Nordic Business Forumissa järjestetään skeittikilpailu

Bisnes ja rullailu ne yhteen sopii.

Kuva: milanmarkovic78 / fotolia

Helsingin Messukeskuksessa lokakuussa järjestettävä Nordic Business Forum kuulostaa ehkä vakavamieliseltä pukumiesten ja -naisten ammattilaistapahtumalta, mutta se on paljon muutakin. Tänä vuonna sen yhteydessä järjestetään nimittäin hyväntekeväisyys-skedeskaba. 

Skeittauksen 12-kertainen maailmanmestari, legendaarinen Haukan Toni eli Tony Hawk on yksi Nordic Business Forumin puhujista. Siksi ei liene mikään ihme, että tapahtuman yhteistyökumppanit tapahtumatoimisto Tapaus ja mainostoimisto DDB Helsinki keksivät kehitellä bisnessisällön kylkeen tasapainoksi skeittitapahtuman. 

Skeittitapahtuman taustalla on oivallus siitä, että suuri osa yritysmaailman ammattilaisista on tänä päivänä sellaista ikäluokkaa, joka on harrastanut aktiivisesti skeittausta nuoruudessaan - tai harrastaa edelleen. Skeittaus on antanut monelle nuorelle paljon sekä urheilun että vapauden ja luovuuden saroilla, ja nyt sen parissa aikuiseksi kasvaneet haluavat panna hyvän kiertämään. 

Nordic Business Forumin toisen seminaaripäivän päätteeksi 7. lokakuuta keräännytään siis yhteen Business Sk8 For Good -hyväntekeväisyystapahtuman äärelle, jossa Tony Hawk tuomaroi miniramppikisaa. Kisassa on kaksi sarjaa: yli ja alle 40-vuotiaat. Tapahtuma on katselijoille ilmainen, mutta osallistuvien yritysten tulee pulittaa osallistumismaksu. Tapahtumassa kerätyt varat käytetään yhdessä Suomen Rullalautaliiton kanssa vähätuloisten nuorten skeittausharrastuksen edistämiseen. 

Business Sk8 For Good 7.10. klo 15-20 Messukeskuksessa.

1 kommentti

jamie44

26.8.2022 15:34

Of course, this is one of the important components of any business. If you don't have enough time to do bookkeeping yourself, or you don't have enough time to solve secondary tasks, you can contact https://wow24-7.io/dedicated-customer-service specialists who are always happy to help you

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi