Uusi musatapahtuma Helsingissä vappuna

Rautatientorilla juhlitaan vappua kolme kokonaista päivää.

Kuva: beerfan / Fotolia

Helsinki saa tänä vuonna uuden tapahtuman Stadin Vappu -festivaalista. Rautatientorilla 29. huhtikuuta - 1. toukokuuta järjestettävässä vapputapahtumassa nähdään liuta kotimaisia eturivin artisteja: Petri Nygård, Stig, Klamydia, Santa Cruz, Tiisu, Asa & DJ Polarsoul, Evelina, Ellinoora ja OUSNAP!.

Musiikin lisäksi Stadin Vappu -festivaali panostaa erityisesti viihtyvyyteen. Rautatientorille rakennetaan lämmitetty jättiteltta sekä iso terassialue. Festivaalialueen viereen tulee myös kaikille avoin iso vapputori, jolta löytyy aktiviteetteja koko perheelle, ilmapalloja, vapputarvikkeita, ruokaa, juomaa ja perinteistä vapputorimeininkiä.

"Helsingin keskustasta on puuttunut kunnon vappujuhla. Olemme suunnitelleet bileet, joiden lippuhinnat ovat huokeat ja lisäksi tarjolla on kaikille avoin vapputori", Stadin Vapun järjestäjä Linda Sarpi Versa Groupista kertoo tapahtuman taustoja.

Stadin Vapun juhlateltassa 29.-30.4. järjestettävä kaksipäiväinen tapahtuma on maksullinen ja sen ikäraja on 18. Maksuton vapputori on avoinna perjantaista sunnuntaihin 29.4.-1.5.

Stadin Vappu 29.4.-1.5 Rautatientorilla. Liput alkaen 25€. 

1 kommentti

Lämminvappu

27.4.2016 13:37

Stadi on ehkä vähän snadi, mutta Vappufestareille on aina tilausta. Kiva kun järjestätte! Ilmapalloillaan huiskutellen tuuleen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi