Helsingin parhaat vegeburgerit: Soi Soin Jammin’ burger oli klassikko jo syntyessään
Legendaarisen Jammin’ burgerin kruunaa Soi Soin salaisella reseptillä tehty seitan.
Ravintoloista haetaan muutakin kuin vatsantäytettä – Vuoden Tarjoilija Noora Sipilä: “Tunnelma on iso kilpailuvaltti”
Rentous, tuttavallisuus ja tarinallisuus ovat nousseet tämän päivän palvelutrendeiksi.
Alice Italianin keittiömestari luottaa isoäitinsä resepteihin
Italialaiset kokit houkuteltiin Konepajalle Lontoon Sohosta ravintola Bocca di Lupon keittiöstä.
Tomi Björck ja Matti Wikberg avaavat italialaisen ravintolan ja cocktailbaarin
Osteria & Caffé Ventuno sekä Goldfish Cocktail Bar avataan syyskuussa Korkeavuorenkadulle.
Hans Välimäki jättää Palacen: “Työni on tullut tehdyksi”
Eero Vottonen jatkaa legendaarisen ravintolan puikoissa.
Winebridge toi Tampereen laajimman viinivalikoiman kaikkien ulottuville – saatavilla myös 4 cl maistiaisia
Aina ei tarvitse kulauttaa isoa lasillista kerrallaan.
Konepajan uuden oluthuoneen vaihtuvat hanat pitävät juomavalikoiman kiinnostavana
Konepajalla kelpaa pitää myös etätoimistoa.
Burgerimies Akseli Herlevi haluaa tehdä maailman parhaan hampurilaisen: “Mun mielestä ei ole mitään järkeä pyrkiä yhtään vähempään”
Akseli Herlevi ei ole turhan tarkka siitä, mitä burgerin väliin saa laittaa.
Turun Vegåniassa nautitaan kasvisruoasta, livemusasta ja erikoisoluista
Vegaaninen ravintolaviikko huipentuu viikonloppuna Vegånia katuruokafestareilla Turun Vanhalla Suurtorilla.
Ei heikkohermoisille – Paskan palvelun illallinen on silkkaa v*ttuilua alusta loppuun
Mitä paskempi palvelu, sen parempi.