Ääni keittiöstä: Veli-Matti Lampinen – Kajo
Kajon ravintoloitsija ja kokki Vellu Lampinen tajusi jo koulun köksäntunneilla, kuinka siistiä on tarjota muille hyvää ruokaa.
Aamiaista voi syödä muulloinkin kuin aamulla – Flät no 14 tarjoaa rentoa kahvilatunnelmaa Karhupuistossa
Flät no 14 Kallion uusin kahvilatulokas.
Uudistettu Marski by Scandic satsaa elämyksellisyyteen – Flow, Basso Media ja Ateneum menossa mukana
Täysremontin läpikäyneestä Marskista kuoriutuu kaupunkilaisten kohtaamispaikka ja tapahtuma-areena.
Mikkeller avaa panimobaarin Helsinkiin – Oluthanoja lähes yhtä paljon kuin asiakaspaikkoja
Oluen kaveriksi on tarjolla myös smørrebrødia ja muuta pientä purtavaa.
Meripaviljongin kelluva kesäterassi on avattu – Kalaherkkuja ja kylmiä juomia merellisissä maisemissa
Kelluva terassi rakennettiin Rauman telakalla ja uitettiin Helsinkiin meriteitse.
Italialaista ruokaa ja raikkaita juomia Tokoinrannassa – Il Gabbianon terassin merellisissä maisemissa silmä lepää
Il Gabbianon terassilta aukeaa upeat näkymät yli Eläintarhanlahden.
Ääni keittiöstä: Tuomas Malinen – Bar Cón Kortteli
Tuomas Malisen suosikkiraaka-aine vaihtelee sesongin mukaan, mutta ehdoton ykkössuosikki on hirvi.
Munkkivuoren ostari sai välimerellisen ravintolan – La Locandassa yhdistyy italialainen ja turkkilainen keittiö
Lounasaikaan La Locandan buffetpöytään katetaan runsas valikoima lämpimiä ruokia alkupaloineen.
Kulinaristinen kävelykierros Helsingin ravintoloissa – Toptasten Food Walk -kävelyt starttaavat kesäkuussa
Food Walk on kätevä tapa tutustua kaupungin ravintolatarjontaan lyhyessä ajassa.
Aasialaista elämyskaraokea Mummotunneliin – Sing and Pore erottuu laajalla skumppavalikoimalla
Laulu raikaa ja samppanjaa kuluu, kun Mummotunnelin uusin ravintola aukeaa.