Uusi amerikkalainen diner-ravintola Turkuun

Hello! American Diner -ravintola uhkuu jenkkiläistä fiftarihenkeä.

Kuva: Hello American Diner

Turun ydinkeskustan ravintolatarjonta saa lisäyksen lokakuussa, kun Hello! American Diner -ravintola avaa ovensa Forum Kortteliin entisen Hesburgerin tiloihin. Ravintola edustaa amerikkalaista dinerhenkeä 50-luvun tyyliin hampurilaisineen ja pirtelöineen, panostaen ruokatarjontansa kotimaisiin, tuoreisiin ja lisäaineettomiin raaka-aineisiin.

Ravintolan tarjoaa helppoa, nopeaa ruokaa rennossa amerikkalaismiljöössä. Listalta löytyy Yhdysvaltain kaupunkien ja osavaltioiden mukaan nimettyjä tuhteja homemade-burgereita, bataattiranskalaisia, salaatteja ja finger food -annoksia. Jälkiruokana nautitaan jenkkiherkkuja kunnioittaen talon omia pirtelöitä. Ravintolan liha on kotimaista Maatila-Liha Merosen naudanlihaa, ja kastikkeet valmistetaan omassa keittiössä. Ravintolalla on A-oikeudet ja 160 asiakaspaikkaa.

”Rakastamme täydellisiä hampurilaisia, jotka koostuvat laadukkaista raaka-aineista, intohimosta, hymystä ja ystävien seurasta. Haluammekin tuoda tätä ilosanomaa ja tuulahduksen Amerikkaa nyt myös Turkuun, joka on aina ollut erittäin aktiivinen ja laadukas ravintolakaupunki. Kun onnistuimme saamaan tilat suoraan Turun sydämestä, emme voineet sanoa muuta kuin Well Hello!”, kertoo ravintoloitsija Oskari Hakala.

Turun ravintola on osa ravintolayhtiön kasvustrategiaa, jonka tarkoituksena on laajentua tulevaisuudessa myös muihin kaupunkeihin. Ensimmäinen Hello! American Diner -ravintola avattiin Lahteen tämän vuoden huhtikuussa.

Hello! American Diner, Forum Kortteli, Turku. Avataan 8.10. 

1 kommentti

Amandaaaaa

25.12.2016 13:11

Aivan loistavia, tuoreita burilaisia raikkaista raaka-aineista! Suosittelen

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi