Muoti löytyy kaduilta

Uudistunut Styleguide luettavissa näköisversiona Cityn netissä.

Cityn muoti- ja lifestylelehti Styleguide on tarjolla ensimmäistä kertaa Cityn verkkosivuilla näköisversiona. Styleguide uskoo, että muoti löytyy muualta kuin Pariisin muotiviikkojen catwalkeilta. Se löytyy kaduilta. Sivuilla esitellään nuoria aikuisia tekijöitä, nuorille aikuisille lukijoille.

Yksi lehden pääasioista on pääasia. Kannessa komeilee pipokeisari Rasmus Tikkanen, joka on Villawool-pipolafkan pääsuunnittelija ja taiteilija, jonka vanhemmat toivovat hänen hankkivan oikeita töitä. Costo-hatuista puolestaan povataan Suomen seuraavaa Marimekkoa. Styleguide kertoo tarinan tekijöistä, jotka haluaisivat pysyä piilossa.

Styleguide kertoo myös kuinka hamppu palaa vaatteisiin ja miten vuoden nuoren suunnittelijan Vilma Riitijoen mielestä ekologinen vaate voi olla vaikka muovia.

Mukana ovat myös Styleguiden tutut palstat: kosmetologi, kolumni, koti, dr. style ja kuuma lista. Tässä numerossa kolumnista vastaa Reginan Iisa Pykäri, kuumasta listasta oma Lontoon hullumme, bloggaaja Sandra Marins, Walter de Camp puolestaan vastaa tutulla otteellaan lukijoiden tyylikysymyksiin dr. stylessä. Kosmetologi-palstalla Super-Janne avaa perustarpeisiin tukeutuvan kosmetiikkalaukkunsa.

Päätimme laittaa näköisversion saatavillenne, jotta lehden visuaalisuus pääsee esiin. Nauttikaa, ollos hyvä!


Lue Styleguiden näköisversio tästä! Miltä näyttää? Kerro mielipiteesi täällä!

1 kommentti

shiwan8

26.10.2011 15:23

...voi luoja...ei...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi