Turun SYÖ! -viikoilla mukana 20 ravintolaa: Pian syöt kympillä pihviä, sushia ja burgereita

Turun SYÖ! -viikoilla on mukana 20 ravintolaa ja yhteensä yli 50 huikeaa tarjousta. Kampanja käynnissä 6.-19.11.2020.

Legendaariset SYÖ! -viikot pyörähtävät jälleen käyntiin perjantaina 6. marraskuuta. Mikä piristäisikään loppusykyn pimeyden keskellä paremmin kuin hyvä ruoka - ja jos tämän hyvän ruoan saa vielä eteensä niinkin edullisesti kuin kympillä, vielä parempi!

Kaikki tarjousannokset on saatavilla myös take awayna, joten voit nauttia kympin annoksista vaihtoehtoisesti myös kotikeittiösi lämmössä. Tsekkaa, löytyykö yli 50 tarjouksen joukosta juuri sinulle sopiva annos - vai kenties monta suosikkia.

Kaikki tarjoukset löydät myös helposti kartalta tästä.

Turussa herkutellaan pihveillä

Pihvi kympillä? Kuulostaa uskomattomalta, mutta totta se on! Kampanjaviikkojen ajan Woolshed - Australian Gastropub tarjoaa kympillä annoksen, joka sisältää 200 gramman naudan pihvin punaviinikastikkeen ja ranskalaisten kera. Pihvitarjouksen lisäksi ravintolassa voi SYÖ! -viikkojen ajan nauttia myös pekonia, juustoa ja karamellisoitua sipulia sisältävän Johannesburg “Braai” Burgerin, tai vaihtoehtoisesti sinihomejuustoa ja grillattua kanaa sisältävän Blue Mountain Chicken Burgerin.

Varaa pöytä

Kuva: Woolshed

Pihviä pääsee syömään edullisesti myös Aurajoen rannassa sijaitsevassa RantaKerttu-ravintolassa. Lämpimästä tunnelmasta tunnettu ravintola tarjoaa kympillä lehtipihvin maalaisranskalaisten kera. Pihvin lisäksi kympillä pääsee nauttimaan vegaanista, mustapapupihvillä täytettyä hampurilaista sekä kermaista jättirapupastaa.

Varaa pöytä

Myös päärautatieaseman tuntumassa sijaitsevassa Kortteliravintola Kertussa pääset nauttimaan kampanjaviikkojen ajan edullisesti joko lehtipihvistä, seitanburgerista tai kanalla täytetystä caesarsalaatista.

Varaa pöytä

Lehtipihvin ystävät voivat testata kympillä myös kolmannen ravintolan version tästä klassikkoannoksesta. Pikku-Torressa kympillä pöytään saadaan lehtipihvin lisäksi myös pariloidulla kananpojalla höystettyä salaattia. Jalkapallonystävät voivat ruokailun lomassa ihastella ravintolan seinillä roikkuvia, nimmareilla varustettuja pelipaitoja ja futishuiveja.

Sushia niin paljon kuin napa vetää

Myöskään sushin ystävät eivät joudu SYÖ! -viikoilla pettymään, sillä mukana on tällä kertaa useampikin sushiravintola.

Martinkadulla sijaitsevassa Kobe Sushissa voit nauttia kympillä 6 kpl nigri salmoneita ja 8 kpl uramaki salmoneita sisältävän Omega-3-lajitelman. Toinen vaihtoehto lupaa tuoda hymyn huulille, sillä kyseessä on kevätrullia, kanapalleroita ja lohirullia sisältävä Happy Box.

Aurakadun Kawaiissa nälkä lähtee taatusti, sillä kympillä voit kasata buffetista itsellesi mieluisen, 14 kappaleen sushilajitelman keiton, juoman ja salaatin kera. Jos sushi ei sillä kertaa maistuisi, toisena vaihtoehtona ravintola tarjoaa lämminruokalajitelman niin ikään keiton, juoman ja salaatin kera.

Kuva: Itsudemo

Kauppakeskus Skanssin Itsudemo-ravintolassa pääsee myös syömään mahansa täyteen. Kympin tarjouksessa on nimittäin sushit, keiton, juomat ja slaatit sisältävä “All you can eat” -sushibuffet. Vaihtoehtoisesti voit nauttia kympillä buffetista myös lämmintä ruokaa. Sushia saa edullisesti myös kotiin. 14 kappaleen omavalintaisen sushilajitelman saat niin ikään kampanjaviikkojen aikana kotiisi kympillä.

Kauppatorin kupeessa sijaitsevassa China Thai Palacessa voit niin ikään nauttia kympillä joko buffetista tai omavalintaisesti, 15 kappaleen sushilajitelma. Näiden tarjousten lisäksi ravintola tarjoaa kampanjaviikkojen ajan kaikki kana-, tofu- ja kasvisannokset kympillä.

Laadukkaita pizzoja

Pizzahimoon helpotusta tarjoaa brittihenkinen Cup & Pint, jonne voit lähteä nauttimaan hyvän ruoan lisäksi myös rennosta tunnelmasta. Kympillä voit valita lautasellesi kuninkaallisia pizzoja: Grillattua kanaa ja romainesalaattia sisältävän Prince Louis -pizzan tai salamia sisältävän Prince William -pizzan. Kevyempää ruokaa kaipaavat voivat valita Princess Anne -salaatin.

Ahvenanmaalaisesti valmistetuista pizzoista, eli peltileivistä tuttuun Pub Niskaan kannattaa astella, jos haluat vaihtelua perinteisiin pizzoihin. SYÖ! -viikkojen ajat voi nauttia ravintolassa kympillä joko kana-tai kasvisversion peltileivästä.

Burgereita joka lähtöön

Historiallisen Juseliuksentalon kellarissa sijaitseva Gastropub Löytö tarjoaa hyvän tunnelman lisäksi myös hyvää ruokaa. Kympillä pääset nauttimaan joko puuhiiliuunissa grillatulla pihvillä ja sriracha-majoneesilla täytettyä burgeria, joka tarjoillaan maalaisranskalaisten kera. Kympillä pääsee myös syömään myös basilika-aiolin ja sriracha-majoneesin kera tarjoiltua kanakoria.

Jos burgerit ovat sinun juttusi, ota suunnaksi joko Naughty Brgr -, The Kiwi tai MorriSon’s -ravintola. Krtistiinankadulla sijaitseva MorriSon’s tarjoaa SYÖ! -viikkojen ajan kaikki Classic Burgerit kympillä. Naughtyssä pääset puolestaan maistelemaan joko sinihomejuustoa ja pekonihilloa sisältävän Naughtyn, hopeasipulia ja cheddar-aiolia sisältän KISSin tai paistettuja herkkusieniä ja parmesan-rosmariiniaiolia sisältävän Shroomin. Kaikkiin annoksiin sisältyy Crispy Fries -ranut. Uusiseelantilaista tunnelmaa ja reilua pubiruokaa tarjoavan The Kiwi:n tarjouksista voit valita lautasellesi joko Cheese Melt -burgerin, Spicy Chicken -burgerin tai
Veggie Delight -burgerin.

Kuva: MorriSon's

Eivätkä burgerit loppuneet tähän. Lone Star -ravintolassa voit valita kahdesta burgerivaihtoehdosta: Say Cheese- tai Halloumi-burgeri. Napostelunnälkään ravintola tarjoaa kympillä myös basic-siipiä ja sipulirenkaita sisältävän Wings & Snacks -annoksen.

Myös rehtiä ja maukasta ruokaa tarjoilevassa ravintola Komppelissa voit valita kympillä eteesi joko Gorgonzola-pekoniburgerin, punajuuri-pinaattipyöryköitä tai lämpimän kana-kanttarellileivän.

Makuja Japanista Suomeen

Viinin, ystävien ja ruoan perään kuuluttavassa VENN Wiklundissa nautit SYÖ! -viikkojen ajan runsaasti erilaista naposteltavaa sisältävän Combo- tai Juustolaudan kympillä. Vähän tuhdimpaa ruokaa etsivän ei myöskään tarvitse lähteä muualle, sillä kympin tarjouksessa ovat myös Vege- tai Kana-teriyaki-kulhot.

Kuva: VENN

Kotiruokaa etsivän kannattaa ottaa suunnaksi Brahenkadulla sijaitseva Bistro Turku. Tarjouksessa on kampanjaviikkojen ajan lasagnea, seesamibroileria tai lihapyöryköitä. Kaikkiin annoksiin sisältyy pääruoan lisäksi alkusalaatti ja jälkiruoaksi lätty kermavaahdolla.

Japanilaisen ruoan ääreen sinut vie puolestaan Momotoko, jonka ramenit lämmittävät kolean marraskuun keskellä. Kympin tarjouksessa on hienonnettua porsaanlihaa sisältävä tantanmen-ramen sekä soijamaitopohjainen Vege Katsu Ramen. Kolmas tarjousannos on ramen-nuudelista, paistetusta kanan reisipalasta ja teriyaki-kastikkeesta koostuva Shoyu Ramen.

Lähi-idän makuja tarjoilee puolestaan Eerikinkadun Slemani Kebab House. Kympillä pääset syömään joko grillattua lampaankyljystä, kana shishkebabia tai kanavartaita. Kana-annosten mukaan kuuluu myös juoma.

Tarjoukset voimassa SYÖ! -viikkojen ajan 6.-19.11.2020. Tsekkaa kaikki kympin annokset täältä! Seuraa SYÖ! -viikkoja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi