Uudistetun LeBonkin kattoterassilla voi juhlia kesää ulkona koko yön

Vasta remontoidun yökerhon katolla juhlitaan keskiviikosta lauantaihin pikkupurtavien, juomien ja shisha-piippujen kanssa.

Kuva: LeBonk

Terassipäivän ei tarvitse loppua auringonsäteisiin. Helsinki tarjoaa monia vierailun arvoisia paikkoja hämärille kesäöille. Yksi niistä on yökerho LeBonk, jonka terassilla bailataan tänäkin kesänä erilaisten teemabileiden johdolla.

Jos et halua päivän päätteeksi mennä sisätiloihin, mutta haluat tuntea yökerhoelämää, ei huolta! Uudistetun Lebonkin kolmikerroksiseen klubiin mahtuu jopa kaksi terassia: kadulle osoittava alaterassi sekä ylhäällä oleva kattoterassi, jossa juhlat voivat jatkua taivasalla pikkutunneille asti. Kattoterassi on suojaisa, joten pieni sadekaan ei haittaa. Huomioitavaa on, että terassin sisäänkäynti on muuttunut. Nykyinen sisäänkäynti tapahtuu Lönnrotinkadun puolelta.

Varsinaista ruokatarjontaa ei LeBonkissa ole, mutta se tarjoaa pientä purtavaa ja meininkiä riittää senkin edestä, sillä keskiviikot, perjantait ja lauantait ovat terassilla raikuvien juhlien iltoja.

Keskiviikkoisin vietetään kesäklubia, jossa Bonkin kesäpojat Sauli Koskinen ja Niko Nousiainen virittelevät jengiä juhlatunnelmiin. Keskiviikkoisin terassille on vapaa pääsy.

Perjantaisin vietetään Rooftop Fridaysia, johon kerho kehottaa tulemaan paikalle jo heti avaamisen aikaan, sillä baarissa on iloisia yllätyksiä tunnin ajan. Lisäksi lauantaisin vietetään jo perinteeksi muodostunutta KattoKlubia. 

Vaikka keskiviikot ja perjantait ovat tämän terassin merkkipäiviä, eivät muutkaan päivät jää viihtyvyydessä taka-alalle. Somalla terassilla voi aina sen aukioloaikoina juomien ja purtavien lisäksi nauttia shisha-piippua monilla eri mauilla. Vaihtuvat teemaillat takaavat jokaiselle janoiselle sopivaa meininkiä illasta toiseen. Ovet avautuvat aina kello 22.

Kattoterassi vielä kun valoa riittää...
Kattoterassi vielä kun valoa riittää... Kuva: LeBonk

... ja hämärän tullen.
... ja hämärän tullen. Kuva: LeBonk

LeBonk Yrjönkatu 24. Tämän ja yli sata muuta terassia löydän Cityn legendaarisesta Terassioppaasta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi