte pääruoka-annokset myydään puoleen hintaan arkisin kello 14.30–17.30. Tarjous voimassa 28.2. asti.
Tomate, Brahenkatu 20

Benelli's pakettiin

Ravintola Frank Benelli´s lopetti toimintansa tammikuussa. Ravintolan entisiin tiloihin osoitteeseen Eerikinkatu 12 muutti Rosso, joka avasi ovensa 4.2.
Rosso, Eerikinkatu 12

Aurora jäässä

Ravintola Auroran edustalle avataan lauantaina 12.2. kello 12 jääterassi, jonka valmistavat lappilaiset jäänveistäjät. Terassille tuodaan jäästä veistetty baari, sohvia, nojatuoleja ja jääveistoksia. Avajaispäivänä ohjelmassa on musiikkia, grillausta ja Euroviisu-karsinnan odotusta.
Ravintola Aurora, Linnankatu 32

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi