Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2009.

Vuosi vaihtukoon  1

Vuoden viimeinen työpäivä olikin sitten tässä... nyt valmistautumaan huomista varten. Luvassa reippaat syömingit ja juomingit maailman parhaimpien ihmisten seurassa. Ruutiakin tarvii laittaa taivaalle niin että rittää.

Olihan vuosi, niin hyvässä kuin pahassakin.Onneksi kaikki on hyvin ja kun muistuttaa itseään siitä (edes joskus), että asiat voisivat olla huomattavasti huonomminkin, niin sitä taas osaa katsoa asioita niille kuuluvalla "vakavuudella".

Eikun viisarit Spinal Tap henkisesti 11:sta ja vuoden vaihtumista juhlistamaan.

Poks

P.S. En vieläkään ole keksinyt että mihin kaikki fiksut ja nätit kauniimman sukupuolen (sinkut) edustajat ovat piiloutuneet. Ehkä yksi lupaus uudelle vuodelle voisi olla tämän mysteerin selvittäminen.



Niin...  1

...että olisi nyt sitten tuo Jessen syntymäjuhla takana ja enää muutama päivä ennen kuin ystävien kanssa korkataan kuohuvat ja laitetaan ruutia taivaalle.

Joulu meni kuin menikin yllättävän rennoissa merkeissä ja kaiken tohinan keskellä sitä sai jopa hieman levättyäkin. Onneksi edessä on toinen pitkä vkonloppu, niin voi varmistella että uuteen vuoteen lähretähän levänneenä, latautuneena ja ennen kaikkea tiukalla sykkeellä.

Mieli halajaa jo kaksipyöräisen satulaan, vaikka rinnekausikin on vielä korkkaamatta. On se saatana kun ei ikinä osaa olla tyytyväinen. Posina se että kohta pääsee pohjoiseen liukumaan mäkeä ylös ja alas.

Perjantaina suattaapi olla pää kipiä.

Poks

P.S. Pakko saada sushia ja sassiin



VALTIOLTA RAHAA SIANLIHAN IMAGON PARANTAMISEEN  1

Alla oleva uutinen sai veren kiehumaan. Suomen valtio, tämä meidän ihana pieni ja turvallinen pesä jossa Matti Vanhasen kaltaiset pellet voivat menestyä, on tosiaan päättänyt myöntää rahaa sianlihan imagon parantamiseksi.

MITEN JOS OLISI OHJATTU SITÄ RAHAA VAIKKA SIKOJEN ELINOLOJEN PARANTAMISEEN? MITÄ VITTUA???

Joku vitun viisas tietenkin tulee kommentoimaan, että kun imago on kohdillaan, niin kulutus nousee ja kun kulutus nousee niin sikojen elämänlaatua voidaan parantaa. Niin se sitten varmaan justiinsa menee. Ihmisiä kun ei vaan kiinnosta mikään muu kuin oma napa.

Ei todellakaan näin.

Valtiolta jättituki sianlihan imagon parantamiseksi

Maa- ja metsätalousministeriö on myöntänyt reilut 250 000 euroa valtionavustusta sianlihan imagon parantamiseksi, kertoi Ylen A-Studio eilen.

Tuki myönnettiin tv-ohjelman mukaan huhtikuussa Satafood Kehittämisyhdistykselle, mutta varsinaisesti markkinointiin tähtäävän hankkeen taustalla on Suomen Sikayrittäjät -yhdistys. Ylen tietojen mukaan Suomen Sikayrittäjät -yhdistys päätti hakea tukea sen jälkeen, kun sikojen huonot kasvatusolosuhteet tulivat ensimmäistä kertaa julkisuuteen pari vuotta sitten.

Lisäksi yhdistys on jättänyt vajaa kaksi kuukautta sitten ministeriölle hakemuksen, jossa anotaan vielä reilut 440 000 euroa tukea ensi vuodeksi.

Maa- ja metsätalousministeri Sirkka-Liisa Anttila (kesk.) ei suostunut kommentoimaan tapausta Ylelle.

A-Studiossa vihjattiin myös, että valtionavustuksella on toteutettu muun muassa nettisivut www.possupedia.fi.

Ylen A-studio esitti viime viikon keskiviikkona Oikeutta eläimille -järjestön kuvamateriaalia kehnoissa oloissa elävistä sioista. Kuvat herättivät viranomaiset ja nostattivat mielipideryöpyn. Edellisen kerran järjestö teki samanlaisen kuvaustempauksen vuonna 2007.

(MTV3 - STT)



Mieli halajaa muualle...  1

Do you remember, Standing on the shore
Head in the clouds, Your pockets filled with dreams
Bound for glory On the seven seas of life
But, the ocean is deeper than it seems

The wind was with you When you left on the morning tide
You set your sail for an island in the sun
On the horizon, dark clouds up ahead, For the storm has just begun

Take me with you, Take me far away
Lead me to the distant shore

Sail your ship across the water,
Spread your wings across the sky
Take the time to see
You're the one who holds the key,
Or sailing ships will pass you by

You cry for mercy, When you think you've lost your way
You drift alone, if all your hope is gone
So find the strength and you will see You control, your destiny
After all is said and done

-C & V-