Ostoskeskus

Pinkki Lindexillä, Hullut päivät Stockalla ja kirja-ale Suomalaisessa.

Carmen Kass toimii Pink Collection -malliston kasvona.
Carmen Kass toimii Pink Collection -malliston kasvona.

Pinkki Lindex

Lokakuussa Lindexillä kaupataan Michelle Obamallekin vaatteita suunnitelleen Narciso Rodriguezin Pink Collection -mallistoa. Lindexin Pink Collection -malliston myynnillä tuetaan rintasyövän vastaista työtä ja 10 prosenttia tuotteiden myyntihinnasta menee lyhentämättömänä Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon.  Amerikkalainen Rodriguez on Obaman lisäksi pukenut Sarah Jessica Parkeria ja Anna Paquinia. Hän on voittanut arvostetun Council of Fashion Designers of America -palkinnon kolme kertaa. Tuotteita saa myös Lindexin nettikaupasta.
http://www.lindex.com

R-kioski uusiksi

R-kioski uudistaa kioskinsa ja ilmeensä. Jatkossa kioskien tarjonta vastaa entistäkin paremmin asiakkaiden paikallisia tarpeita. Esimerkiksi asuinalueiden kioskeissa korostuvat jatkossa pelaaminen, mielihyvätuotteet ja palvelut. Kiireisen arkiliikennöintialueen kioskit joukkoliikenteen solmukohdissa taas painottavat laajempaa välipala- ja kahvitarjontaa.

Kirja-ale Suomalaisessa

Suomalaisessa Kirjakaupassa käydään vielä syksyn kirja-alen viimeisiä hetkiä. Ale pelaa myös nettikaupassa.
http://www.suomalainenkirjakauppa.fi

Pieces avasi

Pieces avasi uuden liikkeen kauppakeskus Jumbossa syyskuun alussa. Uusi liike on luonnollisesti sisarmerkki Vero Modan naapurissa ensimmäisessä kerroksessa. Piecesilla myydään erilaisia asusteita, muun muassa kenkiä, vöitä, koruja ja laukkuja.
Jumbo, Vantaanportinkatu 3

Sokoksen muotiviikko

Sokoksen ja Voicen muotiviikkoa vietetään 29.9.–2.10. Kaapelitehtaalla. Luvassa on muun muassa muotinäytöksiä. Sokos-iltaa vietetään 1.10.
http://www.sokos.fi

Hullut päivät tulevat

Stockmannilla ollaan taas hulluja. Hulluja päiviä vietetään 6.–10.10. Hullut päivät jatkuvat siis toista kertaa sunnuntaihin. Päivillä on omat Facebook-sivut ja tarjouksia voi kärkkyä lokakuun alusta osoittessa: www.hullutpaivat.com.
Stockmann, Aleksanterinkatu 52

Cawaii Itäkeskukseen

Japanilaisen pop-tavaran kauppa Cawaii on avannut elokuussa Itäkeskuksen Pasaasin ensimmäisessä kerroksessa. Tarjolla on hattuja, rakennekynsiä, laukkuja ja koruja ja kaikkea söpöä Japanista, Koreasta ja Taiwanista. Auki kello 10–18 ja 10–20.
Itäkeskus, Itäkatu 1–7

Sunnuntailiikkeet

Jos mieli tekee sunnuntaina kauppaan, osa liikkeistä palvelee. Kämp Galleriassa auki ovat Marimekko, Nilson, Rizzo, Guess, H&M.  Auki ovat myös kaikki Kampin kauppakeskuksen, Forumin ja Itäkeskuksen liikkeet. Myös moni Esplanadilla sijaitseva liike, esimerkiksi Iittala on auki. Lisäksi auki ovat tavaratalot Stockmann ja Sokos.

My O My Wallpaperin oppaassa

Wallpaperin Helsingin-opas suosittelee Erottajalla sijaitsevaa My O My’ta turisteille.
My O My, Aleksanterinkatu 36, Erottaja 9 B

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi