Mitä syömme tulevaisuudessa?

Tänä viikonloppuna järjestettävä urbaani ruokafestivaali Foodycle pureutuu ruokaturvaan.

Kuva: Foodycle 2013

Mitä tarkoittaa turvallinen ruoka? Mitä on ekologinen ja eettinen syöminen – nyt ja tulevaisuudessa? Ruokafestari Foodycle tuo Fork off -otsikon alla kysymysten ääreen taiteilijoita, muotoilijoita, tutkijoita, ruohonjuuritason toimijoita sekä ruoasta kiinnostuneen yleisön.

Foodycle on kaksipäiväinen ruokafestari, joka on tarkoitettu kaikille ruoasta kiinnostuneille. Festarin ohjelmassa on työpajoja, keskustelutilaisuuksia ja osallistavaa tekemistä. Ohjelman avulla voi tutustua vaikkapa hyönteisten syömiseen, roskisdyykkaukseen, kaupunkimehiläisiin tai kummiomenapuihin. Ilmaistapahtuma järjestetään toista kertaa Suvilahdessa, Viikissä ja Pasilan Kääntöpöydällä. Koko ohjelma löytyy tapahtuman sivuilta. 

Foodycle 5.-6. syyskuuta. Tapahtuman järjestävät Pixelache Helsinki, Dodo ry:n Haarukanjälki-hanke ja Ruoan tulevaisuus ry. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi