Blogi

Seuraava

No juu ja just niin. :)  3

Maanantai-ilta menossa. Tähän päivään on mahtunut taas kaikenmoisia fiiliksiä ja tunteita. Mulla itelläni on suhteellisen tasainen olo ollut, mutta sitten ympärillä tapahtuu kummia, jotka jättää sanattomaksi.

No, aamulla kipaisin katsomassa kaverini kahden viikon ikäistä tyttövauvaa. Voi miten avuttomalta toinen näytti, mutta silti lämpö toisen olemassaolosta huokui kauas. Toisella ei ole vielä harmainta aavistusta, mitä ympärillä tapahtuu. Kunhan ruoka tulee ajallaan, halit oikeaan väliin ja jos vielä pysyy kuivana, niin mitä muuta pieni voisi kaivata. Toivon todella, että neito pienoinen pysyy onnellisena mahdollisimman pitkään, että elämä ei keikuttaisi toista pientä pahasti.

Kyseisen vierailun jälkeen juttelin pätkän ystäväni kanssa, joka on elämässäni lasten jälkeen tärkein ihminen. Aikuistenmaailmassa tärkeä tuki, sekä loistava keskustelukumppani. Hän on "saavuttanut" elämässään uuden etapin, josta on muutama polku elämässä eteenpäin. Hän on vahva nainen, tiedän sen. Mutta miksi mua pienesti pelottaa, että hän satuttaa vielä itseään. Mutta enhän voi toisen elämään puuttua muuten, kuin keskustelemalla eri vaihtoehdoista ja olla rehellinen omista mielipiteistä. Tarvittaessa toimia olkapäänä, jos sellaista tarvitsee. :) No juu, tämäkin tällaista sanojenhelinää ja höpötystä.

Näin tänään myös ihmisen, joka on minulle hirrrrrmmu tärkeä. Hän oli tavatessa jollain asteella surullinen jostain. Se positiivisuus ja "rempseys" oli jotenkin poissa. Illalla jutellessa ilmeni, että fiiliksien puolella ei ole kaikki hyvin. :( Kysyin, haluaako jutella asiasta. Eipä halunnut nyt, joten tilaahan mun on silloin annettava. Toisaalta kirpasee sekin, kun haluaisi olla tukena, varsinkin, kun on tiedossa, kuinka paljon tämä ihminen on seissyt minun selkäni takana, potkinut vauhtia ylämäkeen, kun olen sitä tarvinnut. Tuonut elämääni paljon asioita, intoa, uutta näkemystä. Ollut lapsille tuki ja turva, mutta myös auktoriteetti, jonka edessä ei "ryttyillä", kuitenkaan hyppimättä minun varpailleni. :) Kyseessä on TODELLA lämminsydäminen ja aito ihminen, jota arvostan todella paljon. Jos ja kun tämän luet, niin haluan, että tiedät olevasi ajatuksissani.

Lisäksi olen iloinen ystäväni onnellisista ajatuksista, joita hänen blogistaan luin. :) Joku on tainnut hippasen saada neidin sydämestä otetta. Onnea teille murut. <3 Ja sinullekin, kun itsesi tunnistat, haluan sanoa, että kiitos mielipiteistäsi ja tsempeistäsi, joita on sadellut taipaleeni varrella.

No juu, olipa hieman sekava aloitus blogille, mutta jostain se on aloitettava. 8)


Seuraava