Rax-pizzaravintoloissa voi lahjoittaa slaisseja jouluun asti

Rax Buffet -rafloissa voi ostaa pizzapalan tuntemattomalle. Rax lahjoittaa jokaista slaissia kohden yhden lisää.

Kuva: Antti Huttunen

Joulukuussa pizzaravintola Rax Buffet haastaa asiakkaansa mukaan jakamaan iloista joulumieltä ja lahjoittamaan pizzapaloja.

Kampanjan aikana Raxin asiakkaat voivat oman ostoksensa yhteydessä ostaa 1,50 euron hintaisen pizzapalan lahjoitettavaksi eteenpäin tuntemattomalle ihmiselle. Ravintola osallistuu itsekin osallistuu joulumielen jakamiseen ja lahjoittaa jokaista asiakkaan ostamaa pizzapalaa kohden yhden pizzapalan jaettavaksi. Pala palalta hyvää -kampanja käynnistyy joulukuun 1. päivä ja jatkuu aatonaattoon eli 23. joulukuuta asti. Kampanjaan osallistuvat kaikki Suomen 25 Rax Buffet -ravintolaa.

Käytännössä kampanja toimii niin, että asiakas maksaa ylimääräisen pizzapalan ja saa kassalta joulukortin, johon voi kirjoittaa oman tervehdyksensä. Kortit ripustetaan esille ravintolaan ja niitä vastaan voi lunastaa ilmaisen pizzaslicen kassalta.

”Mitä enemmän asiakkaat lahjoittavat, sitä enemmän myös me lahjoitamme. Kampanjan tavoitteena on laittaa hyvä kiertämään ja ilahduttaa ihmisiä joulukiireiden keskellä”, kertoo Restelin ruokaravintoloiden ketjujohtaja Riikka Hynninen.

Kuka tahansa voi lunastaa ilmaisen pizzapalan ravintolasta löytyvää joulukorttia vastaan. Kampanjan tavoitteena on jakaa yhteensä noin 10 000 ilmaista pizzapalaa.

”Ilmainen pizzaslice voi olla päivän pelastus opiskelijalle, piristävä välipala väsähtäneelle lapselle tai lounastunnin ilo lompakkonsa kotiin unohtaneelle”, sanoo Hynninen. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi