Muraalitaiteilija kosi tyttöystäväänsä valtavalla graffitiseinällä

Viikon ihanin rakkaustarina on tässä.

"Mä oon vitun onnellinen”, juuri kihlattu Mikaela Välipakka vastaa puhelimeen. Mian ja Minnin seksiklupista tunnettu Välipakka ei iloaan peittele, kun hän puhuu poikaystävästään Ville Färsaaresta.

Pariskunnan suhde kääntyi uudelle sivulle 12. toukokuuta, kun Färsaaret pyysi Välipakkaa avukseen maalaamaan graffitiseinää Tampereen hylätylle tulitikkutehtaalle. Kun 23-vuotias nainen saapui paikalle, hän ei ollut uskoa silmiään. Vastassa oli jättimäinen maalaus, jossa luki “Tuutko vaimox, Minni?”

 

A post shared by Bukkake Princess (@minnivalipakka) on

Välipakka maalasi seinään vastauksen “joo” ja sormuksetkin olivat jo valmiina graffitissa. Muodon vuoksi Färsaaret piirsi vielä valkoisella maalitussilla Välipakan nimettömään sormuksen.

Suhde alkoi vuonna 2015 joulukuussa ja Välipakka kertoo heidän suhteensa edenneen nopeasti. Kaksikko tapasi Tinderissä ja Färsaaret kysyi Välipakalta, voisiko tulla maalaamaan hänen seinänsä. Färsaaret on ammatiltaan muraalitaiteilija.

“Olin aluksi, että mikä vitun tyyppi tää on ja Ville yrittikin pari kuukautta laittaa minulle viestiä kunnes minä lämpenin. Kun me tavattiin, hän jäi luokseni heti kahdeksi yöksi”, Välipakka kertoo suhteen alkuajoista.

 

A post shared by Bukkake Princess (@minnivalipakka) on

Täydellinen rakkaustarina kuulostaa melkein sadulta, sillä pariskunta matkusti pian tapaamisensa jälkeen Berliiniin. Färsaarella on kädessään jopa tatuointi, joka näyttää aivan Välipakalta, vaikka he eivät ole tunteneet toisiaan tatuoinnin ottohetkellä.

Pariskunnalla on oma taidekollektiivi nimeltään Rakettiryhmä ja he ovat viimeksi maalanneet Finlaysonin pihan. Välipakka ottaa videota ja avustaa, kun Färsaaret maalaa.

“Meillä menee niin kaikki yhteen, me ollaan kuin yksi henkilö, kun me tehdään juttuja”, rakastunut Välipakka kertoo.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi