Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2010.

Deittailusta  6

Polttakaa mut roviolla. Haukkukaa luuseriksi. Pöllikää mun lelut. Tanssikaa mun haudalla. Aivan sama, mutta deittailusta on sanottava seuraavaa...

...oppikaa tytöt joskus edes tarjoutumaan hoitamaan omat "kulunne", tai heittäytykää villiksi ja yllättäkää mies sponssaamalla sille jotain siistiä.

On niin vitun lystikästä kuinka enemmistö (ei kaikki) naisista huutaa tasa-arvon perään, mutta kun laskun paikka tulee, niin sitten heittäydytään "wanhan aikaiseksi".

Tarkennuksena vielä muuten sellaista pientä knoppia etiketistä, että se joka kutsun esittää, hoitaa kulut. Rajansa toki kaikella.

Tulee varmaan vitusti sadattelua ja scheissea tästä. Älkää ymmärtäkö väärin... en ole pihi, en ole vittumainen, rakastan naisia ja kunnioitan heitä, mutta kun joskus joku edes...

Pahoittelut (varsinkin kirjoitusvirheistä).


Aivan sama, mitä muut meinaa...  1

...mutta tästä tulee niin helvetin hyvä viikonloppu, että meinaa oikein hirvittää. Sunnuntaina voi päätä hieman särkeä, mutta sehän vaan on merkki siitä että on elossa.

Siisteintä on se että viikon päästä nokka kääntyy kohti pohjoista. Rinteitä, kelkkailua ja after-skitä niin että riittää.

Koko äijä on yhtä helvetin hymyä. NÄIN!


Piratismista...  1

...jos ei teillä saatanan pummeilla ole varaa maksaa kuluttamistanne leffoista, musiikista tai peleistä, niin joko teette elämänne suhteen sellaisia päätöksiä jotka tulevaisuudessa antavat teille mahdollisuuden kaivaa kuvetta tahi sitten OLETTE VITTUN ILMAN.

Saatana miten hienoa olisi kun jonkun helvetin Torrenttispeden jälkikasvu jonain päivänä ilmottaisi haluavansa sisällöntuottajaksi.

MURPHY RULES!



Yhyy...  2

...voi kun ne konserttiliput ovat niin kalliita. Voi voi voi voi voi voi. Tätä saatanan ruikutusta kuulee joka puolelta.

Lopettakaa sen musiikin imuroiminen ilmaiseksi ja maksakaa kuluttamastanne musiikista, niin ehkä noiden isojen bändien keikkaliput eivät sitten olisi niin saatanan kalliita. Turha se on muuten siellä keikalla paitakojullakaan ruikuttaa siitä kun ne paidat on niin niin niin niin niin kalliita.

Jos yhdestä suunnasta ei saada rahaa sisään, niin se varmasti otetaan jostain muualta.

Torrentit kiinni vitun pellet!


Lisää lunta kiitos!  1

Jos mitenkään vaan suinkin olisi mahdollista, niin please please please lisää lunta kehiin.

On ollut aivan hillittömän viihdyttävää seurata kuinka ihmisistä tulee täysin avuttomia kun muutama sentti lunta pöllähtää taivaalta. On tietysti kurjaa kun esim. vanhuksilla on ongelmia päästä kodeistaan liikkeelle, mutta nythän se sitten taasen nähdään mitä saatanan lapasia noi meidän siunatut päättäjät ovat.

Vai onko kenties vielä surullisempaa nähdä miten tavallinen pulliainen hyvksyy sen miten huonosti kaupunki ja taloyhtiöt huolehtivat kulkumme esteettömyydestä huolehtimisesta?

Siihen mennessä kun tohon hommaan on saatu jotain rotia, niin ollaan jo juhannuksen vietossa ja koko homma unohdetaan tyytyväisinä siihen asti kun se ruosteinen Corolla ei sieltä hangesta lähdekään.

AI FAKIN LAAV LUMI!

P.S. Viikoloppuna kaupungille lautailemaan ;-)


Jenni Vartiaisen uusi sinkku...  1

...on suurinta shittiä sitten sen uran alkuvaiheiden (Gimmel). Mitä vittua? Tietysti tää on vaan mun mielipide, mutta nyt on jotain mennyt metsään niin että kolina kävi.

Kun tota uutta sinkku vertaa Jennin esikoisen biiseihin, niin meinaa tulla itku. Mihin on jäänyt tunne? Nyt joku saatanan tuottajaäpärä on ladannut raidat täyteen humputihumputia ja taustalle jotain saatanan Casio Rapman tilutusta kovin itämaiseen henkeen.

Tuottaja saunan taa...

WTF?


Kunhan ihmettelen...  1

On se hassua, että kun ilta on parhaimmillaan, niin alkoholipitoiset juomat maistuvat elämän eliksiiriltä. Juoma toisensa perään laittaa edellisen asettamat standardit paremmaksi.

Seuraavana aamua sitten kun herää, niin tuntuu siltä kuin olisi kaatanut akkuhappoa kurkkuunsa edellisenä iltana.

Onneksi ei tuu juotua kovin usein. Rupeaa tulemaan vanhaksi ;-)

Poks