Uusi, isompi Vegekauppa on auki

Suomen ainoa täysin vegaaninen päivittäistavarakauppa kasvaa kasvamistaan.

Vegekaupan uusi ilme ja Karry Hedberg.
Vegekaupan uusi ilme ja Karry Hedberg.

Suomen ainoa täysin vegaaninen päivittäistavaroiden kauppaketju Vegekauppa on monen tiedostavan kuluttajan suosikkimarkettu, joka toimii Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Vegaanituotteiden ystäville on nyt ilouutisia: Helsingin Vegekauppa muutti elokuussa tuplasti isompiin uusiin tiloihin, ja enemmän tilaa tarkoittaa tietenkin suurempaa valikoimaa.

“Olemme laajentaneet kaikkien tuoteryhmien valikoimaa. Vegaaniset kylmätuotteet kiinnostavat selvästi ja niiden saralla onkin paljon uutuuksia luvassa. Myös eläinkokeetonta ja vegaanista kosmetiikkaa löytyy uudesta liikkeestä runsaasti”, kertoo Karry Hedberg, Helsingin Vegekaupan toimitusjohtaja.

Eikä siinä vielä kaikki: uuden avauksen myötä uudistettiin myös koko ketjun ilme.

“Uusi ilmeemme on tyylitellympi ja viestii paremmin Vegekaupan nykyistä visiota ja asiakaslupauksia. On ollut hienoa nähdä perusmarkettien vegaanisten tuotteiden valikoiman kasvu, minkä seurauksena myös Vegekaupan kasvissyöntiin ja veganismiin liittyvää erikoisosaamista tarvitaan entistä enemmän", kertoo Vegeketjun toimitusjohtaja Timo Alanko.

Kasvis- ja vegaaniruokavalioiden ja -elämäntavan yleistyessä alan monipuoliselle tarjonnalle on alati enemmän kysyntää. Vegekaupoissa uskotaan, että kasvispainotteinen ruokavalio on pysyvä muutos, joka laajenee entisestään koko maailmassa - ei ohimenevä trendi. 

“Vegekauppojen asiakaskunta on todella laaja. Vegaanien lisäksi asiakaskuntamme koostuu kasvissyöjistä, fleksaajista ja sekasyöjistä, jotka haluavat kokeilla uusia tuotteita. Uskomme vakaasti kasvispainotteisen ruokavalion suosion jatkavan kasvuaan”, Hedberg sanoo.

Vegekauppa, Hämeentie 48 Helsingissä, Kauppiaskatu 4 Turussa ja Aleksanterinkatu 26 Tampereella.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi