Iik! Inglot Itikseen

Inglotissa 2000 eriväristä kosmetiikkatuotetta, siveltimiä ja meikinpuhdistusaineita!

Inglotissa saa valita luomivärisettiinsä itselleen sopivimmat värit.
Inglotissa saa valita luomivärisettiinsä itselleen sopivimmat värit.

Iik! Inglot Itikseen

Viime vuoden keväällä Suomeen tullut ammattilaiskäyttöön tehtyjä meikkejä myyvä Inglot-ketju avaa viidennen liikkeensä Itäkeskuksessa 14.2. Luvassa on 2000 eriväristä kosmetiikkatuotetta, siveltimiä ja meikinpuhdistusaineita. Myyjinä toimivat meikkitaiteilijat (VL = OMG suomeks! Vihaan sanaa. Kuka keksii paremman?). Liikkeessä pääsee maksusta myös henkilökohtaiseen meikkiopastukseen tyyliin harmaata vasempaan ja mustaa oikeaan.

Inglotin on perustanut puolalainen kemisti Wojtek Inglot vuonna 1985. Liikkeitä on esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Kuwaitissa. http://www.inglotcosmetics.com
Itäkeskus, Itäkatu 1–5

Forum paisuu

Parin vuoden päästä saa taas ostaa lisää. Vuosina 2012–2014 Forumin kauppakeskus laajenee 8000 neliöllä ja valikoimaan tulee 20 uutta liikettä.
http://www.forum.fi

Accessorize jumbona

Accessorize on avannut liikkeen Jumbon kauppakeskuksessa keskusaukion laidalla. Tarjolla laukkuja, hattuja ja koruja.
Jumbo, Vantaanportinkatu 3

ViaMonteNapoleoneen

Nyt rikkomaaan säästöpossuja. ViaMonteNapoleonesta saa keväällä Valentinon tuotteita. Valentinon resort-mallisto on jo saapunut liikkeeseen. ViamonteNapoleonesta myy myös muita ylärekisterin brändejä Dioria, Prada, Givenchya ja Lanvinia.
ViaMonteNapoleone, Bulevardi 2–4

Kantele kaupasta

Tuliko kauppaasi von Puckelsbergerin kohuttu uusi kokoelma? Avasitko liikkeen, jonka kaltaista ei ole kaupungissa nähty (silleen hyvällä tavalla)? Kerro siitä meille. Lähetä tiedotteesi Ostoskeskukseemme: heini.larros@citypress.fi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi