Vantaan Kivistöön avattiin uusi olutkahvila

Beer & Café Solmussa nautitaan pienpanimo-oluista, laadukkaasta kahvista ja kodikkaasta tunnelmasta.

Kuva: Heikki Kähkönen

Kovaa vauhtia kehittyvän Vantaan Kivistön ravintolapalvelut saivat ehdotonta lisäpiristystä, kun Beer & Café Solmu Kivistö avasi ovensa pari viikkoa sitten. Kehäradan aseman kupeessa sijaitseva Solmu on tunnelmallinen kahvila-olutravintola, jonka valikoima ulottuu erikoiskahveista ja leivonnaisista pienpanimotuotteisiin saakka.

Kotimaisuus ja lähituotteet luovat Beer & Café Solmun keskeisen sisällön. Käsityöpanimoiden oluet, helsinkiläisen Kaffa Roasteryn paahtama kahvi sekä klaukkalalaisen Uudenmaan Leivän kanssa yhteistyössä suunnitellut makeat ja suolaiset herkut muodostavat maukkaan kokonaisuuden. Solmun henkilökunta on koulutettu valmistamaan kahvit oikeaoppisesti.

"Toimitusketju Kaffa Roasteryn paahtimolta on nopea. Kaikki kahvimme aina suodatinkahvista erikoiskahveihin ovat paahtotuoreita. Korkealaatuiset kahvipavut takaavat aidon kahvielämyksen", kertoo ravintolapäällikkö Jasmine Kenias.

Beer & Café Solmu Kivistö on läheistä sukua Helsingin Vuosaaren Aurinkolahdessa toimivalle Olutravintola Solmulle. Ravintoloilla on sama omistuspohja, mikä takaa laajan olutvalikoiman ja alan vankan osaamisen. Läheisen Tuusulan Maku Brewingin oluet ovat hyvin saatavilla. Asiakkaille tutuiksi tulevat myös sellaiset uudet pienpanimot kuin Hopping Brewesters, Top Fuel Beer Company ja Iso-Kallan Panimo oluineen.

"Pienpanimoiden kärkikastiin kuuluva Nokian Panimo on päätoimittajamme. Sieltä tulevat perusoluemme ja omenasiiderimme. Hana- ja pullovalikoimassa suosimme lähioluita sekä laadukkaita tuontituotteita. Yhteensä valikoimamme kattaa noin 80 olutta ja siideriä", Kenias sanoo.

Tärkeintä on kuitenkin kodikas tunnelma. Sen saa aikaan kotoinen tuoreen pullan ja leivän tuoksu.  Jättimäiset korvapuustit, voisilmäpullat ja munkkirinkilät on suunniteltu Beer & Café Solmua varten.

"Nurmijärven vuokaleivän viipaleiden päälle kokoamme tuoreista raaka-aineista herkulliset isot avoleivät. Vaihtoehtoina ovat liha-, kala- ja kasvistäytteet. Tarjoamme myös jenkkityylisiä suklaa- ja juustokakkupaloja sekä gluteenittomia vaihtoehtoja", Kenias luettelee.

Päivisin Solmuun ovat tervetulleita myös perheen pienimmät. Iltapäivällä noin 16 alkaa kahvilassa after work. Asiakaspaikkoja on sisällä 60, ja kesällä 70-paikkanen terassi kiertää julkisivua.

Beer & Café Solmu, Jaspiskuja 5, 01700 Vantaa. Avoinna su-to klo 11–24, pe-la klo 11–02.

2 kommenttia

martsarilainen

9.3.2016 19:39

Nasta mesta!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kivistö!

17.3.2016 14:27

Aivan mahtavaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi