Milloin suomi-hipitihoppi vihdoin muuttuu "so last seasoniksi"?

Niin Walter, en enää välittäisi kuulla yhtään kökköä suomenkielistä puhelaulubiisiä huonoine riimeineen, tai jotain typerää wannabe-ganstailua, joka ei vaan ole yhtään uskottavaa suomalaisessa sosialidemokratiassa. Joko tämä kohta trendi kohta loppuu? Olen odottanut sitä jo siitä saakka kun Pikku G teki ensi sinkkunsa, ja vähintäänkin siitä saakka kun Tseekki sytytti mummojen aluspöksyt liekkeihin tavailemalla puhelinlankaa Vain Elämäässä.

ps. Teukka Tumonen. En ole kateellinen Tsekkosen rahoista tai menestyksestä. Matti ja Teppokin on myyneet kuulemma yli miljoona levyä, mutta en ole kateellinen heillekään, enkä pidä heidän musiikistakaan.

  • Rappari.rappas.taloa, mies

1 vastaus

Walter de Camp

17.3.2017 13:21

Olen pahoillani, mutta Cheekin tyylinen musiikki on edelleen erittäin suosittua ja myy kovasti. Siinä on menty popahtavaan suuntaan ja tarttuviin melodioihin. Paperi T on suosittu, ja JVG järjestää festareilla hyvää biletystä laajalla fanipohjalla. Jopa raskaan rokin kannattajina tunnettuja lätkänpelaajia on tullut mukaan räppäämään artistien kanssa. Ja toisaalta uusia rockbändejä syntyy tosi vähän. Kärsimisesi jatkuu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi