Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.

Idols  2

Miksi Suomen Idols kilpailijoille ei ole annettu mahdollisuutta käyttää korvamonitoreita???

Tuomaristo valittaa siitä että vire on päin helvettiä jne. Luulisi niiden ammattilaisina hoksaavan että myöskin aloittavan artistin on huomattavasti helpompi laulaa vireessä kun napit on tungettu korviin.

Mm. Saksan Idolsissa kaikki ovat laulaneet live showt nappulat korvissa. Ja kyllä se on niillä joskus siltikin menny metsään.

Esim. nuori ja kokematon Kristiina Brask olisi saattanut pystyä parempaan vireeseen kun olisi ollut napit. En tiedä onko epävireisellä esityksillä tarkoitus tehdä tv-viihdettä vai mitä?

Olisi hauskaa nähdä kuinka moni "kuuluisampi ja kokeneempi" artisti suostuisi menemään vetämään suoraan tv-lähetykseen ilman korvamonitoreita.

Vähän aiheesta tiedän ja saattaa olla että tähän on joku täysin selvä syy jota en vain tiedä mutta pakko ihmetellä.

Kiitos ja anteeksi (varsinkin kirjoitusvirheistä)

Ai heit kirjoitusvirhe


Lentämisestä  1

Muutama viikko sitten matkalaukku hukkui pariksi päiväksi. Tänään kärvistelin Köpiksen kentällä monta tuntia kun kaverit jotka koneita tankkaavat olivat päättäneet lakkoilla.
Oliskohan nää jotain enteitä että koko lentäminen pitäisi jättää sikseen...

Ai heit turha odottelu



Kiitos MTV3  3

Kiitokset maikkarille kun työnsitte Formulat maksulliselle kanavalle. Ei tarvii enää kärsiä siitä kun kilpailuviikonloppuna töllöstä ei tuu mitään muuta kun niitä vitun formuloita.

En tajua mikä jengiä siinä viehättää. Koko homma on mun mielestä aivan turhaa eikä se tee muuta kun saastuta.

Tekisivät siitäkin puuhasta vähän mielenkiintoisempaa vaikka sillä että kuskit sais puskea toisiaan ulos radalta kilpailun aikana. Myöskin toisten tiimien autojen sabotointi voisi olla sallittua.

En vaan voi sille mitään etten voi sietää sitä puuhaa. Sorry.

Ai heit F1




Kevät  1

Oliskos nyt asiat niinkin hyvin että talvi olisi tekemässä tilaa keväälle ja kesälle. Ulos jos katsoo, niin näin voisi luulla. Tää aika vuodesta on aivan törkeätä pidättelemistä, kun prätkä on seissyt useita kuukausia tallissa ja ajamaan pitäisi päästä.

Nooh eiköhän sitä reilun kuukauden päästä jo pääse kurvailemaan. Täytyy sitä ennen tyytyä siihen että käy tallissa käyttämässä konetta ja satulassa fiilistelemässä.

Ai laav satula


Loistava hetki  1

Kiire, stressi, kuolleetlinjat jne. riivaavat. Työn määrä kasvaa eikä se meinaa siis ainakaan tekemällä loppua. Näistä jutuista meinasin äsken jo hieman ahdistua.

Painoin läppärin kiinni, vedin takin päälle ja lähdin kävelemään korttelin ympäri. Hengitin syvään ja katselin ympärillä kiirehtiviä ihmisiä. Muistin minkä takia pidän duunistani, tajusin kuinka hienoa on olla terve ja iloitsin siitä että viikonloppua on jo niin lähellä.

Helpotti.

Voi kun noin muistaisi tehdä useammin.

Ai laav thö hetki