Uusi ravintola Ullanlinnaan

Michelin-kokin luotsaama ravintola Regina avaa ovensa ensi viikolla.

Kuva: Ravintola Regina / Facebook

Michelin-ravintoloistaan George ja Carma tunnettu suomalaiskokki Markus Aremo avaa ensi viikolla Helsingin Ullanlinnaan uuden ravintolan, kirjoittaa Kauppalehti. Uusi paikka saa nimekseen Regina (Kaivopuiston kauniin Reginan mukaan), ja listalta löytyy niin keittiömestarin klassikoita kuin oppipoikien modernilla otteella maustettuja annoksia.

Ravintolamaailman vanha tekijä Aremo saa rinnalleen nuorta verta, kun Reginaan työpariksi tulee nuori Markus Fogelholm. Markukset ovat työskennelleet yhdessä jo Aremon La Table -ravintolan aikoihin. Aremo kuvailee Kauppalehdessä ja ravintolan nettisivuilla kokkien dynamiikkaa mestari-kisälli -vuoropuheluksi. Reginassa satsataan käsintehdyn ruoan lisäksi myös mukavaan palveluun, ja siitä vastaa mustikkamaitopyörästään kaupunkilaisille tutuksi tullut Toni Feri

Aremo arvioi Kauppalehdessä Reginan kolmen ruokalajin lounasmenun hinnan pyörivän kolmenkympin kieppeillä. Nettisivun mukaan iltamenut maksavat 42 (kolme ruokalajia) tai 55 (viisi ruokalajia) euroa. Tervetuloa Helsingin ravintolaskeneen, Regina!

Ravintola Regina, Neitsytpolku 10. Aukeaa keskiviikkona 16.9. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi