Seksiä kolmistaan - opas täydelliseen kimppakivaan

Kolmen kimppa? Tiedämme, että haluat sitä. Näin toteutat sen.

Oletko koskaan miettinyt kumppanisi kanssa, miltä tuntuisi harrastaa seksiä niin, että sängyssä on teidän lisäksenne myös joku muu? Vai oletko kenties sinkku ja haluaisit hypätä villiin kolmen kimppaan pariskunnan kanssa?

Jos olet parisuhteessa ja haluat kimppakivaa, keskustelkaa kumppanisi kanssa asiasta niin paljon, että alkaa kyllästyttää. Mieti, miltä tuntuu, kun toinen ihminen koskettaa puolisoasi seksuaalisesti.

Oletko valmis mahdollisiin mustasukkaisuuden tunteisiin? Sinkkuna kannattaa pohtia, onko etsimässä vain yhden yön seikkailua vai jotakin syvempää. Ihastumisoptio on aina olemassa, joten siihen kannattaa myös varautua etukäteen.

Kun olet aivan varma, että haluat hypätä sänkyyn kahden ihmisen kanssa kerralla, on aika aloittaa etsinnät. Katsele ympärillesi, käytä nettiä ja pidä kaikki ovet avoinna. Voit löytää lähipiiristäsi sopivan henkilön tai pistää pystyyn deittiprofiilin.

Ryhmäseksin ehdottelu kaveripariskunnalle saattaa tuntua aluksi tuntua nololta, mutta rennoissa illanistujaisissa seksiin liittyvien asioiden pohtiminen yhdessä on usein jopa hauskaa. Oletko koskaan, kiinnostaisiko sinua, meillä tykätään ja niin edelleen.

Makuuhuoneeseen asti päästyä ei enää tarvitse jännittää tai murehtia säännöistä. Ota rennosti ja anna himon viedä mukanasi. Kun asioista on keskusteltu etukäteen tarpeeksi, kateellisuudelle ei jää tilaa ja seksi rullaa eteenpäin kuin itsestään. Nauti olostasi. Kysy kumppaneiltasi samoja asioita kuin jos heitä olisi vain yksi.

On tärkeää, että homman voi keskeyttää milloin vain, jos alkaa tuntua epämukavalta. Yllättäviä tunteita ja tilanteita voi aina tulla eteen. Jos sinusta tuntuu siltä, että jäät huomiotta, sano se ääneen. Erityisesti tällaisia tilanteita varten on tärkeää, että mustasukkaisuuden mahdollisuudesta puhutaan etukäteen.

Jälkikäteen on hyvä pohtia vielä yhdessä, miten suhtaudutte toisiinne uuden kokemuksen jälkeen. Joskus kolmen kimpan jälkeen jää hieman hämmentynyt olo, ja sekin on täysin sallittua.

Muista, että kaikista tunteista saa ja pitää puhua. Seuraavan session päivämäärää ei tarvitse heti päättää. Kalenterit voi kuitenkin kaivaa esille, jos kaikki ovat samoilla linjoilla.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi