Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2009.

Telkkari kiinni  1

Tässä on nytten jo vierähtänyt hyvä tovi, niin että telkkari on pysynyt kiinni silloin kun olen ollut kotosalla.

Aika huimaa mihin kaikkeen onkaan aikaa kun ei illalla hyydy tylsyttimen eteen. En tosin mikään ihan järjetön sohvaperuna ollut muutenkaan.

Suosittelen kaikille lämpimästi. Jää enemmän aikaa itselle, ihmisille ympärillä ja maailmalle. Ehtii kokemaan enemmän.

Viikonloppua.


Madonna, Madonna, Madonna... NYT RIITTÄÄ!  3

Ei vittu enää saatana sanaakaan siitä vanhasta harpusta. Vittu että palaa käämi kun siitä vouhotetaan joka vitun tuutista. On sitä saatana nähty parempiakin artisteja tässä maassa vierailemassa jotka ansaitsisivat huomattavasti enemmän huomiota kun mitä saavat osakseen.

Voin kuvitella että tää saatanan vouhotus jatkuu vielä viikkoja. Ihme jos joku saatanan Seiska ei kirjoita... Hotellin henkilökunta löysi Madonnan käytetyn tamppoonin! Sekin varmaan huutokaupattais.

Madonna nauraa koko matkan pankkiin ja miettii että mitä vitun metsäläisiä noi oikein oli. Eihän porukka ollut kuulemma osannut edes irroitella ja pitää hauskaa sillä keikalla. Puukansa on seissyt tomerasti
tuijottamassa tekemättä ainuttakaan liikettä. Kyllä kannatti maksaa ittensä kipeäksi ja mennä siihen vitun ryysikseen tunneiksi. Onneksivitunolkoon!!!

VITTU ETTÄ RIITTÄÄ!


Apuva  1

Kun on mennyt unirytmi loman aikana sekaisin. Ei oikein meinaa tulla mittään tästä puuhastelusta jos ei saa nukuttua viittä tuntia enemmän per yö.

Pakko laittaa ennakkotilaus Nukkumasalle tänään. Jos se pääsis käväisemään tänään vähän aikaisemmin.

Zzzzzzz