Vegaaniherkkuja viikonlopuksi: Musaa & Maistelua goes vegan

Hietalahden hallissa nautitaan lauantaina vegaanisista herkuista ja kansainvälisistä rytmeistä. Myös Kujan sunnuntaibrunssilla on vegaaniteema.

Tulevana viikonloppuna herkutellaan vegaanisesti.
Tulevana viikonloppuna herkutellaan vegaanisesti. Kuva: Photo by Alexandra Andersson on Unsplash

We Love Helsingin musiikkia ja ruokaa yhdistelevällä Musaa & Maistelua -klubilla keskitytään lauantaina 7. huhtikuuta vegaanisiin herkkuihin.

Hietalahden hallin ravintolat ja kahvilat valmistavat tuolloin vegaanisia ja kasvispainotteisia maisteluannoksia, joiden hintahaarukka sijoittuu kohtuulliseen 3 ja 6 euron välimaastoon.

We Love Helsingin DJ:t soittavat alkuillasta hallin henkeen sopivaa tunnelmallista vanhaa musiikkia eri puolilta maapalloa. Luvassa on ainakin ranskalaisia chansoneja, kaihoisia portugalilaisia fadoja, argentiinalaista tangoa, etiopialaista jazzia, brasilialaista bossa novaa ja svengaavia italialaisia lauluja – unohtamatta suomalaisen iskelmän ikivihreitä tunnelmapaloja.

Loppuiltaa rytmittävät jazz ja swing, iloinen jamaikalainen rocksteady, keinuva kuubalainen son ja salsa, lattarien kuumin cumbia ja kiihkeä soul.

Myös Kujan sunnuntaibrunssilla pöytä on katettu 8. huhtikuuta vegaanisin eväin. Brunssi tarjoillaan kahdessa kattauksessa klo 11.30 ja 13.30, joten pöytävaraus on suositeltavaa tehdä etukäteen. Kujan brunssin hinta on 24,90 euroa, johon kuuluu myös lasillinen kuohuvaa.

Jos kalenteri on jo tälle viikonlopulle täynnä, vegaanisia herkkuja on tarjolla myös ensi viikon sunnuntaina 15. huhtikuuta, jolloin Ravintola Perhossa järjestetään vegaanibrunssi. Brunssin hinta on aikuisilta 21 euroa, lapset syövät edullisesti 10,50 eurolla.

Lisätiedot: Musaa & Maistelua, Kuja, Perho
 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi