Wolt rantautuu Vantaalle – ensin vuorossa Tikkurilan seutu

Ensimmäisen viikon kuljetukset liikahtavat Vantaalla ilmaiseksi.

Ravintolaruokaa koteihin ja toimistoille kuskaava Wolt laajentaa reviiriään pääkaupunkiseudulla Vantaalle. Ensimmäisen vaiheen kuljetusalue kattaa Vantaalla Tikkurilaa ympäröivän kuljetusalueen.

“Vantaalla ruokaa voi tilata Woltilla heti alkuun 15 ravintolasta esimerkiksi kotiin, toimistolle tai mukaan noudettavaksi”, kertoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski.

“Kuljetusalue on alkuvaiheessa noin 9 km pohjois–etelä- ja 7 km itä–länsisuunnassa. Se ulottuu Tikkurilan lisäksi pohjoisessa Ilolaan ja Sahamäkeen, idässä Itä-Hakkilaan ja Kaskelaan, lännessä Koivuhakaan ja Veromiehen yritysalueelle sekä etelässä Heikinlaaksoon, Tapanilaan ja Siltamäkeen”, Pankakoski sanoo.

Entuudestaan Wolt toimii kotimaassa Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

Wolt tarjoaa myös kampanjana viikon ilmaiset kuljetukset Tikkurilan alueella.

“Ilmaisen kuljetuksen viikon toivomme kannustavan uusia asiakkaita kokeilemaan Woltia”, Pankakoski sanoo.

Pankakoski kertoo, että Woltin Suomen-tiimin yksi päätavoite on auttaa yhä useampia ihmisiä huomaamaan, miten paljon palvelusta voi olla iloa ja hyötyä.

“Haluamme helpottaa ihmisten arkea. Yllättävän monessa tilanteessa on apua siitä, että hyvää ruokaa löytää helposti ja sen saa kätevästi tilattua kotiin, mukaan tai esimerkiksi työpaikalle”, Pankakoski sanoo.

“Vantaa on meille luonnollinen uusi avaus, sillä paikalliset ovat toivoneet palveluamme alueelle jo pitkään, ja alueella on rutkasti hyviä ravintoloita, kuten Fafa’s ja Sagarmatha.

Woltin kotiinkuljetus toimii myös City Digitalin oman ravintolapalvelu Eat.fin sisällä. Voit tilata kuljetuksen Woltin ravintoloista suoraan Eatin kartan, ravintola- tai arvostelusivujen kautta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi