Viisi kysymystä: Antti Luusuaniemi

Suomalaisten televisionkatsojien sydämen väpättäjä, näyttelijä Antti Luusuaniemi nolostuu kehuista.

Kuva: Lili Zoe Ermezei

Näyttelijähurmuri Antti Luusuaniemi, 36, esittää ensi syksynä teattereissa nähtävässä uutuuselokuvassa kiinteistövälittäjää, joka on seksiaddikti. Maarit Lallin ohjaama tragikomedia Honeybunnies käsittelee nykyaikaista uskottomuutta ja modernia parisuhdetta. Luusuaniemen hahmo on toisella kierroksella oleva perheenisä, joka kokee, että hänellä on paljon annettavaa Helsingin naisille. Luusuaniemen vastanäyttelijä on niin ikään seksiaddiktia näyttelevä Pihla Viitala. City tapasi Luusuaniemen elokuvan viimeisellä kuvausviikolla.

Kuka tuntee sinut parhaiten?
"Vaimo, ehdottomasti."

Mikä on huonoin luonteenpiirteesi?
"Kärsimättömyys. Sen huomaa esimerkiksi elokuvaa tehtäessä: ei jaksaisi odotella, että leffa tulee valmiiksi. Kotonakin se näkyy, olen aika ADHD."

Milloin olet parhaimmillasi?
"Keväisenä keskiviikkona kello 12."

Mikä sinua ärsyttää?
"Epäoikeudenmukaisuus. Tällä hetkellä maailmassa kuohuu, ja se säteilee kaikkialle. Niillekin, jotka eivät ole asiaan mitenkään osallisia. Se pistää pohtimaan, mitä tarvitsisi tehdä, että kaikki saisivat olla rauhassa."

Miten sinut saa nolostumaan?
"Ihmiset saattavat kehua jotakin työtäni vaikka kadulla tai lääkärin vastaanotolla. En ehkä ihan nolostu, mutta menen kyllä hämilleni spontaanista palautteesta."

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi