Muoti 2 minuutissa

Pikaopas syksyn tyyliin kaupoissa.

Tommy Hilfiger Denimillä farkkupaidat.
Tommy Hilfiger Denimillä farkkupaidat.
Ruututakki Tommy Hilfigerin tapaan.
Ruututakki Tommy Hilfigerin tapaan.

1. Sinapinkeltainen

Kaksi vuotta sitten kirjoitimme, että kukaan ei Suomessa halua käyttää sinapinkeltaista. Uusi yritys. Esimerkiksi H&M:llä on tarjolla sinapinkeltaista paitaa ja hametta. Nyt se on siis muodissa, taas.

2. Shortsit

Sukkisten kanssa. Jos et viime talvena päässyt mukaan, vielä ehtii. Vero Modan valikoimissa on jopa nahkashortsit. Muhkean neuleen kanssa.

3. Ruutubleiserit tai -housut

Maastoudu kirjastoon. Ruutubleisereitä tarjoavat sekä miehille että naisille muun muassa Day Birger & Mikkelsen, Tommy Hilfiger, Tiger of Sweden, Gant, Benetton, H&M...

4. Kukkakuosi

Auts! Niitä ilman voit kyllä elää, mutta jos et halua, H&M, Gina Tricot ja TopShop tarjoavat laajasti kukkivia vaatteita. Benettonin valikoimissa on jopa kukkaneule.

5. Farkkupaidat

Varsinkin ruotsalaisbrändit, kuten JC ja Tiger of Sweden, tuntuvat olevan ihastuneita niihin. Toimii miehillä ja naisilla.

6. Läpikuultava musta

Koska musta ei kelpaisi? Mutta nyt musta on kevyttä materiaalia ja se jopa kuultaa läpi.

7. Tyylitelty "Peru-Inka-kuvio" 1990-luvulta

Minulla ei ole mitään käsitystä tämän kuvion nimestä. Rehellisesti sanottuna olen halunut unohtaa sen. Jos haluatte uudelleen elää eräänlaista etnistä salihousukuosia, niin siitä vaan. Näitä on sekä miehille että naisille. Etsivä löytää kaupoista. Tätä muotivillitystä en aio levittää.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi