Ostoskeskus

Ostosmaailman uutispalvelu.

Acnea ja See by Chloéa saa pian Stockalta.
Acnea ja See by Chloéa saa pian Stockalta.

Stockan naiset uusiksi

Stockmannin naistenosasto saa lopullisen uuden asunsa elokuun puolessa välissä. Silloin kolmannessa kerroksessa on avattu useita uusia shoppeja, muun muassa Mango, Karen Millen, Armani Jeans, DKNY Jeans ja Diesel. Alusvaatepuolella avaavat Calvin Kleinin, Chantellen, Triumphin ja Esprit’n shopit. Naistenosastolle tulee myös yli kymmenen uutta brändiä. Näistä mainittakoon Acne, See by Chloé, Dolce&Gabbana, Polo Jeans, Versace ja Versace Collection. Myös muutama nuori suomalainen suunnittelija pääsee määräaikaisesti myymään tavaratalossa tuotteitaan.
Stockmann, Aleksanterinkatu 52

Seppälä kirjana

Seppälän muotitalosta ilmestyy elokuun puolessa välissä kirja. Seppälä syntyi vuonna 1930, kun Edvard Seppälä avasi Vaatetus- ja lyhyttavaraliike Velj. Seppälän Kouvolaan. Edvard Seppälän lapset Liisa ja Hannu nuorensivat ja laajensivat liikettä. Ken muistaa, että Seppälä kävi New Yorkissakin. Kirjan on kirjoittanut City-lehden ex-avustaja Pia Sievinen.
Pia Sievinen: Seppälä – oman elämänsä muotitalo.
Muotikokemuksia vuodesta 1930, 27 e (WSOY).

Trendsales.fi

Tanskalainen muotituotteiden online-yhteisökauppa (ihana nimihirviö) Trendsales.fi toimii nyt myös Suomessa. Ja suomeksi. Sivustolla voi myydä, ostaa, vaihtaa ja tarjoutua ostamaan erilaisia muotituotteita. Sivustolla pisteytetään myyjiä luotettavuuden parantamiseksi. Nyt kaupan on Burberryn ja Diorin korkkarit. Sekä yhdet Louboutinit.
http://www.trendsales.fi

Minna Hepburnia Boutiqe Fredassa

Minna Hepburn on tehnyt eksklusiivisen tuotteen helsinkiläiselle Boutique Fredalle. Maria-mekko on suukkokankaasta ja se maksaa 390 euroa. Mekkoja on vain muutama kappale.
Boutiqe Freda, Fredrinkinkatu 30

Pikkuliikkeet netissä

Yli 150 helsinkiläistä pikkuliikettä löytyy samasta osoitteesta: www.cityshops.fi. Helmikuussa lanseeratussa palvelussa voi kurkkia muun muassa Vepsäläisen, Ekbergin ja Korres Storen liikkeisiin. Liikkeet avaavat yhteisen verkkokaupan elokuussa.
http://www.cityshops.fi

H&M Home avaa

Vasta puolitoista vuotta sitten nettikauppana startannut H&M Home avaa ensimmäisen liikkeensä Suomeen keskiviikkona 12.8. Kyseessä on maailman toinen H&M Home, ensimmäinen on Tukholmassa. Syksyllä H&M Home avaa liikkeet myös Kööpenhaminassa ja Lontoossa. Homen syyskokoelmassa on punk- ja Pariisin vintage-vaikutteita. Tarjolla on kaikenlaisia kodintekstiilejä: muun muassa suihkuverhoja, pyyhkeitä, lautasliinoja, verhoja ja lakanoita.
H&M Home, Aleksanterinkatu 48

Little Britain avasi

Eerikinkadulla avasi toukokuussa Little Britain -niminen kauppa, joka myy Iso-Britanniasta maahantuotuja street-vaatteita ja asusteita, esimerkiksi laukkuja.
Little Britain, Eerikinkatu 10

Nina’silta huojentavat pohjalliset

Nina’s-liike saa valikoimiinsa eksklusiivisesti Footbalance-pohjalliset. Nahkaiset pohjalliset muotoillaan jokaiselle asiakkaalle erikseen ja ne sopivat myös korkokenkiin. 
Nina’s, Bulevardi 13

Boston Stockan teema

Stockmannin syksyn teemakohde on Boston. Luvassa siis tietokirjatarjouksia ja simpukkakeittoa. Entä saako Meren raivoa yhä dvd:nä?

We Care Icon -tuotto merelle

Sokoksen tänä vuonna lanseeratun We Care Icon -meikkisarjan myynnistä tilitetään jokaisen tuotteen osalta viisi senttiä WWF:n Operaatio Merenneitoon ja Itämeren suojeluun. Kasvipohjaisia meikkejä myydään Emotion-liikkeissä ja Sokos-tavarataloissa ja kaikki tuotteet maksavat alle 10 euroa.

Tuttavakaupasta Startasia

Kankurinkadulla Punavuoressa sijaitseva Tuttavankauppa myy kroatialaisia Startas-tennareita, joiden valmistus aloitettiin vuonna 1976 Borovon tehtaassa käsityönä. Tuttavankauppa myy myös Startasin t-paitoja ja aurinkolaseja sekä Djuvedjin kierrätysromusta valmistettuja ekologisia koruja. Liike on auki iltayhdeksään!
Tuttavankauppa, Kankurinkatu 2

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi