Kyseenalaistava Docventures palaa ruutuun uusin jaksoin

Dokumenttisarjan neljäs tuotantokausi starttaa 7. syyskuuta.

Kuva: Docventures / Facebook

Jälleen on aika kyseenalaistaa maailman meno, kun Madventuresista ja aikaisemmista Docventures-kausista tutut juontajat Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff palaavat ruutuun uusien dokumentaaristen pohdiskelujen ja asiantuntijoiden kera.

Neljännessä tuotantokaudessa juontajat iskevät jälleen totuuden terävän piikin suoraan kollektiiviseen pelkoon ja epätietoisuuteen, joka on heidän mielestään nykyisin ongelmallisempaa kuin koskaan. Internetistä löytyy osanottajia, mielipiteenjakajia ja asiantuntijoita joka lähtöön, mikä aiheuttaa massiiviset informaatioöverit, jonka taakse totuus helposti hautautuu.

Docventures kokee dokumenttien ja niiden yleisön olevan erittäin suuri osa kollektiivisen tiedon sanansaattajaryhmää, ja he haluavat keskusteluillaan tuoda katsojillensa uusia näkökulmia. Ohjelman aikana voi ottaa kantaa keskusteluun someviestinnän kautta.

Syksyn 2016 aiheita ovat muun muassa infosodankäynti, aikuisviihteen moralisointi, huumekauppa ja huumesota sekä suhmurointi.

Uuden tuotantokauden alkamista ei ole sen kummemmin mainostettu. Sarjan Facebook-ryhmässä tekijät kommentoivat asiaa seuraavasti:

"Koska olemme dokkarikerho, emmekä mikään saatanan viihdepallo, meillä ei ole jättimäisiä katumainoksia, tonneilla ostettua FB-mainontaa tai muutakaan markkinointimammonaa käytössämme." Selvä se.

Docventures kutsuu kaikki osallistumaan lauantaina 3. syyskuuta Konepaja Brunossa järjestettävään Rakkautta & Anarkiaa ennakkotapahtumaan, jossa Tunna ja Riku ovat molemmat paikalla ja lupaavat 50 ensimmäiselle osallistujalle ilmaisen Docventures-ämpärin.

Neljännen tuotantokauden osat esitetään keskiviikkoisin kello 21 YLE TV2:lla 7. syyskuuta alkaen. Yle Puheella Docventures pyörähtää käyntiin torstaisin 8. syyskuuta alkaen kello 16-17.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi