Hitit

www.muoti.com

Marie Antoinette -leffa vaikutti Style.comin mukaan Anna Suin, Peter Somin ja Louis Vuittonin kevätkokoelmiin.
Marie Antoinette -leffa vaikutti Style.comin mukaan Anna Suin, Peter Somin ja Louis Vuittonin kevätkokoelmiin.

Katsot parhaillasi kuvaa viime muotivuoden tärkeimmästä tapahtumasta. Ainakin, jos uskot muotiverkon vaikutusvaltaisinta, Style.comia. Marie Antoinette ei ehkä ollut elokuvallinen elämys, mutta muotoseikat ennen kaikkea, se oli helkkarin hyvännäköinen.

Stailkomi on yhdysvaltalaisten Voguen ja W-lehden verkkopalvelu, joka esittelee niin New Yorkin jokaisen seurapiiritapahtuman (Voguen sisustuslehden lanseerauskekkerit), Hollywoodin bileet (kas, Brad Pittillä oli muuten ruotsalaisen J. Lindebergin puku GoldenGlobeissa) “kaikkien” huippumuotisuunnittelijoiden näytökset kuin mallien strategiset mitat. Suomalaisista malleista sivuilla on noteerattu vain Suvi Koponen. Muotifriikit kohtaavat kaltaisensa keskustelupalstoilla.

Vaikka Marc Jacobsin juhlia onkin hauska kurkistella, sivuston parhaimmistoa ovat erilaiset trendiraportit (keväällä hot ovat sporttinen, romanttinen, 1980-luku, pin up...), kattava esittely 48 eri merkin tärkeimmistä asusteista ja pariisilaiset ja newyorkilaiset, jotka kertovat Style.comin telkussa omat pukeutumisvinkkinsä. Hassu juttu, että kuvaaja on törmännyt kadulla vain muodin ammattilaisiin...

Omaan sähköpostiinsa voi tilata bulletinin, joka kertoo aina kun sivustolla voi ihmetellä taas uutta muotinäytöstä. Uusimpana sinne ovat tulleet miesten syyskokoelmat.

www.style.com

Turhuuksien rovio

 • 23 e:Cocktail maailman parhaaksi baariksi Forbes-lehdessä valitussa Bar Hemingwayssa Pariisin Ritzissa. Siideri Ritzin tapaan on appelsiinimehua ja samppanjaa.
 • 600 e:Nyt Prada myös soi. LG:n uusi superfashionista-puhelin Prada Phone by LG on jo toinen muotitalokännykkä. Koska Nokia ja Gucci yhdistävät voimansa?
 • 650 e:Gwen Stefanin oman Lamb-merkin suuri ruskea Verona-laukku. I feel like a pop star. Myös pienempänä ja halvempana.
 • 3050 e:Kellu viikko Karibialla Freedom of the Seasilla, made in Finland -aluksella. 9-päiväinen matka vietetään tietenkin parvekkeellisessa hytissä.
 • 107 milj. e:Maailman kallein talo on Lontoossa Kensington Palace Gardenissa. 12 makuuhuoneen lukaalin osti kaksi ja puoli vuotta sitten intialainen teräsmiljonääri.
Vero Modan kevätaviisi on ilmestynyt.
Vero Modan kevätaviisi on ilmestynyt.

Hittilista

 1. wwweromoda:
  Pukeutumisvinkkejä, uusi mallisto, lähin kauppa. Kaikki tämä löytyy Vero Modan uusilta nettisivuilta. Kirjautujille luvataan tarjouksia.

  www.veromoda.com

 2. Hyvä coveri
  Lumenen uudella peitevoidepaletilla voi peittää ihon epäpuhtauksia kolmen eri värin voimin. Sävyjä on erilaisia riippuen siitä, halutaanko peittää punertavia vai sinertäviä kohtia.

  Lumene Beauty Base peitevoide 14 e

 3. Kevätpuku
  Hattu + huivi + raita + v-kaula-aukko = mies, joka on halvalla uudistanut tyylinsä. Hiekka ja˜ musta näkyvät kaikissa miesten kokoelmissa. Popliinitakki on tosi pop nyt myös miehellä.
 4. Japaniasta
  Japanilaismimmit ovat villiintyneet Onitsuka Tigerin Ensemble-tossusta. Suomeen narusandaali tulee valkoisena ja kultaisena.

  Onitsuka Tiger Ensemble 59 59 e, mm. Stockmann, Stadium, Spirit Store

 5. Kieliasiaa
  Pentikin kevät-kesäkokoelma on nimeltään Satakieli ja se on kaupoissa tammikuusta heinäkun loppuun. Luvassa on huippuchiciä hopeaa, pastelleja ja beigeä. Lisää Pentik-tuotteita tulee kauppoihin huhtikuussa.

  www.pentik.fi

1 kommentti

Tyylillä

7.2.2007 16:09

Tiedoksi toimitukselle ja lukijoille, että Nokia julkaisi pienen "painoksen" simpukkapuhelinta Versacen kanssa 21.5.2005 eli kotvan ennen kuin Motorolan D&G-puhelin ylsi menestykseen. Nokian mallinimike tälle kollaboraatiolle on Nokia 7270 Versace limited edition ts. Nokia´s fashion phone. Tuo art deco-vaikutteinen vempele on varustettu ainakin nahkakuorilla ja Swarowski-kristallein koristellulla rannehihnalla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi