Hitit

Suksi muotiin

Ensi vuonna ikkunoissa ihmetellään mustaa, pinkkiä ja ruskeaa.
Ensi vuonna ikkunoissa ihmetellään mustaa, pinkkiä ja ruskeaa.

Krossi rinnassa, helmet kaulassa ja valkoista yllä.

Siinä teille huomiota herättävä skimbausasu Ellen tapaan. Skimbaus on taas hot 1980-luvun tyyliin (enemmistö aloittajista valitsee taas skimbauksen lautailun sijaan). Ja skimbavaatteet yhä enemmän muodin mukaisia.

Stella McCartney suunnitteli Adidakselle tänä vuonna ensimmäisen skimbausmallistonsa: luunvalkoista, marjapuuroa ja tummaa luumua. Ja asusteet ovat luku sinänsä: panta tekee paluun, uutuutena voimme ihmetellä kaulapantaa (näin koira-trendi leviää...).

Perinteisetkin tekniset skimbamerkit seuraavat tarkkaan muotishariaa. Esimerkiksi Peak Performance teki tänä vuonna ruudullisen skimba-asun. Ensi vuonna ikkunoissa ihmetellään mustaa, pinkkiä ja ruskeaa.

Ikään kuin vakuudeksi Chanel on suunnitellut mustat ruudulliset nahka(!)sukset. Tilaustuote maksaa 2 000 euroa.

Ja eiku laskemaan.

Viileä lista

 1. Lövet
  Haltin lehden-muotoinen istuintyyny, 19 e
 2. WinterSports Seshat
  Stella McCartney for Adidas –kengät. Värit: luumu, metalli, luunvalkoinen. 250 e, kaupan Ruotsissa.
 3. Hipe Check Gloves
  Peak Performancen ruutulasketteluhanskat, 65 e.
 4. Argyle-panta
  Crossin pannassa on silmiinosuvat värit, 22 e.

Hittilista

 1. Suihkuvoitelu
  Tigin suihkusaippua onkin rasva, joka voidellaan suihkussa. Suihkun lämpö sitoo saippuan kanssa kosteutta. Anna vaikuttaa hetki ennen huuhtelua.
 2. Tigi Strawberry Lemonade In-Shower Body Lotion 250 ml 22 e
 3. Rock’n’Rose
  Iltapuvun kuningas Valentino Garavani on suunnitellut tuoksun rockprinsessoille. Rock’n’Rose-tuokusssa raikaavat bergamotti, mustaherukka, ruusu ja kielo. Ja pakkaus on tietenkin pinkki! K-yli 28 v.
 4. Valentino: Rock’n’Rose edp 50 ml 64 e
 5. Vogue Living
  Amerikkalainen Voguen sisustussisar Vogue Living näki päivävalon viime vuoden lokakuussa. Kurkista vaikka huippulaulaja Jennifer Lopezin, huippumalli Karolina Kurkovan tai huippuperijätär Aerin Lauderin (Esteeltä jäi muutakin kuin meikkejä) koteihin.
 6. Vogue Living 9,10 e uusi numero tammikuussa
 7. Kynsi vippii
  Paholainen pukeutuu Pradaan - Weisbergerin toinen romaani VIP-ihmisiä (auts mikä käännös) ilmestyi suomeksi lokakuussa. Pratesi-lakanoissa pyörivät ja GreyGoose-Toniceja litkivät seurapiirinewyorkilaiset seikkailevat nyt pr-toimistossa. Candace “Sinkkuelämää” Bushnellin Lipstick Jungle kääntyy huhtikuussa Kynsin hampain -nimiseksi.

Mutaatiot

 • Dior
  Valkoinen laukkuimitaatio isolla D-logolla (ei kuitenkaan se iso dee) sisältää luomivärin, poskipunan ja huulikiillon. Mukana myös iso peili. Kaksi värivaihtoehtoa.
  Dior Flight 65,80 e
 • Lancôme
  Viisi keväistä luomiväriä metallikotelossa, jonka sulkijassa roikkuu hauska kerubi. Lancôme lukee koristeellisin kirjaimin kannessa. Mukana peili. Kaksi eri värimaailmaa.
  Lancôme Pop Cherub 55 e
 • YSL
  YSL:n kevään Lip Twin -huulipunassa on sekä huulipuna että -kiilto. Pakkauksessa on myös sivellin ja peili. Sivellin lähtee YSL-logosta. 12 eri sävyä!
  YSL Lip Twin 25 e
 • IsaDora
  Highlighter-puuteri, jonka pinnassa on huurteinen lumihiutaleen kuva. Kaksi sävyä: Pink Glow ja Snow White.
  IsaDora Snow Glow Powder 15 e
 • Clarins
  Clarinsin meikkipakkaukset uusiutuvat keväällä. Kaikkiin rasioihin kuuluu punainen magneetilla suljettava suojapussi. Luomivärisetissä neljä väriä.
  Clarins-luomiväripaletti Palette Quatuor 41,80 e

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi