UrbSpotter-mobiilisovellus tuo helsinkiläiset kivijalkaliikkeet esiin

Tänään lanseerattava sovellus pyrkii lisäämään urbaania lähikuluttamista.

UrbSpotter on uusi, tänään lanseerattu mobiilisovellus, jonka tarkoitus on tuoda urbaanit kuluttajat lähemmäksi lähellä sijaitsevia kivijalkaliikkeitä. Se esittelee sovelluksen käyttäjälle lähistöllä olevia yrityksiä, niiden tuotteita ja somefeedejä. Sovellus syntyi perustajien omasta tarpeesta tutustua paremmin lähituotantoon ja paikallisten liikkeiden tarjontaan. Keskeistä siinä on paikallisten kivijalkapuotien tarjoama henkilökohtainen palvelu ja persoonalliset tuotteet liikkeistä, jotka ovat oikeasti, fyysisesti lähellä.

"Paikallinen kaupallinen kivijalkaliike tarjoaa paljon sellaista, jota suurmarketeista tai kansainvälisistä verkkokaupoista ei saa edes hakemalla", sanoo Pekka Puotunen, yksi UrbSpotterin perustajista. 

"Aukioloaikojen luomat rajoitteet ja monikanavaisuuden puuttuminen ovat vieneet fyysisesti lähellä olevat liikkeet yhä kauemmaksi kuluttajista."

Sovelluksesta löytyy tällä hetkellä 77 helsinkiläistä kivijalkaliikettä ja yli 1000 niiden tuotetta, ja lisää on tulossa. Tulevaisuudessa sovelluksen avulla on tarkoitus myös voida ostaa liikkeiden tuotteita suoraan omalla puhelimella. Toistaiseksi sovellus on saatavilla vain Apple-tuotteille, mutta Android-versio valmistuu lähiaikoina. Sovellus on ilmainen. 

UrbSpotterin Why won't you go local? -lanseerauskampanja esittelee torstaista maanantaihin valokuvanäyttelynomaisesti helsinkiläisiä kivijalkaliikkeitä ja niiden omistajia sekä sovelluksessa että UrbSpotter-kivijalkaliikkeiden ikkunoissa. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi