"Some people are gay, get over it"

Australialaispapin kyltit välittävät tuoretta maailmankuvaa.

Kuva: Anglican Parish of Gosford / Facebook

Australialaispappi Rod Bower tuulettelee kirkon ummehtuneita näkemyksiä anglikaanikirkkonsa tienvarsikylteillä. Viimeisin kyltti valistaa ja antaa uutta elämänasennetta niille, joilla on ongelmia hyväksyä parisuhteiden monimuotoisuutta:

"Rakkaat kristityt. Jotkut ihmiset ovat homoja. Koita päästä siitä yli. Rakkaudella, Jumala", kyltti tietää kertoa.

Kyltin viesti on välittynyt myös monille muille kuin sen livenä nähneille. Bower postasi kuvan kyltistä kirkkonsa Facebook-sivulle ja 24 tunnissa se oli kerännyt 100 000 katsomiskertaa, 1000 jakoa ja 3000 peukkua.

"Uskon, että tämä näyttää, että kyseessä on tärkeä asia ja että monilla on hengellisiä kysymyksiä, joihin perinteiset kristinuskon muodot eivät pysty vastaamaan", Bower sanoi Daily Telegraphille.

"Konservatiivinen näkökulma ei ole ainoa näkökulma", hän jatkaa.

Bower on erikoistunut suoraviivaisiin ja hauskoihin kyltteihin, joista mainittu on vain yksi esimerkki. Hän kertoo, että hän pyrkii "heijastamaan sitä, mitä Jumalan henki saattaisi sanoa modernissa maailmassa".

Muissa kylteissä Bower muun muassa muistuttaa lapsiin kohdistuvan väkivallan olevan väärin joka tilanteessa ja siitä, että "vaikka sitä ei lue raamatussa, se ei tarkoita, että se ei olisi totta. Vaikka se on raamatussa, se ei tarkoita, että se olisi oikein."

Modernia henkeä kuvaa erittäin hyvin myös epävarmuus, johon yksi kylteistä viittaa:

"Rakkaat kristityt, minulla ei ole suunnitelmaa. Pelottavaa, eikö totta? Rakkaudella, Jumala."


Lähteet: Salon, Daily Telegraph

2 kommenttia

valetta

5.8.2013 10:55

Niin, onhan sitä kaikenlaisia ihmisiä, on vammaisia ja kaikenlaisia sairaita ja homoja jne, ei kai kukaan kristitty sitä ole kieltänytkään. Kysymys on tuon muodin aktiivisesta levittämisestä, kysymys on teoista. Kyllä normaalilla heterollakin on haluja, joita ei pidä toteuttaa, vaikka nykyään hyväksytäänkin monenlaista. On myös nymfomaaneja heteroita, on pedofiileja ja eläimiinsekaantujia jne. Pitääkö heidänkin suuntautumiset ja teot vaan hyväksyä? Joku haluaa mennä kirkollisesti naimisiin koiransa kanssa, onko sekin ok, tasa-arvon nimissä?
Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi, ja asetti avioliiton heidän rakkautensa toteuttamista varten, Jumalan kunniaksi.

Ja hei, kyllä Jumalalla on suunnitelma, ja Hän myös toteuttaa sen, ja sille ei syntiset, ei edes homouden levittäjät, voi yhtään mitään!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

julma jumalasi

19.1.2015 12:48

Paskapuhetta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi