Uusi ravintola Kungfu Kitchen avataan vappuna

Kesäksi uusi ravintola saa myös sisäpihaterassin.

Kuva: Kungfu Kitchen

Helsinkiin avautuu vappuna uusi ravintola. Lönnrotinkadulla ovensa avaava Kungfu Kitchen on yhdistelmä eurooppalaista bistroa, pohjoisamerikkalaista dineria ja aasialaisia katukuppiloita. 

Ravintolan takana on vuoden 2014 Masterchef -voittaja Miro Kurvinen, joka on haaveillut omasta ravintolasta voitostaan asti.

"Kolme vuotta olen suunnitellut ja kehitellyt ravintolan konseptia, ja nyt vihdoin kaikki palaset loksahtivat paikoilleen. Avajaisviikolla järjestämämme vappubrunssi on jo täyteen buukattu. Odotan myös innolla Kungfu Garden -terassin avajaisia, kun hiiligrillit päräytetään käyntiin ensimmäistä kertaa", Kurvinen kertoo tiedotteessa. 

"Panostamme aitoihin, laadukkaisiin ja terveellisiin raaka-aineisiin, ja annokset ovat reiluja makua ja visuaalisuutta unohtamatta."

Kurvisen kanssa keittiöstä vastaa muun muassa Tornissa, Savoyssa ja Chez Dominiquessa työskennellyt Mika Reijonen.

"Keittiössämme huippukokit päästetään toden teolla irti ja luvassa on paljon kulinaarista hulluttelua. Tavoitteenamme on, että asiakkaat saavat kokea, miltä huippukokkien kunnianhimoinen hauskanpito maistuu", Kurvinen sanoo.

Kesäksi Kungfu Kitchenin sisäpihalle aukeaa Kungfu Garden, jossa tulee olemaan tunnelmallinen puuhiiligrilli. 

Kungfu Kitchen, Lönnrotinkatu 18. Avataan vappuna. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi