Ostoskeskus

Nike Kampissa, Don Rosa Suomalaisessa ja Suomen suurin Audi Center Vantaalla.

Niken liike oli myös Kampin kauppakeskuksessa, kun se aloitti. Nyt parempi liiketila.
Niken liike oli myös Kampin kauppakeskuksessa, kun se aloitti. Nyt parempi liiketila.

Nike avaa Kampissa

Nike avaa syyskuun viimeinen päivä 300-neliöisen liikkeen kauppakeskus Kamppiin ensimmäiseen kerrokseen Narinkkatorin laidalle. Suuren liikkeen valikoimiin kuuluvat naisten, miesten ja lasten urheiluvaatteet ja -varusteet, sekä vapaa-ajan tuotteet. Tuotepäivityksiä luvataan enemmän kuin missään pohjoismaissa. Luvassa on myös lajiesittelyjä.
Nike, Kampin kauppakeskus, Urho Kekkosen katu 1

ReUse Republic Kampissa

Perjantaina 17.9. kello 17 Kampin kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa esittäytyy muotinäytöksessä ReUse Republic -vaatemallisto. Merkin vaatteet on tehty jäännöseristä. Tuotteita voi ostaa toisesta kerroksesta kello 18 alkaen.
Kampin kauppakeskus, Urho Kekkosen katu 1

Fressi avaa

Simonkadun ja Annankadun kulmassa avaa 19.9. uusi kuntoilukeskus Fressi. Kuukausikuntoilu keskuksessa maksaa 65 euroa. Huippua on keskuksen 14 vuorokauden irtisanomisaika. Tarjolla on muun muassa BodyPumpia, balettia ja BodyCombatia.
Fressi, Annankatu 33

Novitan lankabaari avasi

Lankavalmistaja Novita on avannut LankaDeli-myymälän keskustan Martta-taloon. Luvassa on mahdollisuus jäädä liikkeeseen ostosten jälkeen neulomaan ja kuukausittaisia neulekerhoja eri teemalla. Ensimmäisenä vierailevana neulekerhon vetäjänä Minna Cheung (21.9. klo 17.30). Neulekerhoihin osallistuminen on maksutonta. Lankojen lisäksi liikkeessä myydään esimerkiksi Novita-lehteä.
Novita LankaDeli, Malminrinne 1 B

Alepäivät

Sokoksen alepäiviä vietetään todennäköisimmin 29.9.–2.10. Stockmannin Hullut Päivät on perinteisesti järjestetty viikkoa myöhemmin.
Sokos, Mannerheimintie 9

Suomen suurin Audi Center

Suomen suurin Audi Center on avannut Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyyteen. Cityn lukijoita kiinnostanee eritoten uusi kolmiovinen Audi A1.
Audi Center, Tikkurinlantie 123

Popot muutti

Neljä vuotta sitten avannut tennarikauppa Popot kasvoi ulos entisestä liiketilastaan ja avasi syyskuun alussa uuden, suuremman sneaker-kaupan samalla kadulla. Suunnittelijana on dSign Vertti Kivi & Co:n Juha Olavi Salonen. Tuotevalikoimassa on vaatteita ja asusteita ja Niken tuotteille on oma huone. Siellä on kaikkein harvinaisimpia Nike-tuotteita. Niken huoneen on suunnitellut Diagonalin Tuomas Lehtonen. Popot on auki arkisin kello 11–18.30 ja lauantaisin kello 11–16.
Popot, Iso Roobertinkatu 16

Artekissa Pierre Frey

Ranskalaisen vuonna 1935 perustetun sisustuskangastalo Pierre Freyn tuotteet ovat esillä ja myynnissä Espan Artekissa. Freyn tuotantoon – siihen kuuluvat tätä nykyä myös astiat, huonekalut ja lamput – voi tutustua Freyn nettikaupassa: www.pierrefrey.com
Artek, Pohjoisesplanadi 18

Don Rosa Suomalaisessa

Maailmankuulu ankkapiirtäjä Don Rosa sainaa uusinta teostaan Pako kielletystä laaksosta Aleksanterinkadun Suomalaisen kirjakaupan Mestassa 24.9. Teos ilmestyy 21.9.
Suomalainen kirjakauppa, Aleksanterinkatu 23

Corneliani Stockmannilla

Stockmannilla vierailee 26.9. saakka kestävien mittapukupäivien kunniaksi Cornelianin pukujen asiantuntija Bryan Neary 24.­–25.9. Tuolloin Cornelianin puvuista saa myös Stockmannin kortilla 20 prosentin alennuksen.
Stockmann, Aleksanterinkatu 52 B

Palloile uutuushallissa

Espoon ja Kaunaisten rajalla on avannnut uusi 4000-neliöinen mailapelihalli. Lajeina tennis, sulkapallo squash, golf, pingis, sähly ja kuntosali. Lisäksi hallissa on ryhmäliikuntatilat ja hierontapalvelu. Hallin ovat testanneet muun muassa Jarkko Nieminen ja Henri Kontinen.
Kauniaisten urheilupuisto, Ristihaantie 2

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi