www.sulhanen/morsian.fi

Cityn todisteet nro 235 ja 236: verkon deittipalveluista löytyy tosirakkautta.

Internetin seuranhakupalveluja epäillään usein kepeän deittailun ja instant-seksisuhteiden väyliksi. Ei savua ilman tulta, mutta tosirakkauttakin verkosta löytyy. Yksin deitti.net -palvelu on liittänyt yhteen kymmeniä ellei satoja aviopareja. Eräs sielunkumppaninsa löytäneistä on 32-vuotias lentoemäntä Sandra-Susanna Ruoti.

"Panin ilmoituksen deitti.netiin, kun olin kyllästynyt siihen, ettei baareista löydy kunnon miestä", hän kertoo.

Kunnon mies oli Sandra- Susannan mielestä turvallinen, kunnianhimoinen aikuinen, jonka etsikkovuodet ovat ohi.

"Kävin pareilla treffeillä, mutta tiesin heti, etteivät miehet olleet mitä etsin. Sitten tutustuin Jukkaan. Juteltumamme puhelimessa, päätimme tavata samana iltana. Tiesin Heti, kun näin hänet, tiesin Jukan olevan se oikea, ennen kuin hän ehti edes suutaan avata. Ja kun hän avasi suunsa, vaikutelma vain parani."

Jukalle kävi miltei samoin.

"Kun näin Sandra-Susannan ensimmäisen kerran Café Caruselin edessä, tunsin kylmiä väreitä. Toivoin koko ajan, että hän olisi treffikumppanini."

Hyvä niin. Kuukauden päästä tapaamisesta Sandra-Susanna ja Jukka olivat kihloissa ja kolmen kuukauden päästä naimisisissa.

"Ei ole kaduttanut", vakuuttaa kolme ja puoli vuotta naimisissa ollut pariskunta. Kymmenen vuoden ikäero tai sama alavalinta ei ole häirinnyt.

"Ajattelin aina, etten halua lentäjää. Toisin kävi", Sandra-Susanna sanoo.

Jukka puolestaan löysi nuoremman vaimon kuin mitä etsi.

"Olin aikaisemmin seurustellut itseäni nuorempien naisten kanssa, ja etsin tällä kertaa deitti.netistä enemmän oman ikäistäni. Sandra-Susannan ilmoitus oli kuitenkin niin hyvä, että halusin vastata siihen."

Jukalla on ilmoitus yhä tallella.

Myös reaaliaikaisissa keskustelupalstoissa, chateissa, voi napata.

Näin vakuuttaa ainakin 25-vuotas Marika, joka tapasi avomiehensä ChatCityssä.

"Kun sain tietokoneen, jäin koukkuun chattiin. Keskustelin hänen kanssaan Sex Shop -huoneessa kaikesta muusta kuin seksistä. Kuuluimme molemmat Sex Shop -keskusteluhuoneen 40 hengen vakioporukkaan, joka järjesti yhteisiä risteilyjä ja muita kokoontumisia. Vakioporukan illanvietossa sitten tapasimme toisemme."

Muuten tapaaminen olisi ollut epätodennäköistä; toinen asui Kotkassa ja toinen Turussa.

"Ennen tapaamistamme emme olleet juuri jutelleet privaattikeskusteluissa."

Rakkaus leimahti vasta, kun Marika joutui työmatkalle Naantaliin ja päätti pyytää chattikaverinsa kahville.

"Alussa oli tosi kiusallista. Pyörittelin lusikkaa kahvikupissa."

Pari kuukautta myöhemmin he seurustelivat, ja pian Marika oli muuttanut Turkuun. Marikan esikoinen on nyt kuukauden ikäinen.

"Chatissa on helpompi tavata satunnaisseuraa. Deitti.netistä löytyy taas pysyvä seurustelukumppani helpommin", hän ohjaa.

Häämessut
11-12.1.2003
Wanhassa Satamassa.

7 kommenttia

So in love

10.1.2003 22:32

Olen netistä siepannut kyytiin ison kasan yhden illan tuttavuuksia. En olisi koskaan uskonut, että yhtäkkiä törmään mieheen, joka oli aivan toista maata kuin muut. Sitoutuminen ei ollut koskaan käväissyt mielessäkään. Mutta niin kävi - lähes kaksi vuotta kulunut yhdessä. Jaamme asunnon, ja nyt suunnitteilla oma talo ja lapsi.

Pariutumiseen kyynisesti suhtautuvasta ja parisuhdekammoisesta hulivilistä tuli vauvakuumeinen, umpirakastunut pikku avovaimo.

Rakkaan voi löytää mistä vain. Se vaatii vain avointa mieltä. Varta vasten etsiminen ei tosin välttämättä tuota tulosta. Sanon vain, että kannattaa olla avoin elämälle joka suhteessa.

En voi sanoa rakastuneeni virtuaalimaailmassa. Ainoastaan solmin kontaktin. Tosi rakkaus tulee tutustumalla ja pienen ajan kuluessa. Ihastukset saattavat iskeä, mutta se ei vielä kerro mistään isommasta. Ei myöskään sulje pois.

Rakastakaa toisianne, netissä ja tosielämässä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin