Turussa SYÖdään taas säästöhinnoin: Nämä huippumestat ovat mukana suositussa ravintolakampanjassa

SYÖ!-viikkojen mahtavat tarjoukset saapuvat luoksesi 14.-27.4.2023.

Kevät tekee kovaa vauhtia tuloaan, ja niin tekevät myös vuoden toiset SYÖ!-viikot. Kampanjassa herkutellaan tuttuun tapaan toinen toistaan herkullisimmilla annoksilla sopivaan 12 euron hintaan. Poimi tästä tärpit Turun tarjontaan ja valmistaudu SYÖmään!

Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja tarjoukset löydät kampanjasivuilta täältä.

Pihviä alle lounarin hinnalla!

No nyt on kova tarjous! Mahtavista pihveistä tunnettu Pikku-Torre ei petä SYÖ!-viikoillakaan, sillä tämä ravintola tarjoaa kampanjan ajan ranskalaisten ja maustevoin kera tarjoillun lehtipihvinerinomaiseen 12 euron hintaan - eli lähes kymmenen euroa alkuperäistä hintaa edullisemmin.Tätä tarjousta ei kannata ohittaa!

Lehtipihvi on klassikko, joka ei petä!
Lehtipihvi on klassikko, joka ei petä! Kuva: Pikku-Torre

Lehtipihvin ystäviä hemmotellaan myös Kauppatorin laidalla sijaitsevassa Saaristobaarissa. Tässä ravintolassa klassikkopihvi tarjoillaan maustevoin, ranskalaisten ja paistettujen vihannesten kera. Ja hintahan on tosiaan sen 12 euroa.

Uutuutta pukkaa

Tämän kertaisten SYÖ!-viikkojen uusin tulokas on  Turun keskustassa erinomaisia smash-burgereita paistava Burger Company, jonka tarjous saa kenet tahansa höristämään korviaan.

SYÖ!-viikkojen ajan saat nimittäin vapaavalintaisen burgerin ranskalaisten kera tarjoiltuna varsin edulliseen 12 euron hintaan.

Aasialaisia erikoisuuksia

China Thai Palace saattaa olla monelle tuttu ravintola, mutta oletko koskaan herkutellut tässä ravintolassa ankalla? Jos kiinalainen erikoisuus on jäänyt sinulta kokematta (tai vaihtoehtoisesti jos se kuuluu lempiruokiesi joukkoon), kannattaa SYÖ!-viikoilla suunnistaa Hansakorttelin kolmanteen kerrokseen. Yksi tämän ravintolan tarjousannoksista on nimittäin paahdettua ankkaa.

Sushia himoitsevien kannattaa puolestaan suunnata Aurakadulla sijaitsevaan Kawaii-ravintolaan, jossa herkutellaan SYÖ!-viikkojen ajan sushibuffetilla varsin edulliseen 12 euron hintaan.

Sushibuffa vie taatusti nälän!
Sushibuffa vie taatusti nälän! Kuva: Kawaii

Vaikka ruokakauppa ei ehkä tule ihan heti ensimmäisenä mieleen hyvistä ravintoloista puhuttaessa, nyt on toisin.

K-Citymarket Länsikeskuksen uusi ravintolamaailma Restaurant 3 on mukana SYÖ!-viikoilla kolmen tarjouksen kera, joista yksi puhuttelee etenkin aasialaisen ruoan ystäviä. Tarjolla on nimittäin ihastuttava sushibowl wakame-salaatin kera. Nam!

Astetta herkullisemmat hampparit

Jos perinteiset burgerit on jo kokeiltu, SYÖ!-viikot tarjoavat erinomaisen tilaisuuden kokeilla jotain aivan uutta. Yksi kokeilemisen arvoisista SYÖ!-annoksista on esimerkiksi Naughty BRGR:n vegaaninen, fermentoitua härkäpapupihviä sisältävä Bean BRGR tai Saaristobaarin haukiburgeri.

Naughtyn vegeburgeri maistuu myös sekasyöjille.
Naughtyn vegeburgeri maistuu myös sekasyöjille.

Skandinaaviseen keittiöön ja kattavaan juomavalikoimaan panostavassa SKAALissa kannattaa puolestaan tilata ravintolan omaa nimeä kantava burgeri, joka kätkee sisäänsä muun muassa olutpaneroitua sipulia ja Jukolan cheddaria.

SYÖ!-viikoilla pääset testaamaan edulliseen 12 euron hintaan myös Wanhan Rahtilaivan paneroitua broilerinfileetä ja srirachamajoneesia sisältävää Crispy Chicken Burgeria.

Kaikkiin Wanhan Rahtilaivan tarjoushampurilaisiin kuuluu ranskalaiset ja valinnainen dippi.
Kaikkiin Wanhan Rahtilaivan tarjoushampurilaisiin kuuluu ranskalaiset ja valinnainen dippi.

VINKKI: Tämä herkku maistuu mitä parhaimmalta, kun se nautitaan kevätauringossa ravintolan isolla terassilla.

Pizzaa erilaisella kulmalla

Astetta villimpien burgereiden lisäksi SYÖ!-viikoilla ehtii hyvin testaamaan myös erilaisia pizzoja. Peltileivistä tunnetun Niskan yksi kampanja-annoksista on valkoinen, limecremeä ja salamia sisältävä pizza, joka viimeistellään rucolalla ja kirsikkatomaateilla. Kuulostaa aika hyvältä, vai mitä?

Brittimeininkiin keskittyvä Cup & Pint on puolestaan kohde sinulle, joka haluat herkutella erinomaisella vegepizzalla. Tarjolla on nimittäin 12 euron hintaan muun muassa marinoitua härkistä ja limeaiolia sisältävä Prinsessa Diana -pizza.

Yksinkertaista ja hyvää

Kun raaka-aineet ovat kunnossa, yksinkertainenkin ruoka voi tarjota mitä ihmeellisempiä makuelämyksiä. Tämän todistaa muun muassa Proud Mary Pub, jossa pääset nautiskelemaan englantilaisen pubitunnelman viehätyksen lisäksi myös herkullisesta Fish & Chips -annoksesta.

Rennon tunnelman ja maukkaiden annosten äärelle pääset myös Gastropub Löydössä, jossa saat paneroitua broilerin sisäfileetä, ranskalaisia ja kahta erilaista dippiä sisältävän annoksen SYÖ!-viikoilla kampanjahintaan.

Gastropub Löydössä kannattaa annosten kylkeen ehdottomasti kysyä myös juomasuosituksia.
Gastropub Löydössä kannattaa annosten kylkeen ehdottomasti kysyä myös juomasuosituksia.

Kahdentoista euron kampanja-annoksilla herkutellaan 14.-27.4. Tutustu valikoimaan, valitse suosikkisi ja lähde SYÖmään.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi