Tv:stäkin tutun keittiömestarin kanssa kehitetty ravintolamaailma ja muut parhaat tärpit Turun SYÖ!-viikoille

Rakastettu ravintolakampanja on taas täällä - uudistuneena.

Uudistuksen kokeneilla SYÖ!-viikoilla nautitaan edellisiltä vuosilta tuttuun tapaan maukkaista kampanja-annoksista edulliseen hintaan. Vaikka kampanjan perusajatus ei ole muuttunut, perjantaina alkavassa kampanjassa on luvassa myös uusia tuulia.

LUE LISÄÄ: Rakastettu ravintolakampanja palaa uudistuneena: “On aika päivittää SYÖ!-viikot nykypäivään”

Kehuttu ravintolamaailma SYÖ!-viikkojen uutuutena

Tämänkertaisten SYÖ!-viikkojen uutuus on K-Citymarket Länsikeskukseen viime vuoden puolella remontin yhteydessä avautuneen Food Facotoryn sydän, eli Restaurant 3.. Ravintola tuo ruokakaupan asiakkaiden, ja miksei muidenkin, saataville erilaisia lounaita, sushia, burgereita, napolilaista pizzaa sekä täytettyjä ranskalaisia.

Perjantaina käynnistyvän kaksiviikkoisen ravintolakampanjan ajan ravintola tarjoaa kaikki burgeriateriat edulliseen 12 euron hintaan. Liha-, kana- tai vegepihvillä täytetty burgerit saavat rinnalleen juoman, valitsemasi lisukkeen sekä valinnaisen majoneesin. Eikä tässä suinkaan kaikki, sillä samaan rahaan saat myös herkullisen combon; pizzan, gelaton ja kahvin.

SYÖ!-viikoilla herkutellaan pizzojen ja burgereiden lisäksi myös gelatolla.
SYÖ!-viikoilla herkutellaan pizzojen ja burgereiden lisäksi myös gelatolla.

Foody Allenin ja huippukokki Aki Wahlmanin kanssa kehitetty ravintolamaailma kätkee sisäänsä myös muun muassa italialaista gelatoa myyvän Coffee Cornerin, sushiravintolan sekä kaupan oman panimon, josta saa ostettua täysin laillisesti 7-prosenttista olutta.

Pihviä ja laadukkaita pizzoja

SYÖ!-viikkojen annokset löydät jatkossa uudistetuilta nettisivuilta osoitteesta syoviikot.fi. Uuden entistäkin visuaalisemman ilmeen lisäksi pystyt nyt helposti näkemään kampanja-annosten alkuperäisen hinnan.

Yksi hinnaltaan erinomaisimmista tarjouksista löytyy Pikku-Torresta, jossa saat SYÖ!-viikkojen ajan 150 gramman lehtipihvin maustevoin ja ranskalaisten kera edulliseen 12 euron hintaan (norm. 21,90 €).

Kampanjan aikana kannattaa lähteä herkuttelemaan myös Ristorante Pizzeria Dennikseen, jossa pääset herkuttelemaan joko napolinsalamia ja maa-artisokkaa sisältävällä Pizza Napolilla, avokadoa ja fetaa sisältävällä Pizza Salernolla tai jauhelihalla ja salamilla täytetyllä Pizza Tijuana edulliseen kampanjahintaan (ovh jopa 19,10 €).

Cup & Pint -ravintola herkullisine pizzoineen on mukana SYÖ!-viikoilla.
Cup & Pint -ravintola herkullisine pizzoineen on mukana SYÖ!-viikoilla.

Laadukkaita pizzoja rakastavien kannattaa suunnata SYÖ!-viikkojen aikana myös Cup & Pint -ravintolaan, jossa tarjolla on kolme herkullista kampanja-annosta niin kalan, kanan kuin kasvisvaihtoehtojen ystäville. Pizzalla pääsee herkuttelemaan myös Raxissa, jossa voit nauttia pizzasi joko paikan päällä monipuolisesta buffetista tai vaihtoehtoisesti tilata kokonaisen pizzan mukaasi.

Eikä kannata unohtaa myöskään ahvenanmaalaisista peltileivistä tunnettua Niskaa, jonka omalaatuiset “pizzat” kuuluvat jokaisen SYÖ!-kävijän vakiolistalle!

Grillattua ankkaa ja muita aasialaisia erikoisuuksia

SYÖ!-viikot tarjoavat erinomaisia vaihtoehtoja myös aasialaista ruokaa himoitseville. Vietnamilaiseeen ravintola Kimiin kannattaa suunnata vaikkapa herkullisten curry-annosten perässä, kun taas China Thai Palace Aurajoki -ravintolassa pääset nautiskelemaan muun muassa grillatusta ankasta chilikastikkeessa.

Jos et ole vielä tohtinut maistaa Momotokon huolella valmitettuja ramen-keittoja, nyt tälle herkulliselle japanilaiselle ruokalajille kannattaa antaa mahdollisuus. SYÖ!-viikkojen ajan pääset nimittäin testaamaan edullisesti kolmea herkullista ramen-annosta.

Momotokon ramen-keitot valmistuvat kymmenen tuntia hautuneeseen liemeen.
Momotokon ramen-keitot valmistuvat kymmenen tuntia hautuneeseen liemeen. Kuva: Momotoko

Laadukkaat burgerit eivät koskaan mene muodista

Ja mitä olisikaan kaksi viikkoa kestävä ravintolakampanja ilman kansan ykkössuosikkia - eli burgereita! Niitä pääset testaamaan vaikkapa Gastropub Löytö -ravintolassa, jossa 12 euron annos kätkee sisäänsä jättikatkarapuburgerin ranskalaisineen. Kuulostaa aika herkulliselta, vai mitä?

Tuhdeista burgereista tunnettussa MorriSon’sissa pääset herkuttelemaan SYÖ!-viikkojen ajan edullsisesti joko savujuusto-burgerilla, juusto-pekoniburgerilla tai rapealla kanaburgerilla. Kaikki burgerit tarjoillaan ranskalaisten kera. Lone Starsissa on puolestaan tarjolla ranskalaisten kera tarjoiltu Say Cheese -burger tai Halloumi-burger.

MorriSon'sin burgerit vievät taatusti nälän!
MorriSon'sin burgerit vievät taatusti nälän! Kuva: MorriSon's

Tuhmista burgereista vastaa tietenkin Naughty BRGR, jossa 12 euron hintaan lähtee kolme erilaista naudanlihaburgeria ranskalaisineen.

Muista äänestää omaa SYÖ!-suoikkiasi. Äänestyksen löydät alta tai tämän linkin takaa.

1 kommentti

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi