Hullaridildot ovat varakkaita ja vaikutusvaltaisia - "Tämä kiihkeä kielitaituri tietää mitä tekee"

Stockmannin Hullut Päivät ei jätä runkkareitakaan yksin.

Seksilelujen ei tarvitse enää olla yöpöydän laatikkoon piilotettavia jättimäisiä penisjäljitelmiä. Design-dildoja on myyty jo pitkään ja myös tavaratalo Stockmann on hypännyt laadukkaiden hierontalaitteiden maailmaan mukaan.

Hullut Päivät-kuvastosta löytyy muutama väline heille, jotka kaipaavat vaginaansa värinää ja hymyä huuliinsa. Smile Makers -yhtiön valmistamat vibraattorit ovat muotoilultaan kauniita ja pakkausselosteen mukaan flatataatittomia ja turvallisia keholle.

The Frenchman ja The Millionare -nimiset hierontalaitteet löytyvät Stockmannin verkkokaupasta noin 25 euron hintaan. Annamme erikoismaininnan lelujen luovalle esittelylle, joka osoittaa, että seksuaalinen hyvinvointi on myös naurun ja ilon asia.

"Ken tietää mitä hän sanoo, mutta onko sillä väliäkään? Pian puhut hänen kieltään sujuvasti. Tämä kiihkeä kielitaituri todella tietää mitä hän tekee. Tee olosi mukavaksi, mademoiselle, tämä mestari antaa sinulle pian oppitunnin intohimosta."

"Hänen huvijahtinsa. Hänen yksityiskoneensa. Hänen saarensa. Hänen vahvat, pitkät ja timanttien peittämät sormensa. Ja sinä. Tämä varakas ja vaikutusvaltainen mies arvostaa ylellisyyttä, ja tietää miten saada juuri sinut valloitetuksi."

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi