Cityn seksikoulu

Joka toinen suomalainen 18–34-vuotias suomalainen on mielestään hyvä sängyssä, mutta oppia ikä kaikki.

Suomalainen on hyvä sängyssä. Tai ainakin lähes joka toinen suomalainen on omasta mielestään varsin taitava seksiasioissa. Seksin trendit -tutkimuksen mukaan suomalaisten seksuaalinen itsetunto on lisääntynyt vuosikymmenessä.

61 prosenttia 18–34-vuotiaista suomalaisnaisista pitää itseään sukupuolisesti viehättävänä. Samanikäisistä miehistä 50 prosenttia pitää itseään seksuaalisesti viehättävänä. Tunne omasta viehätysvoimasta laskee ihmisen vanhetessa.

Mikä kalvaa suomalaisten seksuaalista itsetuntoa? Arvuutellaan. Pelko siitä, että vartalo ei kelpaa? Huono sängyssä? Liian pieni penis?

Seksuaalisen viehätysvoiman lisäämiseksi ollaan valmiita vaikka mihin. Riippumatta maailmankolkasta. Kautta aikojen kauloja on pidennelty, jalkoja typistetty ja huulia suurenneltu viehätysvoiman lisäämiseksi. Nykyaikana käytetään meikkiä, minihameita, kireitä paitoja. Eivätkä miehetkään ole kuin koira veräjästä päässeet: kalliit autot, vaatteet, kännykät. Jotkut menevät suoraan itse asiaan. Filippiineillä miehen peniksen ihon alle lisätään muovipelletit suurentamaan sitä. Yhdysvalloissa ja Suomessakin penistä suurennetaan ruiskuttamalla siihen rasvaa jostain muualta kehosta. Tuntoherkkyys peniksestä voi leikkauksessa kadota.

Seksuaalista itsetuntoa ja vetovoimaa voi parantaa myös muilla pehmeämmillä keinoilla. Ja helpommin.

Esimerkiksi käymällä City-lehden seksikoulua.

Fysiikka

1. Nainen, nouse satulaan! Mies, tule takaa!

Jos mies on päällä vain puolet naisista saavat orgasmin. Se on vähemmän kuin normaalisti. Erityisesti satunnaisissa suhteissa orgasmin saaminen vähentyy, kun mies on päällä. Lähetyssaarnaajassa mies laukeaa nopeasti, koska asento kiihottaa penistä, mutta estää klitoriksen suoran kiihottamisen. Kun nainen on päällä, nainen säätää tahdin ja työntöjen syvyyden ja klitoris kiihottuu. Penis stimuloi emättimen aukkoa ja pieniä alueita etu- ja takaseinämän perällä. Kun mies tulee takaa, penis saattaa ulottua G-pisteeseen ja se koskee suurinta osaa taka- ja etuseinämästä.

2. Pikanopeus vasta hekuman huipulla

Nopeaa edes-taakse-liikettä suositellaan vasta, kun orgasmivaihe lähestyy. Näin mies ei laukea ennen naista.

Lukija kertoo:

Hyvä asento johtaa poissaoloon
"Vaihdan asentoa mahdollisimman paljon. Ennen naisen laukemista vaihdamme asentoon, jossa nainen on päällä tai lusikkaan, jossa voi hieroa samalla klitorista. Yksi nainen oli niin haltioissaan, että harrastimme seksiä yössä kolme kertaa peräkkäin ja nainen totesi, että nyt hän tietää, mitä seksi on. Nainen jäi seuraavana päivänä töistä pois harrastaakseen kanssani seksiä."
Mies, 24 vuotta

Seksin lehtori vastaa:

Lukijan kysymys:
Miksi joissain asennoissa naisen sisälle pääsee ilmaa, joka pitää ääntä?
Seksuaaliterapeutti Tapio Moilasheimon vastaus: "Penis tekee pumppaavaa liikettä, joten
ilman sisäänpääsyä ei voi estää. Mitä pienempi on yhdyntäliike sen vähemmän ilmaa. Peniksen tulokulma vaikuttaa vain vähän asiaan."

Biologia

1. Keski-ikäinen nainen, iske nuori mies ja toisin päin
Miehen sukupuolivietti on huipussaan 19-vuotiaana. Naisen 36–38-vuotiaana. Naisen sukupuolivietti lisääntyy 40:ää vuotta lähestyessä, koska raskaaksi tulemisen mahdollisuus vähenee. Myös 20-vuotiaan naisen ja 40-vuotiaan miehen sukupuolivietit vastaavat toisiaan.

2. Katso se kädestä
Miehen käden koko antaa osviittaa peniksen koosta. Vartalon koko ei korreloi peniksen koon kanssa.

3. Puhu hänelle pehmeitä
Naisten kuulo on parempi kuin miesten ja naisia kiihottavat äänet enemmän kuin miehiä.

4. Tee miehestä alusvaatteilla uskollinen
Miesten näköaisti on parempi kuin naisten ja miehiä kiihottaa se, mitä he näkevät enemmän kuin naisia. Amerikkalaistutkimuksen mukaan miehet, joiden naisilla on seksikkäitä alusvaatteita ovat uskollisempia kuin halpahallialusvaatenaisten miehet.

5. Haluaako hän sinua?
Tarkista rinnat
Kun nainen kiihottuu hänen rintansa suurenevat, jopa 25 prosenttia, nänninkehä paisuu ja se saa nännit näyttämään matalammilta. Jos et huomaa rinnoissa kokoeroa, tarkista syke. Naisen syke nousee kiihottumisvaiheessa 100–160 lyöntiin minuutissa. Myös hengitys kiihtyy ja verisuonet tulevat näkyviin.

6. Liian nopea?
Ota peniksestä kiinni
Neljännes suomalaisnaisista kokee miehen liian nopean tulemisen ongelmaksi. Siemensyöksyn hidastaminen käy näin. Kun hän on tulemaisillaan, pyydä häntä tarttumaan penikseen lujasti peukalolla ja etusormella peniksen pään takaa ja puristamaan. Penikseen voi tarttua myös yhdynnän aikana.

Tiesitkö?
Mies voi kiihottua kolmessakin sekunnissa.

Lukija kertoo:
Biologia vie
"Olin matkalla baarista yöbussille ja vastaan tuli poika. Katseemme kohtasivat. Päämme kääntyivät ohi mennessämme. Kuljin eteenpäin, mutta katsoin taakseni. Poikakin katsoi taakseen. Menin hänen luokseen, ja hän suuteli minua. Hän pyysi numeroni, jonka annoin. Seuraavana päivänä menin hänen luokseen, vaikka seurustelin. Harrastimme ihanaa seksiä, ei puhetta. Olen käynyt hänen luonaan muutamia kertoja sen jälkeen."
Nainen, 19 vuotta

Seksin lehtori vastaa:
Lukijan kysymys: Kuinka kauan voi olla laukeamatta, kunnes luonto hoitaa homman?
Lääkäri Ari Klemolan vastaus: "Nuorilla pojilla tahaton siemensyöksy saattaa tulla parissa päivässä, selibaatissa elävillä miehillä 2–3 viikon välein aina 40-vuotiaaksi saakka. Ilman sairauksia jopa 60-vuotiailla miehillä esiintyy tahatonta siemensyöksyä noin kerran kuussa."

Maantieto

1. Suusta suuhun -menetelmä tekee halukkaaksi
Aivojen sensorinen alue, joka ottaa vastaan suun ärsykkeitä on huomattavan paljon suurempi kuin muun vartalon sensoriset alueet. Suudellessa huuliin pakkautuu verta, hermot herkistyvät ja talirauhaset tuottavat kiihottumisesta viestiviä kemikaaleja.

2. Anna naiselle suuseksiä
Suuseksiä saaneista naisista 66 prosenttia oli saanut orgasmin. Se on enemmän kuin yleensä. Mutta ennen kuin teet mitään, opettele hänen heikot kohtansa. Kartta ilon maantieteeseen ohessa.

3. Kosketa naisen ripsiä
Naisella on enemmän erogeenisiä alueita kuin miehillä. Jopa ripset ovat erogeenisiä. Naisen kosketusherkkyys on kymmenen kertaa suurempi kuin miehen. Koskettelu vapauttaa naisessa oksitosiini-hormonia. Se lisää kosketusherkkyyttä entisestään sekä sitoutumisen tunnetta.

4. Opettele miehen G-pistesäännöt
Miehen G-piste sijaitsee peräaukon sisäpuolella. Sen painaminen stimuloi eturauhasta ja aiheuttaa orgasmin.

Tiesitkö?
Seksikeskus sijaitsee aivoissa, hypotalamuksessa. Hypotalamus ohjaa myös tunteita, sydämen sykettä ja verenpainetta. Se painaa 4,5 grammaa. Heteroseksuaalisten miesten hypotalamus on suurempi kuin homoseksuaalien.

Lukija kertoo:
Se voi olla kädestä kiinni
"Moni poikaystäväni on saanut suostumaan minut seksiin, kun on ottanut kädestä kiinni. Kerran olin matkalla junalla Oulusta Helsinkiin. Poikaystäväni piti minua kädestä kiinni. Alkoi tehdä niin paljon mieli, että jouduimme käymään junan wc:ssä kaksi kertaa."
Nainen, 31 vuotta

Seksin lehtori vastaa:
Lukijan kysymys: Millaisista suihinotoista miehet nauttivat eniten?
Seksin ammattilaisen Henry Saaren vastaus:
"Ei haittaa, jos pystyy ottamaan kalun syvälle. Tärkeintä on käyttää mahdollisimman vähän hampaita ja paljon sylkeä. Mitä herkemmin ja kosteammin, sen parempi."

Kemia

1. Samppanjalla sänkyyn
Miehen sukuvietti johtuu testosteronista, jota tuotetaan kiveksissä. Testosteronia syntyy myös lisämunuaisissa, siksi naisillakin on veressään hieman testosteronia. Testosteroni lisää naisen sukuviettiä. Samppanja sisältää testosteronia lisäävää kemikaalia, joka puuttuu muista alkoholijuomista.

2. Kehu hänet huippurakastajaksi
Stressi laskee testosteronitasoa. Esimerkiksi armeijassa miehen testosteronitaso laskee. Itsevarmuus lisää testosteronitasoa. Urheilijoilla, jotka ovat juuri voittaneet matsin, on mitattu kohonneita testosteronitasoja. Kun kehut puolisoasi, hän haluaa sinua enemmän.

3. Tarjoa hänelle suklaata
Suklaa sisältää fenyylietyyliamiinia, joka aktivoi naisen aivojen rakkauskeskuksen. Fenyylietyyliamiinit kiinnittyvät naisen aivojen kannabisreseptoreihin ja aiheuttavat marihuanapilven kaltaisia tuntemuksia.

4. Minttu ra(i)kastaa alapäätä
Ota häneltä suihin minttukaramelli suussa.

Tiesitkö?
Halu, ihastuminen ja kiintyminen voidaan paikantaa aivoissa. Ihastumisen tarkoitus on muodostaa side kumppaniin. Ihastumisvaiheessa aivot erittävät kemikaaleja: dopamiinia (hyvänolontunne), fenyylietyyliamiinia (kiihtymys), serotoniinia (tasapainoinen olo), noradrenaliinia (kaikkivoipaisuuden tunne). Ihastuminen kestää 3–12 kuukautta. Se on luonnon tapa saada pari pysymään yhdessä, kunnes suvunjatkaminen onnistuu.

Lukija kertoo:
Tunteilla ei enää väliä
"Törmäsin hyvännäköiseen eksään maalla. Ensin: viileähko tunnelma. Soitto: tahtoo sua! Paikkaan, missä tutut ei näe: mummon saunamökkiin. Ja aaahhh! Raju rakastelu takaapäin. Sitten molemmat muina miehinä sinne mistä lähdettiin. En unohda ikinä sitä himoa! Ja tunteista ei enää tietoakaan."
Nainen, 25 vuotta

Seksin lehtori vastaa:
Lukijan kysymys: Miksi krapulassa panettaa?
Alkoholitutkija Peter Erikssonin vastaus:
"Ihmisen seksuaalisuus on voimakkaimmillaan aamulla. Sitä ei vain huomaa kuin viikonloppuaamuna krapulassa. On epäilty, että keskushermosto olisi krapulassa yliviritetyssä tilassa, mutta tästä ei ole näyttöä. Kovassa krapulassa miesten testosteronitaso laskee. Jos silti onnistuu aktissa, tuntuuhan se hyvältä. Naisilla testosteronitaso nousee, eli he muuttuvat aktiivisemmiksi."

Matematiikka

1. Jos haluat olla varma, ota ruiske
Pistimme ehkäisymenetelmät järjestykseen niiden ehkäisyvarmuuden perusteella.

2. Odota ainakin 13 minuuttia
Naisen laukeaminen kestää keskimäärin 13 minuuttia, miehen taas kaksi ja puoli minuuttia.

3. Suurenna sitä
City-lehden vuoden 1999 lukijakyselyn mukaan 69 prosenttia naisista oli sitä mieltä, että koolla on väliä.
Lepotilassa oleva penis on keskimäärin 8,7–10 senttimetriä pitkä.
Erektiossa oleva penis on keskimäärin 12,5–17,5 senttimetriä pitkä. Pienempi elin paisuu suhteellisesti enemmän. Jos asiaa vielä epäilet ja käytät lähdemateriaalina esimerkiksi pornolehtiä, kerrottakoon, että pornoelokuvissa miesten penikset näyttävät suurilta, koska näyttelijät ovat laihoja ja he ovat ajaneet häpykarvoituksensa.

Tiesitkö?
Mies pumppaa elinaikanaan 16 litraa siemennestettä. Mies kykenee teoriassa tuottamaan elämässään 1200 miljardia jälkeläistä. Yhdessä siemensyöksyssä on keskimäärin 200–400 miljoonaa siittiötä.

Lukija kertoo:
Kun todennäköisyyslaskelmat pettävät
"Söin pillereitä ja tulin raskaaksi. Se oli tosin iloinen yllätys. Lapsen jälkeen asennutin hormonikierukan. Ja tulin raskaaksi taas. Joko ehkäisyvälineet ovat surkeita, tai minä ja mieheni superhedelmällisiä!"
Nainen, 26 vuotta

Seksin lehtori vastaa:
Lukijan kysymys: Kuinka paljon raskaaksi tulon riski kasvaa, jos unohtaa ottaa yhden pillerin?
Gynekologian erikoislääkäri Dan Apterin vastaus: "Jos pillerit on syöty oikein, yksi kahdestasadasta tulee raskaaksi vuodessa. Jos yhden pillerin unohtaa, riski viisinkertaistuu. Pahinta on, jos seitsemän päivän taukovaihe pitenee. Raskaaksi tulon vaara on suurin viikon, kahden viikon jälkeen pillerin unohtamisesta."

1. Ruiskeet 99,9-prosenttisen varma
2. Ehkäisykapseli 99,8-prosenttisen varma
3. Sterilointi 99,6-prosenttisen varma
4. Yhdistelmäpilleri 99,5-prosenttisen varma
5. Minipilleri 99-prosenttisen varma
6. Kierukka 98,5-prosenttisen varma
7. Kondomi 98-prosenttisen varma
8. Pessaari 98-prosenttisen varma
9. Kemiallinen ehkäisy 97-prosenttisen varma
10. Naisen kondomi 85-prosenttisen varma

Biologia

1. Varo vääriä signaaleja
Tutkimuksen mukaan naiset saattavat lähettää hyvinkin seksuaalisia signaaleja vaikkeivät olisi lainkaan kiinnostuneita miehestä. Naiset välttävät puhumista miehen kanssa vain jos mies puhuu liikaa.

2. Älä ota miestä narikasta
Sinkkubaarissa tehdyn tutkimuksen mukaan naiset näyttävät miesten silmissä sitä houkuttelevimmilta mitä myöhäisemmäksi ilta käy. Alkoholi parantaa pisteytystä. Sen sijaan naisten silmissä miehet näyttivät yhtä houkuttelevalta kello 19 kuin kello 24, eikä alkoholi auta asiaa.

3. Rakasta hänelle orgasmi
Rakkautta saaneet naiset saavat enemmän orgasmeja.

Tiesitkö?
Tutkimuksen mukaan raittiit miehet pitävät pienirintaisista naisista. Isorintaiset naiset pitävät pieninenäisistä miehistä. Suurinenäiset miehet pitävät lattarintaisista naisista ja ulospäinsuuntautuneet miehet suuripovisista naisista.

Lukija kertoo:
Piilevä fetisisti
"Ex-poikaystäväni ei pystynyt moneen sessioon peräkkäin. Yhtenä päivänä esittelin hänelle uusia kenkiäni. Niistäkös poikaystäväni innostui ja otti minut monta kertaa peräkkäin! Yrittäessani nousta sängystä, hän aina huomasi kenkäni ja taas mentiin! Sitä sitten ihmettelimme, kun olimme saaneet kengät “turvallisesti" kaappiin piiloon.."
Nainen, 24 vuotta

Seksin lehtori vastaa:
Lukijan kysymys: Miksi heteronaiset eivät kiihotu katsoessaan homoseksiä?
Seksuaalineuvoja Raija Aurekosken vastaus:
"Nainen ei voi samaistua kumpaankaan osapuoleen. Miehen feminiinisyys ei kiihota heteronaisia."

Liikunta ja terveystieto

1. Seksi parantaa terveyttäsi. Käytä sitä.
Seksin harrastaminen lisää testosteronia, joka vahvistaa luita ja lihaksia ja hyvän kolestorolin määrää. Ennen orgasmia ihmisen kehoon erittyy DHEA-hormonia, joka parantaa kognitiivisia kykyjä ja vahvistaa sekä immuunijärjestelmää että luustoa.

2. Niele se
Yhdessä siemensyöksyssä on teelusikallinen siemennestettä. Se sisältää 15 kaloria. Siemennesteessä on C- ja B12-vitamiinia, kalsiumia, kaliumia, magnesiumia, fosforia ja sinkkiä. Lisäksi siemennesteessä on kahta sokeria: fruktoosia ja sorbitolia.

3. Nukuta hänestä seksipeto
Nainen kärsii enemmän unen puutteesta ja stressistä kuin mies. Riittävä yöuni takaa naisen seksihalut.

4. Lopeta tupakointi
Tupakansavun syöpää aiheuttavat aineet tekevät emättimen eritteistä pahanhajuisia.

5. Älä juo orgasmejasi
Vähän alkoholia juovat saavat enemmän orgasmeja kuin paljon juovat. Valitettavasti tupakoivat naiset saavat orgasmeja useammin kuin ei-tupakoivat.

Lukija kertoo:
Seksi on voimalaji
"Päädyin ravintolaillan jälkeen naisen luo jatkoille. Nukkumisesta ei tullut mitään. Ei seisonut – liiallinen alkoholin nauttiminen lienee syynä – mutta “sisään vaikkei seisoiskaan". Sinnehän se meni, valtavan pierun saattelemana! No, neito kiitteli aamulla oikein kädestä pitäen."
Mies, 22 vuotta

Seksin lehtori vastaa:
Lukijan kysymys: Voivatko ympärileikatut naiset tuntea seksissä mielihyvää?
Erikoislääkäri Raisa Cacciatoren vastaus:
"Voivat. Ei naisen seksuaalisuus noin yksinkertainen ole.Nainen voi saada nautintoa yhdynnän lisäksi korvalehtien, rintojen ja pakaravaon hyväilystä. Kaikki on kiinni kuitenkin naisen omasta fyysisestä ja psyykkisestä tilanteesta."

Äidinkieli

1. Sano se sivistyssanoin
Tutkimuksen mukaan miehet viehtyvät naisiin, joilla on laaja sanavarasto. Naisilla asia ei ole samoin.

2. Huuda hänet tyydyttyneeksi
Kun tulet, huuda kovaa. Korvassa oleva sacculus reagoi koviin ääniin ja lähettää viestin aivojen mielihyväkeskukseen. Se vahvistaa orgasmista saatua mielihyvää.

Lukija kertoo:
"Olin junamatkalla, ravintolavaunussa, jossa istui kaunis tyttö yksin. Olin hyväntuulinen, joten menin puhumaan tytölle. Keskustelu soljui: kerroin tarinoita. En kertonut ikääni, enkä ammattiani, enkä kysynyt niitä tytöltä. En koskaan kysy, koska se yleensä luo ihmisille roolit.Vaihdoimme numeroita."
Mies, 26 vuotta

Seksin lehtori vastaa:
Lukijan kysymys: Miten vältän siirappisuuden naista iskiessäni?
Runoilija Tommy Tabermannin vastaus:
"Elä uskottavasti ja olet uskottava. Siirappisuus on itsekkäiden ase. Jos haluaa mahdollisimman pitkälle, on riisuuduttava enemmän kuin alastomaksi."

Kiitokset hyvästä ideasta: Men’s Health (myös lähde)
Lähteet: Psychology Today, Pease: Hormonien sota, Quilliam: Syntynyt seksuaaliseksi, Reuben: Kaikki mitä olet aina halunnut tietää seksistä, Morris: Mies ja nainen.

49 kommenttia

dora

18.10.2001 15:34

joo

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

gubbe

18.1.2002 13:25

Napsautan tietokoneen lataukseen . nostan kylppärin käytöstäpoistetun peilikonsolin ja asetan
Sen nojalleen viereisetä pöytää vasten . valo osuu juuri sopivassa kulmassa olevaan peiliin
Jo kylpytakkia availlessa tunnen kuinka kyrpäni kutiaa sillätavalla .
Heitän kylpytakin pois , vilkaisen peiliin , Mitä näen
Näen esinahattoman karvattomaman sileäksi ajellun kyrpäni ja munani kyrpä ei vielä seisdo mutta vaikka se vielä riippuu alaspäin se on kuitenkin jo paisunut kaksinketaiseksi kooltaan .
Tietokoeesta nappailen pornosivut .
Istun pyrivän konttorituolin etureunalle , nyt jo kyrpä seisoo kivikovana aivan pystyssä se kun jo tietää mitä tuleman pitää . Kivekset riippuvat tuolinreunalta jotka näen hyvin peilistä .
Otan pöytälaarikosta "pimperon " joka on jo etukäteen hyvin voideltu . katson välillä poroa näytöltä jollooin kiima nousee vieläkin kovemmaksi , kyrpä kutiaa
Nyt käännähdän taas peilin suuntaan työnnän kivikovan kyrpäni pimperon aidonnäköiseen vittuun olen niin kiihkoissani että on pakko heti aloittaa runkkaus .
Voi kunpa naiset tietäis kuinka hyvä tätä pimperoa on nussia niin kyllä ne olisivat mustasukkaisia
Työnnän kiikossani lantiotani enemmän eteenpäin ja jatkan rajua runkkausta kyllä tekee hyvää aivan kuin nussisi aitoa vittua hetken kuluttu pimperon etpäästä spermani lentääkin sykäyksittäin ja sitä tulee paljon Hetken rauhitun ja kyrpä veltostuu vähitellen , on se hieno keksintö tuo pimpero totean kun hiljalleen vedän veltostuneen kyrpäni ulos.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jukki3456

25.3.2002 16:54

tgrgesges

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JuliusC

3.4.2002 16:45

Kuinka moni nainen pitää? Entäs miehet?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Liverman

16.4.2002 20:27

Ei ehkä pitäis lueskella näitä seksijuttuja, ne vain masentaa.
Itse kun en ole sellaista vielä kokenut (enkä kai koekaan). Onko se todella niin ihanaa kuin väitetään? Mä itse asiassa vähän epäilen sitä.
Mulle naisiin tutustuminen on aina ollut vaikeaa. Silloinkin vaikka nainen tekis aloitteen, mä en saa mitään aikaiseksi. Kai mä vain pelkään läheisyyttä tai jotain.
Mä olen hiljalleen alkanut hyväksyä "kohtaloni" ja luopua kokonaan toivosta tavata "se oikea" vaikka se onkin vähän pelkurimaista. Romanttisena kaverina se vain on välillä vähän raskasta. Onneksi netissä on näitä valituspalstoja" : )

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hattumies87

8.7.2002 03:07

Niin mulla olis tämmönen ongelma =
Mää makasin yhen tytön kans sängyssä mutta ei harrastettu seksiä,
niin oltiin siinä koko yö aivan kiinni toisissamme ( Kädet oli toistemme ympärillä) ja juteltiin siinä aamuun asti ... hauskaa oli....
Niin hän totesi sitten aamulla että ollaan vain kavereita.
MITÄ TEEN??? KAIKKI NEUVOT KELPAA...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jonna-88

7.2.2003 23:42

Moi!Mul on jätkä mut me ei olla harrastettu sexii koska mä pelkään et se sattuu..:( Niin haluun kysyy et sattuux se?Täältä luulis löytyvän vastauksia koska en viitti kysyy frendeilt ku ne vaan nauraa..:(
Mä oon kyl ottanu mun jätkält suihin ja se ei ollu kivaa ku se maistu ihan p***alta..mut pakko tehä ettei se jätä mua..
mua pelottaa et ku me ei sextailla niin et se jättää mut:(
niin se on vähän uhkaillu..auttakaa mua :( pliis

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

iibula

10.2.2003 15:04

mä oon iha lähel et koht tulee pesää mutku mua mietityttää et milt se tuntuu tai miten mä saan tytön kiihottuu ? ja ku vähä pelottaa niin miten rohkasen itteeni ja mikä o paras asento

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

*toivoton*

16.3.2003 11:30

En tiedä onko mulla päässä vikaa ku en tykkää paljoakaan seksistä enään.
No vähän taustoja: Oon 19v poika ja neitsyyden menetyksen jälkeen(16v) petikavereita on ollut monta.. Ehkä liianki monta ku mun suhteet alkaa sillä et ihastun tyttöön sen jälkeen menee pari päivää tutustumiseen (joskus vähemmän) ja sit seksiä melkeen päivittäin ja yleensä monta kertaa päivässä vaikken itse haluaiskaan muijan käsi harhailee housuihin vähän väliä ja sit taas sitä sitä sitä... Ärsyttävää ku muijat (kaverit) sanoo aina et jätkät haluu vaan seksiä ja sit ne on ite samanlaisii ja ellei pahempia... Ei se voi johtua siitä et mulla ois joku hirveen iso kyrpä.. (en oo mitannu mut varmaan 17cm paikkeilla) Mut anyways mun suhteen pituus on keskimäärin 2vko ja sit tulee mitta täyteen ei siitä et muija ei kiinnosta mut KAIKKI mun kohdalle osuvat muijat on nymfomaaneja tai muuten vaan kiimaisia... En haluais rehvastella mut niin se vaan on ja se ärsyttää mä haluaisin pidemmän suhteen ja muutakin hellyyttä ku seksiä.
Saattaa vika olla minussakin mut äh en mä oo koko ajan kinuamas seksiä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

aurinkooo

22.8.2003 16:28

Sun Jonna-88 ei ole mikään pakko harrastaa seksiä, jos et ole valmis. Se sattuu, mutta ei sil tavalla kuin sitä ensiksi luulee.. se tuntuu vain lähinnä epämiellyttävältä, mutta vain aluksi. Siis älä turhaan pelkää! Kaikki naiset ovat hengissä- ja vieläpä nauttivat seksistä! Sitä paitsi, olet vielä nuori ja sinulla on aikaa. Tiedän, että tää tuntuu ärsyttävältä, mutta sun jätkäs ei ole sun arvonen jos se ei odota. Etkä sinäkään luota siihen ja tykkää siitä tarpeeksi, jos et ole valmis. Trust me: Kun olet valmis, tiedät sen itse. Sä haluat sitä, sä tykkäät siitä.. kiihotut kun se koskettelee sua. Sitten kun tuntuu siltä että mä haluan tätä niin anti mennä. Ei se loppujen lopuksi ole niin iso juttu kun mitä siitä puhutaan. Kunhan muistat käyttää ehkäisyä!! Pahin moka on tehdä itsensä sairaaksi tai raskaaksi, yhden virheen takia. Joten kuuntele vaan oman kehosi viestejä, se kyllä kertoo kun olet valmis. =)

[LAINAUS]jonna-88 kirjoitti 07.02.2003 klo 23:42:

Moi!Mul on jätkä mut me ei olla harrastettu sexii koska mä pelkään et se sattuu..:( Niin haluun kysyy et sattuux se?Täältä luulis löytyvän vastauksia koska en viitti kysyy frendeilt ku ne vaan nauraa..:(
Mä oon kyl ottanu mun jätkält suihin ja se ei ollu kivaa ku se maistu ihan p***alta..mut pakko tehä ettei se jätä mua..
mua pelottaa et ku me ei sextailla niin et se jättää mut:(
niin se on vähän uhkaillu..auttakaa mua :( pliis[/LAINAUS]

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Trapped

8.7.2004 13:02

[LAINAUS]*toivoton* kirjoitti 16.03.2003 klo 11:30:

Mut anyways mun suhteen pituus on keskimäärin 2vko ja sit tulee mitta täyteen ei siitä et muija ei kiinnosta mut KAIKKI mun kohdalle osuvat muijat on nymfomaaneja tai muuten vaan kiimaisia... En haluais rehvastella mut niin se vaan on ja se ärsyttää mä haluaisin pidemmän suhteen ja muutakin hellyyttä ku seksiä.
Saattaa vika olla minussakin mut äh en mä oo koko ajan kinuamas seksiä[/LAINAUS]

Ole, kuule, tyytyväinen. Mulla oli sama tilanne pitkään. Jätin monta nymfora juuri samasta syystä. Nykyinen oli aluksi hyvin halukas ja muutenkin kiinnostava, mutta nyt viiden vuoden jälkeen on seksi tosi harvassa. Eli älä valita vaan anna palaa, kun vielä saat!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

wetr

11.7.2004 22:31

Hattumiehelle:

http://www.fastseduction.com/guide

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

FeelinDown

5.9.2004 22:25

[LAINAUS]Trapped kirjoitti 08.07.2004 klo 13:02:

Ole, kuule, tyytyväinen. Mulla oli sama tilanne pitkään. Jätin monta nymfora juuri samasta syystä. Nykyinen oli aluksi hyvin halukas ja muutenkin kiinnostava, mutta nyt viiden vuoden jälkeen on seksi tosi harvassa. Eli älä valita vaan anna palaa, kun vielä saat![/LAINAUS]

Yhdyn edelliseen tekstiin! Jos jollain on ongelmana se, että pesää tulee liikaa, niin ei muuta, kun pidempään suhteeseen MARS! Niinhän sitä sanotaan, että on löydetty naisten seksihaluja vähentävä elintarvike: hääkakku!

Ite seurustelin 6 vuotta erään ihanan naisen kanssa ja loppuajasta seksiä sai kerjätä. Harrastustiheys oli n. 1kerta/kk. Repikää siitä huumoria! Silti harmittaa, että se suhde meni just poikki...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

EXnymfo

26.8.2005 23:56

Olin ennen nymfo, mutta iän kasvaessa seksihalut loppuivat..Syynä ehkä pakollinen liian pitkä ero (silloisesta) poikaystävästä, joten sitä tottui olemaan ilman seksiä ensimmäisten kahden kuukauden aikana..Täytyy sanoa että ensimmäinen kuukausi ilman seksiä oli helvettiä, mut seuraavan kuukauden aikana asia "unohtui".. Eikä muuten ole sen jälkeen tehny mieli seksiä. Meillä naisilla kun ei ole tarvetta harrastaa seksiä. En kiellä etteikö musta taas voisi tulla himokasta nymfoa, mut siihen tarvittaisiin paljon haluttavampi ja kiihottavampi mies, kun mikä mulla nyt on.. Kohta toinen vuos menossa "pakollisella" silloin tällöin seksillä.. Kun ei vois seksi tällä hetkellä enempää kiinnostaa..

Niin että miehet! Jos nymfolta lakkaa saamasta, niin tarkastelkaa kotona oloanne ja sitä, että "kinuatteko" oikealla tavalla seksiä. Pelkkä "mua panettaa" ei kiihota ketään. Siihen lähinnä vastaa vaan, "ai jaa" ja kääntää kylkeä..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

juoive

17.2.2007 19:49

seksi on mahtavaa joidenkin naisten kans. valitettavasti

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ilkkarabies

19.2.2007 23:55

Yritetään pitää mielessä tämmöinen teesi kuin "naisetkin on ihmisiä" ja toimitaan sen mukaan.

Ns. uskotaan pois,
-Ilkka

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Annicci

25.4.2007 22:28

Vai ei homoporno kiihota naisia? Minua ei mikään muu porno kiihotakaan kuin homoporno. Enkä ole todellakaan ainut, tiedän kymmeniä tyttöjä, jotka ovat mieltyneitä homopornoon. Japanissakin kaikki teinitytöt ovat aivan sekaisin homoista ja homomangasta, esim. yaoista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

geepoikanen

20.5.2007 00:15

Ei se G-pisteen stimulointi tuota pelkästaan orgasmia. Se vain lisää orgasmin tunnetta kun se saavutetaan penistä stimuloimalla. G-pisteen löytäminen ei ole ihan niin yksinkertaistakaan....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

elchika

6.7.2007 14:44

juu samoin.homoporno on ihanaa katseltavaa jos miehet ovat isokokoisia :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

löih

8.10.2007 17:04

Ja tasan voi mies saada orgasmin pelkästään gpisteestä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

voiko

1.4.2008 22:53

tuo kaikki pitää paikaansa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

No ei ny

7.4.2008 03:43

Toi käsi juttu ei pidä paikkaansa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Päivi

8.4.2008 20:59

Tasa-arvon aikana: miksi ei kuvin näytetty, missä miehen G-piste on?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

puppaanaa

9.4.2008 14:07

Noi kaikki lukijoiden kommentit on vanhoista cosmoista. Että koko artikkeli menetti musta sen uskottavuudeen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Markku609

18.11.2008 22:12

Sain just pillua. Enkä ees joutunu vonkaamaan. Seksiä tulee sillon ku minä sanon saatana. Jos ei tuu ni se on siinä sitte. Naiset on sitä varten että niitä nussitaa ja ne ottaa poskeen. ja tekee ruokaa. ja siivoo. ja niin edelleen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vierailijA---

24.11.2008 17:14

mieheni pyysi että ottaisin häneltä suihin, mutta kun olen ensikertalainen niin olen epävarma, että jos en osaa tai entä jos minulle tulee jokin tauti tai mitä jos se on hirveän pahaa?? vaustauksia??

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hämmentävää

10.3.2009 09:05

olipa huono teksti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nonna78x

11.3.2009 14:43

Miten niin heteronaiset eivät kiihotu homopornosta??!!? Kyllä minä ainakin ja tiedän etten ole suinkaan ainoa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

12.3.2009 11:02

Ihan mielenkiintoinen juttu, se että pitääkö jokainen juttu paikkansa onkin sitten eri asia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Seppo tai sitte ei

21.3.2009 00:06

Liikaa puhuminen on aina yhtä rasittavaa, teki sitä sitten mies tai nainen. Sitä en sen sijaan allekirjoita, ettei nainen viehättyisi miehestä jolla on laaja sanavarasto. Olennaista on kai se, mitä sanoo. Varmasti myös esim. tällä Hännikäisellä on laaja sanavarasto. Mutta jos ajatus liikkuu tasolla: ”Miksei suomalaiset naiset tuu mun luo ensin kokkaan ja tiskaan ja sen jälkeen anna pillua ilmaseksi, ku ulkomaalaiset prostituoidutkin tekee niin?”, niin epäilemättä aika moni nainen valitsee mielummin luolamiehen, joka tyytyy pääasiassa murahtelemaan tai toteamaan ”joo”.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hohhoijjakkaa

26.3.2009 19:38

Tämä on taas ihan perustapaus Cityn journalismista. Valitaan mielenkiintoinen aihe ja keksitään sisältö.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

niin väsynyttä

4.5.2009 17:55

Kerropa, mikä tässä nyt oli niin kovin keksittyä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

samperi666

8.5.2009 14:17

Bullshit tuo, että peniksen koon voi havaita kädestä, se on totta, että vartalon koko sitä ei kerro. Minulla on pieni käsi mutta iso penis, olen elävä esimerkki siitä että noi jalan, nenän koot on paskaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

huhhuh...

9.5.2009 19:48

"Ihmisen seksuaalisuus on voimakkaimmillaan aamulla. Sitä ei vain huomaa kuin viikonloppuaamuna krapulassa."

Kaikkea paskaa täällä kirjoitetaan. Tiede-lehti kertoo:

Tuoppi tai pari herättää sukupuolivietin, mutta jos juominen jatkuu, halut ja eri-tyisesti kalut tippuvat kyydistä. Suomalaistutkijat osoittivat 1970-luvulla, että miehen testosteroni on matalimmillaan 6–7:n aikaan aamulla, jos kännäys aloitetaan illansuussa. Laskun jyrkkyys korreloi jysärin vaikeusasteeseen. Hormonitasojen elpyminen voi selittää sen, miksi kohmelosta toipuvaa miestä alkaa himottaa. Testosteroni saattaa kutkuttaa myös naista. Mieshormoni piikittää heillä humalassa ja vielä krapulassakin.

http://www.tiede.fi/arkisto/artikkeli.php?id=487

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

justjoojuu

11.5.2009 18:27

Niin, nainenhan ei ole ihminen. Hienoa, nyt on todistettu kuinka tämän artikkelin koko sisältö on keksitty.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

gaagaa

16.5.2009 15:36

Tjaah, mulla ja eksällä oli aina parhaat panot pienessä kankkusessa aamulla herätessä, että lienee nuo aiemmin esitetyt kellonajat aika yksilökohtaisia loppupeleissä. Seksijuttuja on muutenkin vähän paha lähteä yleistämään kun makuja nyt on yhtä monia kuin ihmisiäkin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

saattohoitoon asti

15.10.2009 00:25

Äidinkieli

3. Ole ajatustenlukija

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Naarashirvi

9.1.2010 15:47

Kyllä oli taas niin huono juttu, että kenelle oli tarkoitettu. Jos naisen keho "lähettää signaaleja", esim. nännit kovettuu kopeloidessa, niin tapahtuu, koska se on fysiologinen reaktio esim kylmässä tai pukiessa eikä sillä reaktiolla ole mitään tekemistä itseään sonniksi luulevan "äijän" kyseenalaisen maskuliinisuuden kanssa. Päinvastoin, vaikka pelko ja lamaannus voivat aiheuttaa samanlaisia reaktioita kuin kiihotus, se ei tarkoita, että mastur-boy olisi mitenkään haluttava tai oikeutettu niin edes luulemaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

justjoo5

10.1.2010 19:57

ja mitäköhän ne naisen tahtomattaan lähettämät signaalit on? Se että nainen on suloinen, tissit ja perse on naisen normaaleja ominaisuuksia eikä sinällään viesti mistään, eikä varsinkaan oikeuta minkäänlaiseen riistoon. jutun kirjottaja on selvästi katkera rotannaamainen mitättömyys(jos mies) tai samanhenkinen(miesnainen) jotka eivät ole terveiden ihmisten mieleen kun sex appeal on pahasti pakkasen puolella eikä aivotkaan paina.
MIEHEN ARVO ON TASAN SIINÄ MITEN SE KOHTELEE NAISIA.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

zensika

10.7.2011 00:06

En enää tiedä mitä tehdä tai sanoa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

28.7.2011 22:20

Oli oli...Ihan mielenkiintoinen artikkeli.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

SuicideBoy

25.8.2011 12:59

Mun on varmaan täytynyt olla juuri noilta tunneilta poissa koulussa, kun en muista yhtään, että meille olisi näitä asioita ihmisbilsan tunneilla opetettu...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Iigori

26.8.2011 12:43

mielenkiintoinen artikkeli, muttei mitään uutta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

selkisjuu

11.10.2011 18:08

Seksiä ei oikein pornoa katsellessa ja vinkeitä vinkkejä lukiessa opi. siitä pitää olla puhtaasti kokemusta. kysy naiselta tai mieheltä rohkeasti mitä tämä haluaa seksiltä. tosin tilanteen edessä tämä nimittäin saattaa latistaa haluja henkilöstä riippuen,on myös niitäkin jotka pitävät erilaisista ehdotuksista mutta jotkut taas olettavat että tiedät mitä teet. en kannata ajatusmaailmaa jossa naista ei arvosteta vaan pidetään asiana joka hoitaa hommat kuin mies niin käskee. mielestäni naista tulee kohdella hyvin ja jutella mukavia. mitä olen itse ymmärtänyt niin naiset pitävät puhumisesta ja siitä että heidät tullaan kuulluksi sekä huomioitaviksi. onhan niitä onnellisia hetkiä kuten katseiden kohtaaminen ja numeroiden vaihteleminen ja tätä kautta seksiin. en kiistä sitä kun en omakohtaisesti voi sanoa enkä näin ollen voi olla varma asiasta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ssanasepppo

1.11.2011 21:57

^Älä missään nimessä keskustele kenenkään kanssa yhtään mistään. Meillä vaihdettiin viisi vuotta sitten kaikenlainen arkisista asioista keskustelukin erilaisiin sanaleikkeihin, ja homma toimii!

Toinen hyvä keino on sysätä aloitteentekovastuu ihan kaikessa sille toiselle osapuolelle. Itse voi keskittyä sillä välin vaikka perseen raapimiseen. Ja homma toimii vielä paremmin!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Joohan77

20.11.2011 16:20

Käden koko riippuu luuston rakenteesta eikä se taida olla luu mikä siellä jalkojen välissä roikkuu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PesisMaila

26.12.2011 18:38

Uskon monienkin asioiden paikkansapitävyyteen tässä jutussa, ihan jees, että nää on koottu kokonaisuudeksi, kun näitä juttuja ainakin itse on saanut lukea haravoiden..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PesisMaila

26.12.2011 18:44

Ja ihan lisätäkseni, ilmeisesti tänkin jutun vähättely tulee siitä, että kokee sen jotenkin menevän "ohi itsen".. Psykologiaa lukeena tiedän, että teoriassa jotkut väitteet voivat pitää paikkansa, niiden mittaamisesta tai tieteellisyydestä en menisi vannomaan, mutta en tiedäkään.

Ja hei, eiks se nyrkkisääntö kaikissa seksijutuissa ole se, että tuntee itsensä, jotta voi kertoa toiselle osapuolelle myös mistä tykkää.. Kuulee usein ihmisten hakeutuvan seksiterapiaan, kun harrastetaan seksiä vain kymppiuutisten jälkeen perjantaisin, kuulemaan terapeutilta: "Niin, tuliko sulla Reijo/Raija mieleen, että olisi hyvä keskustella ja kysyä kumppanilta, mikä tuntuu hyvältä ja mitä hän tahtoo?" - Aijaa, niinkö, ihanko totta?!

Ja ymmärrän, että seksi on ollut tabu pitkään, mutta haloo?? Jos et ite tunne itseäs, niin miten voisit sille toisellekaan sanoa mistä tykkäät, ja miten, jos et tiedä mistä toinen tykkää tai mitä toinen ajattelee, voisit tehdä asiat paremmin? Vähän voit kokemuksen takia ehkä ymmärtää ja käsittää, mutta avain HYVÄÄN seksiin on keskustelussa. Ja piste! :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PesisMaila

26.12.2011 18:46

Ps. Kyllä siihen hei nyt vähintään KUOLEE, jos mies sorkkii klitoriksen sijaan virtsarakon suuta ja vihjais, että hei, vähän ylemmäs kiitos?!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi