Vantaan SYÖ!-viikoilla ennennäkemättömiä tarjouksia - mukana täysin uusi ravintolamaailma!

29.1.-11.2.2021 käynnissä olevat SYÖ!-viikot tuovat mukanaan huikeita tarjouksia myös Vantaalle.

Vuoden 2021 ensimmäiset SYÖ!-viikot pärähtävät käyntiin tammikuun viimeisenä perjantaina. Kahden viikon ajan kampanjassa mukana olevat ravintolat tarjoavat herkullisia annoksia kymmenen euron hintaan. Edullisesta ruoasta pääset nauttimaan myös kotona, sillä kaikki annokset on saatavilla myös take awayna.

Tällä kertaa Vantaalla mukana on kolme uutta ravintolaa, joiden tarjoukset kannattaa ehdottomasti tsekata läpi!

Citymarketin ravintolamaailmasta jokaiselle jotakin

SYÖ!-viikkojen uutuus on K-Citymarket Jumbosta löytyvä täysin uusi ravintolamaailma, 122 asiakaspaikkainen Food Court, jonne voi saapua nauttimaan niin pikaista välipalaa kuin kiireetöntä lounasta ostosten lomassa.

Ruokakaupan sisältä löytyvä Food Courtista löytyy yhdeksän eri makumaailman omaavaa ruokapistettä, joiden tarjonnasta jokainen löytää taatusti oman suosikkinsa. On pizzaa, sushia, ramenia, hampurilaisia, salaatteja ja laaja kattaus erilaisia á la carte -annoksia. Jokaisen pisteen lastenannokset takaavat, että perheen yhteinen ruokahetki sujuu vaivatta.

Ravintolamaailma on keskellä ruokakauppaa.
Ravintolamaailma on keskellä ruokakauppaa. Kuva: K-Citymarket Jumbo

SYÖ!-viikoilla tätä konseptia voi lähteä kokeilemaan matalalla kynnyksellä - ja etenkin matalalla hinnalla.

Tammikuun 29. päivä starttaavien kampanjaviikkojen kunniaksi Food Courtista saa kympillä lautaselleen lämmittävää Cha-Shu Shoyu Ramenia, joka sisältää muun muassa haudutettua porsasta, vihanneksia ja ramen-nuudeleita. Kympillä tarjolla on myös tuhti Original Smash Bacon -hampurilaisateria, jossa talon oman leipomon hampurilaissämpylän välistä löytyy kaksi pihviä, Montrey Jack -juustoa, reilusti pekonia ja savuchili-pekonimajoneesia. Samaan rahaan saa myös Canadian Poutine potatoes -annoksia peräti kaksin kappalein.

Jumbossa voi herkutella muun muassa näillä perunakoreilla.
Jumbossa voi herkutella muun muassa näillä perunakoreilla. Kuva: K-Citymarket Jumbo

Kreikkalaisia herkkuja ja sushiähky

Toinen tämän kampanjan uutuusravintola löytyy Flamingosta. Ravintola Santorinin kreikkalaiset herkut ja välimerellinen tunnelma tuovat piristävän tuulahduksen talven keskelle. SYÖ!-viikkojen ajan syöt kympillä joko kreikkalaisia naudan jauhelihapihvejä yrttiperunoiden kera tai tzatzikia ja ranskalaisia sisältävää Gyrosta joko grillatulla porsaan- tai kananlihalla.

Eivätkä uutuudet vielä tähän loppuneet, sillä SYÖ!-ravintoloiden joukkoon on liittynyt myös Luckiefun’s Tikkurila. Sushinystävät ilahtuvat taatusti tiedosta, että kampanjaviikkojen ajan tämä ravintola tarjoaa iltaisin ja viikonloppuisin laajan sushibuffetin kymmenen euron hintaan. Lisäksi buffetin valikoimaan kuuluu lämpimiä ruokia aasialaisesta keittiöstä virvoitusjuomien, kahvin ja teen kera. Jälkkäriksi tarjolla on Pingviini jäätelöä.

Tikkurilan Luckiefun'sissa pöydät notkuvat susheista.
Tikkurilan Luckiefun'sissa pöydät notkuvat susheista. Kuva: Luckiefun's

Vantaan SYÖ!-viikoilla mukana ovat myös seuraavat ravintolat:

Ravintola Aangan Flamingo
The One Thai Kitchen
Everest Dine
Momotoko Jumbo
Deluxe Burger & Pizza

Kaikki SYÖ!-viikkojen tarjousannokset löydät osoitteesa City.fi/syo.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi