Pahan pojan kesytysopas

Pää nieluun vai aseeksi ruoska ja tuoli?

“Narttumainen asenne voi olla tehokas tapa karsia heikot yksilöt joukosta”, vinkkaa Santagati.
“Narttumainen asenne voi olla tehokas tapa karsia heikot yksilöt joukosta”, vinkkaa Santagati.

Kiltit miehet ruikuttavat naisten olevan pahojen poikien perään. Tutkimusten mukaan naiset valitsevat maskuliinisen miehen ovulaation aikana. Näin nainen varmistaa parhaat mahdolliset geenit jälkikasvulle, sanovat evoluutiobiologit. Oikeasti pahat, liikaa päihteitä käyttävät väkivaltaiset kriminaalit vetävät puoleensa vain samankaltaisia antisosiaalisia naisia.

Voiko paha muuttua kiltiksi? Voi. Psykologian tutkija Markus Jokelan mukaan pysyvämmin antisosiaalisia on alle viisi prosenttia väestöstä. Toivottomalla tapauksella on pienestä pitäen ongelmia joka paikassa. Väkivaltaisuus on huono merkki: empatian puute viittaa psykopatiaan. Jos oma pahiksesi rötöstelee vähän kavereiden kanssa, mutta on kiltti kotona, ei hätää: hänestä voi tulla kunnollinen.

Jopa yli puolet nuorista miehistä tekee jotain laitonta parinvalintavaiheessa naisen huomion saadakseen. Rohkeat miehet tuovat elämään säpinää. Naisten halu hoitaa miestä on myytti: vähemmistö haluaa hyysättävän tapauksen.

Psykoanalyytikko Darian Leaderin mukaan nainen rakastuu renttuun, koska uskoo ja toivoo voivansa muuttaa miehen. Hoitsua ei aja empatia tai naiseus, vaan halu tuntea itsensä hyväksi ja erityiseksi.

Seurusteluekspertti Steve Santagatin mukaan nainen kaipaa sekä jännitystä että turvaa. Ihmiset luulevat naisia kaatavan petollisen pahan pojan näyttävän pelottavalta. Ei. Hän näyttää vaarattomalta. Paha poika on hurmaava, hauska, itsevarma, seksikäs, hyväkroppainen ja peto sängyssä. Hän rakastaa naisia ja haluaa perehtyä erilaisiin naistyyppeihin. Hän ei kehuskele kaadoillaan. Muita tunnusmerkkejä ovat rohkea katsekontakti, hidas ja päättävä kävelytyyli, muiden miesten vihaiset katseet, lukuisat naisystävät ja perään haikailevat exät. Pahan pojan vastakohta, pelimies, on statushakuinen, viihtyy miesten seurassa, lupailee perättömiä ja lääppii.

Pahan pojan kikkoja ovat kauniiksi kehuminen, tuhmuuteen kannustaminen ja riidan haastaminen. Parhaiten kehu puree naisen heikkoon kohtaan. Miehen etu on saada nainen tuntemaan itsensä viehättäväksi; hänestä tulee avoin, rohkea ja antelias. Riitely paljastaa toisen todellisen luonteen ja ylläpitää intohimoa. Naiset inhoavat iskurepliikkejä. Paha poika personoi juttunsa, puhuu kiertelemättä ja saa naisen nauramaan. Hän lähestyy naisia yllättävissä paikoissa, kuten ruokakaupassa.

Ravintolassa pahis tarkkailee taustalla muiden miesten yrityksiä, seuraa naista katseellaan koko illan ja iskee vasta, kun tietää mikä toimii.

"Jokaisella naista lähestyvällä miehellä on jonkinlaisia taka-ajatuksia", Santagati varoittaa.

Steve Santagati: Miehen käyttöohjeet. Basam Books 2009.
Markus Jokela: Perimä ja ympäristö antisosiaalisuuden kehityksessä.

Pahan pojan houkuttelu ansaan

1. Hyökkää & vetäydy
Käy sanomassa jotakin yllättävää ja poistu kikattaen paikalta. Paha poika lähtee perääsi.

2. Kysy neuvoa
Hän on haltioissaan voidessaan pelastaa naisen pulasta.

3. Flirttaa ja naura
Vältä itseironiaa: unohda itsesi ja keskity mieheen. Flirttiä voi harjoitella esimerkiksi myyjien kanssa, sukupuolella ei ole väliä.

4. Houkuttele vartalolla, pidä aivoilla
Pukeudu pikkuisen tuhmasti, ei liian tyylikkäästi tai muita naisia ajatellen. Pysy hyvässä kunnossa: ole kaunis ja itsevarma.

5. Härnää
Soita miten sattuu, älä suostu kaikkiin ehdotuksiin. Itseään tyrkyttävä nainen vie mieheltä saalistamisen ilon.

6. Lue miehille suunnattuja lehtiä
Yllätä tietämällä urheilun, porakoneiden ja äijäkulttuurin perusteet. Seuraa miten miehet lähestyvät ja katselevat naista, saat arvokasta infoa.

7. Näytä närhen munat
Kaikki miehet kunnioittavat naista, joka tietää mitä tahtoo. Pahat pojat rakastavat tiukkoja mimmejä, koska nämä pitävät heidät terässä.

8. Anna liekaa
Jos hän haluaa lähteä prätkäretkelle tai poikien kanssa kalaan, älä estele. Hyväksymällä miehen miehisyyden päihität Santagatin mukaan 90 prosenttia muista naisista.

9. Älä odota kotona
Elä omaa elämääsi; et ole ajanvietettä. Huijaa mies uskomaan, että hän haluaa enemmän yhteistä aikaa.

10. Ole seksikäs ja luotettava kaveri
Jaa arki, kevennä taakkaa, älä paapo tai sääli miestä. Pidä koti hauskana paikkana. Kerro mistä kaikesta luovut.

Lukijoilta

“Lukekaapa seuraava: Schneider & Fein: Rules, Rules II ja Rules for internet dating. Käyttäydy naisellisesti, älä soita miehille, älä tee aloitetta, älä maksa laskua, näytä hyvältä, hanki oma elämä! Niillä ohjeilla kesyyntyvät myös monet pahat pojat. Mutta toisaalta täytyy muistaa, että kieroutuneita ja sairaita ihmisiä on paljon, eikä sellaisiin kannata elämäänsä sotkea. Jos paha poika on oikeasti paha, fiksu nainen jättää hänet ja etsii vähän kiltimmän pojan!”
Nainen, 27

“Pahan pojan saa kesytettyä. Tosin aikaa ja kärsivällisyyttä se vaatii. Keppi ja porkkana on omien kokemusteni mukaan paras ja nopein tapa toivottuihin tuloksiin. Eli lyhyesti sanottuna hyvä käytös palkitaan makuuhuoneessa ja huonosti käyttäytyvät lähetetään illan päätteeksi omaan kotiin yksin. Ainut vaatimus tälle taktiikalle on, että olet sitä mitä paha poika haluaa. Enää ei pahojen poikien kesytys sytytä, sillä turhan monta kertaa kun paha paha poika on vihdoin koulittu, saapuu jostain joku pikku enkeli D-kuppeineen ja vie palkintopojuni matkaansa.”
Nainen, 22

“Ei pahaa poikaa voi kesyttää. Yritys on ollut kova mutta kun on sellaisen kanssa naimisissa ja toinen poikaystävanä, sen tietää.”
Nainen, 26

Lue ainakin tämä

Joku voi pitää tyhmänä höpsötyksenä. Mutta Jätä se -kirja opettaa ainakin itsekunnioitusta. Jos mies ei soita, se ei ole kiireinen, kadottanut numeroasi tai muuta diibadaabaa, se ei vain ole kiinnostunut. Ja se ei tarkoita sitä, että miehestä kannattaisi kiinnostua entistä enemmän.
Behrendt, Tuccillo: Jätä se – älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin

15 kommenttia

Quirinalis

19.2.2010 22:15

Jes. Miehet on miehiä ja naiset on naisia ja ikinä ei kannata esim. kommunikoida kuten kaksi ihmistä, vaan pelata mahdollisimman paljon kaikkia hienoja pelejä ja spekuloida helvetisti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

citus

21.2.2010 22:52

ei ihme jos on ongelmia, ku pitää noin helvetisti stressata!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ei_kiinnosta

22.2.2010 10:45

Enpä usko, että 99% naisista on kiinnostuneita minkään psykopaatin kesytysyrityksistä. Nämä ns. pahat pojat ovat minusta ihan okei jos haluaa vähän piristystä päivään työpaikalla tai illanvietossa, mutta ikinä, ikinä ei pidä ruveta ajattelemaan niistä enempää. Niitä pitää kohdella hauskoina kuriositeetteina, mutta jättää emotionaaliset siteet pois kohtaamisista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PahaPimu

22.2.2010 12:24

Paha tyttö tarvitsee pahan pojan. Itse seurustelin jos jonkinlaisen 'kunnon miehen' kanssa sillä seurauksella, etten koskaan tuntenut olevani oma itseni, plus että kävelin miesten yli jatkuvasti, mikä alkoi kyllästyttää. Lopulta päädyin Pahan Pojan kanssa naimisiin (ja se kesytettiin juurikin yllä mainituilla 10 kultaisella säännöllä).

Mieluummin paha poika kuin playeri!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

22.2.2010 19:42

mä vaan hymyilen, vaik nyt etuhampaat irtos ku annoin eka lyödä- siis viimesen päälle herrasmies. ukkohan löi ku mies ja mä ajattelin et vittu mä oon tyhmä enkä viittinyty lyödä ees takasin. vaaan nauroin itselleni ja koko tilanteen komisuudelle. naiset tykkää teatterista -mä vien naisia teatteriin, mut ne ei oo mitään oikeita teattereita siellä on ihan mun oma menuu -jokkut pimut kyl voi lähtee karkuun. ne on yleeensä niitä joitten yli muutenkin kävelen jo aika alussa joten karsinta kuka on sopiva irmeli kestään "artistia" joka vetäää ihan intuitiolla ja tykkää naisnäkökulmasta nempi ku karvaperseitten.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pipboy81

24.2.2010 11:56

Johan on vaikeeta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

paternoster

26.2.2010 22:59

"Jes. Miehet on miehiä ja naiset on naisia ja ikinä ei kannata esim. kommunikoida kuten kaksi ihmistä, vaan pelata mahdollisimman paljon kaikkia hienoja pelejä ja spekuloida helvetisti."

Taidat olla itse oikea suoran kommunikoinnin mestari.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Saranda18

1.3.2010 14:53

Tuhmalle tytölle sopii tuhma mies.Kiltitkin miehet kyllä ihastuvat minuun, mutta eivät pysty käsittelemään minua, saati sitten seksihalujani.Ja vaikka olen tuhma, haluan sitoutua.Jossain on takuulla paha poika, joka ajattelee samalla tavalla...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

solosh

2.3.2010 00:33

Näyttäs olevan moni kommentoija näitä antisosiaalisia hyväksikäyttäjiä. Mut hyvä että ovat löytäneet parinsa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NainenNaimisissa

4.6.2010 00:58

Hmm.. Kyllä sitä voi kaikenlaisia neuvoja olla, mutta ei ne pätee ku sattuman varasesti eli riippuen ihmisistä.. Ite oon aikas kiltti, mut aviomieheni niin sanottu paha poika todellaki.. Oon tuntenu sen lapsesta asti ja si rakastuttiin.. Ja sitä normaalia joustavuutta tarvitaan molemmin puolin niinkuin uhrauksiakin.. Mä oon mitä oon ja se rakastaa mua tälläsenä, jos ei rakastais niin ei oltais naimisissa.. Aviomies on mun ainoo paha poika, mut ainoo mun miehistä joka on mulle ollu paras (ne "kunnolliset" on ollu kusipäitä kaikki) vaikkakin sitten muita muijia ennen mua on surutta hyväkskäyttäny yms.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lutkat

1.3.2011 20:00

Mikäs saatanan villitys tämä "paha poika" on olevinaan? Onko tullut ämmille mieleen, että pahuuden ihannointi TUOTTAA tähän maailmaan pahaa? EIKÄ ole olemassa mitään helvetin "kivaa ja harmitonta pahaa", paha on pahaa. Nainen esittää kilttiä, mutta aiheuttaa epäsuorasti näin maailmaan pahuutta ja kärsimystä. Nukkukaa hyvin, lutkat! Sweet dreams.

Muutenkin tuo on ihan naurettava jako. Vai että ollakseen maskuliininen ja kova, on pakko olla "paha"? Mitenkäs joku helvetinmoinen kaappi, joka kuitenkin uskoo Jumalaan, ei juo, polta tai suostu esiaviolliseen seksiin. Vitun ämmät, älkää sitten itkekö jos se teidän iki-ihana pahiksenne välillä pettää ja leipoo hampaat sisään, kun se alkaa olla paha myös teille, eikä vain muille miehille.

Mä nyt uskon muutenkin, että naiset aiheuttavat piilevästi suuren osan maailman sodistakin. Miesten pitää todistelemaan kukan on pahin ja kovin, siihen tarvitaan sotia tottakai. Sitten huorat voi odotaa turvassa pullaa leipoen niitä iki-ihania sotasankareitaan kotiin, uih oih. Kukaan ei mieti niitä heikompi miehiä, joista päästettiin paskat pihalle rintamalla, vain että nainen voisi saada "pahismiehensä" ja "sankarinsa".

Kaikki naiset pitäis tappaa, sanoi Jouni Hynynen, oikeessa oli vaikka laski ehkä leikkiä. Saatanan käärmeet, maailmanpilaajat. Kilttiin enkelin kuoreen piiloutuneet paholaisen kätyrit.

Onneks on fiksujakin naisia joille riittää urheilullinen, kouluttautunut ja asiallinen mies, eikä tarvii olla mikään naurettava "pahis". Jotkut ihmeen vähälahjaset parturi-kampaajat ja kosmetologit on varmaan etupäässä tää pahisten kohderyhmä muutenkin, ei kait kouluttetu nainen kelaile tuollaista paskaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Flirttitytto

10.5.2011 11:26

Ymmärsin tän tekstin huumorin linssien läpi. Tässähän oli lähinnä kyse jonkun miehen naisia rakastavasta ja himoavasta näkökulmasta ja siinä annettiin vinkkiä, miten pelimiesten kanssa kannattaa toimia. Moni nuori tyttö itkee iltansa pilalle, kun odottelee sitä soittoa. Tässähän annetaan maailman paras neuvo kaikille miehille ja naisille: hanki oma elämä. Turha on väkisin toisessa riippua, varsinkaan jos sitä ei kiinnosta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

EiPahoillePojille

14.6.2012 14:26

En digannu tost kirjasta yhtään. Sehän neuvoo naista unohtamaan kokonaan oman persoonallisuutensa ja oman arvon tunteensa ja muuttumaan miestä miellyttäväksi seksikoneeksi. Mun mielest Steve Santagatin vinkit toimii jos haluaa yhden illan juttua. Mutta jos haluaa jotain vakavaa, niin se ei vaan ole ok! Itse en tykkää yhtään pahoista pojista, mies voi olla miehekäs ja KUNNOLLINEN. Ei kiinnosta renttujen paapominen tippakaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kokeillut

7.9.2012 20:14

Tuollaiset oikuttelevat naiset ja miehet pitää jättää, on niitä täysjärkisiäkin. Jos suosii pahoja miehiä, miehet ryhtyvät breivikeiksi ja poliisinmurhaajiksi - jotka muuten molemmat saivat säkkikaupalla rakkauspostia vankilaan - tai heidän lievemmiksi versioikseen. Sitäkö halutaan?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

live hard dream

3.3.2014 15:40

Tottahan se on.... Kiltit pojat on hurmaavia, mutta pidemmän päälle ne "kiltit" pojat voivat käydä vähän tylsiksi. Itse olen nyt todellakin niiden "pahojen" poikien perässä ja en nyt tarkoita niillä pahoilla pojilla esimerkiksi väkivaltaisia. Vaikka olenkin kokenut rankan lapsuuden enkä halua kokea esim läheisen alkoholiongelmaa uudelleen, niin kyllä niissä pahispojissa on vai sitä jotain. Itse olen ulospäin kiltti tyttö mutta sisällä asuu sellainen pikku pahis ja onhan se elämä paljon jännempää sen pahan pojan seurassa. Ne "pahat" pojat osaa yllättää ;) ja lopulta kun se paha poika on kesyttty se tunne on jotakin niin huikeeta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi