Venn – rento paikka ystäville

Ystäviä, viinejä, cocktaileja, mocktaileja ja pientä purtavaa. Mitä muuta ihminen tarvitsee?

Yhteistyössä HOK.

Keskustaan avattiin huhtikuussa ravintola, joka on omistettu ystävien yhdessäololle. Venn on rento paikka, jossa voi poiketa ohikulkumatkalla tai viihtyä pitkään, ihan miten itselle (ja kavereille) sopii.

“Tänne voi tulla juomaan viiniä, cocktailia, mocktailia – ja syömään hyvin juomisen ohella”, kertoo Pia Routasaari, Vennin vuoropäällikkö.

Ravintolasta löytyy neljä upeaa viinitankkia, jotka ovat Vennin kruununjalokivet. Valkoviiniä on sekä kuivaa että puolikuivaa, ja niiden kaverina tankeista löytyy myös roséviini ja keskitäyteläinen punaviini. Routasaaren mielestä suomalaiset ovat hyviä viininjuojia.

“Minusta tuntuu, että ihmiset ovat oppineet viineistä enemmän. He tietävät, mitä haluavat ja ovat tarkkoja etenkin rypäleistä. Ihmiset ovat viinien suhteen kuitenkin valmiita kokeilemaan myös uutta.”

Nautinnot eivät Vennissä keskity pelkästään juomaan: listalta löytyy tapastyyppistä naposteltavaa, burgereita, sandwicheja, salaattia ja taikinapohjaisia, freshejä levyjä. Suosituin annos on kana-avokadolevy. Mikä on sen salaisuus?

“Uskon, että se on tuoreuden takia hyvä ja toimiva kombo. Avokado tuo raikkautta. Pitää tulla kokeilemaan itse!”

Venn, Mikonkatu 4.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi