Pettäjän tie -blogi kertoo yksityiskohtaisesti, miten vaimoa petetään

Perheenisä kirjoittaa blogia onnistuneista pettämissuunnitelmistaan.

Kuva: Brian Jackson / Fotolia

"Petri" on melko tavallinen 33-vuotias suomalainen mies. Hän on ollut yhdessä vaimonsa kanssa seitsemän vuotta. Pariskunnalla on pieni poika. 

Petri, kuten moni muukin pitkässä suhteessa ollut mies tai nainen, on lihonut suhteen aloittamisen jälkeen. Toisin kuin moni muu, Petri on päättänyt laihduttaa suhteen aikana kerätyt 24 kiloa ja pettää vaimoaan kerran jokaista pudotettua kiloa kohti - ja kirjoittaa aiheesta blogia. 

Petrin blogin Pettäjän tie kirjoitukset alkavat 8. tammikuuta. 

"Blogi loppuu kun olen laihduttanut tavoitepainooni, jään kiinni pettämisestä tai täytän 35 vuotta. Siihen asti kirjaan kokemuksiani, tekojani, ajatuksiani ja kaikkea mitä matkalla tulee vastaan", Petri kirjoittaa ensimmäisessä blogipostauksessaan.

Nyt, noin kaksi ja puoli kuukautta blogin aloittamisen jälkeen, Petri on laihduttanut seitsemän kiloa ja pettänyt vaimoaan kaksi kertaa. Juttuseuraa on löytynyt netin deittipalstoilta, sellaisiltakin, jotka on tarkoitettu avioliiton ulkopuolisille suhteille. Petri uskoo saavansa puuttuvat pettämiskerrat kiinni, kunhan paino vielä laskee ja itsevarmuus nousee.

"Se, mitä kuvittelin pettämisellä saavutettavan, ei ole toteutunut vielä. En ole saanut sellaista seksiä, jota kaipaan", Petri meilaa Citylle. Hän vastaa sähköpostikysymyksiin nopeasti ja kirjoittaa sujuvasti.

"Kuvittelin minkä tahansa seksin olevan ihan riittävää, mutta lienee kumminkin niin, että kaipaan oikeasti intohimoista seksiä ja varmasti myös tunteita, joita sellaiseen liittyy. Tai sitten nälkä on vain kasvanut syödessä", hän kirjoittaa.

Monet ihmiset, jotka ovat parisuhteessa, pettävät. Harva kuitenkaan kirjoittaa siitä blogia. Petri kertoo, että hänen bloginsa tarkoitus on samanlainen kuin minkä hyvänsä blogin: tavoitteena on jakaa ajatuksia, saada kritiikkiä, palautetta ja jopa kannustusta. Mies on itse sitä mieltä, ettei pettämistä olisi tapahtunut, jollei hän olisi saanut kirjoittaa ajatuksiaan muistiin. 

"En usko että olisin koskaan pettänyt vaimoani, jos en olisi käynyt sitä näin läpikotaisin läpi ja kirjoittanut asioita ulos päästäni. Joku bloggaa ruoasta, joku toinen sisustuksesta. Tässä on minun sanottavani, jonka halusin jonkun lukevan."

Suurin osa Petrin saamasta palautteesta on ollut kielteistä ja tuomitsevaa. Petriä pidetään kommenteissa ja sähköposteissa kylmänä ja laskelmoivana tyyppinä. Ymmärrystäkin kuitenkin löytyy.

"Noin viidesosa ihmisistä (yleensä ne, jotka ovat itse pettäneet) antaa myös posiitivista palautetta tai ymmärtää perusteita, joiden vuoksi koko hommaan lähdin", hän kirjoittaa sähköpostissaan.

Jos Petri jää pettämisestä kiinni, on ainoa vaihtoehto avioero. Vaimo tuskin hyväksyisi pettämistä. Kiinnijäämistä mies ei kuitenkaan toivo, eikä hänellä ole mitään aikomusta jättää vaimoaan, vaikka pettääkin. 

"Teen tietoisesti väärin, mutta toivon selviäväni siitä rangaistuksetta. Toivon, etten jää kiinni. Niin varmasti suurin osa pettäjistä tekee", Petri kirjoittaa. 

Lue Pettäjän tie -blogia tästä.