Mene: Fair Made Finland

Lauantaina Teurastamolla järjestetään vastuullisten tuotteiden myyntitapahtuma.

Kuva: Sunnuntaipuoti

Fair Made Finland järjestää vastuullisten tuotteiden myyntitapahtuman Teurastamon Kellohallissa lauantaina 23. huhtikuuta Paikalla on 23 suomalaista suunnittelijaa ja jälleenmyyjää, jotka kauppaavat asuste- ja vaatemallistoja, sisustustuotteita ja luonnonkosmetiikkaa. Tapahtumassa on mahdollisuus tavata suunnittelijoita ja keskustella tuotteiden tuotantoketjuista. Fair Made Finland tukee kansainvälistä vaatevallankumousta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tapahtumassa ovat mukana seuraavat yritykset: Beibamboo, Circumnavigate, Design Palet, Fine van Brooklin, Defender, Harakanpesä Shop, IVANAhelsinki, Jatuli, Kaarna Living, Kielo, Kuula + Jylhä, Lillan Helsinki, Lille, Miiko, Miun, moimoi, Muru, MUUTE, Nomen Nescio, Su, vainio.seitsonen, Vietto ja Vilmuri by Vilma Wallinmaa.

Fair Made Finland on vuonna 2014 perustettu kollektiivi, joka on keskittynyt edistämään ja tukemaan vastuullisesti tuotettua asuste- ja vaatetusalaa. Tämä on neljäs FMF-tapahtuma.

Fair Made Finland - vastuullisten tuotteiden myyntitapahtuma Kellohallilla lauantaina 23.4. klo 10-16. Vapaa pääsy. Kellohalli järjestää tapahtuman yhteydessä Fair Made -puutarhabrunssin klo 11-14. Hinta 26 euroa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi