Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2009.

Ahaaelämys asumisesta AA:n kanssa  7

Niin. En ole blogiani aikoihin päivitellyt kun ei ole ollut mitään maata mullistavaa. Parisuhteeni ei toimi mitenkään muuten kuin sängyssä eikä sitä jaksa ruikuttaa, mutta nyt päätin avata hieman sieluni sisäistä maailmaa.

Eli. Avopuolisostani voisimme puhua nimellä Herra AA. Olemme Herra AA:n kanssa riidelleet paljon ja minusta. Kuvitelkaa minusta on tullut nalkuttava, valittava ja kitisevä akka? *nauraa* Niin. Joudun sanomaan samoista asioista sata kertaa ja mies on pilannut viimeiseltä 2kk:lta viikonloppuni juopottelullaan. Ei tule välttämättä yöksi kotiin ja juo tilinsä kurkusta alas. Nooh. Sellaistahan en voi sietää. Olen tarkka nykyisin siitä miten minua kohdellaan ja yllättäen alennuin nalkutukseen ties monennenko kerran kun hän tulee keskellä yötä kotiin. Vaadin häntä palauttamaan avaimet.

Herra AA:lta ei avaimia noin vain takaisin vaaditakkaan :D Ja niin siinä kävi että Herra AA kävi minuun kiinni. Pyöritteli tukasdta pitkin lattioita ja nosti kurkusta seinälle. Tämä tapahtui siis viime viikonloppuna. Nooh. Ei se hauskuus siihen päättynyt!! Herra AA: selvittyä järkytyksestään hän oli kovin pahoillaan, voi minua! Mutta Jenny sinä ajoit minut tähän pisteeseen (kyse on lievästi narsistisesta henkilöstä joten anteeksipyyntöönkin sisältyy aina "mutta mieti mitä sinä olet tehnyt" :D)

No sitten hän kertoo että, minun on pakko mennä ryhmään taas. Jennyä alkaa naurattaa. Mihin helvetin ryhmään? (tokihan kaksimielinen Jenny yhdistää sen aivan muuhun kuin vertaistuki-ryhmään :D) Niin Herra AA selittää kuinka hän ennenkuin tapasi minut oli 8kk kuivilla (kuulostaa imartelevalta eikö? :D mutta tapasimmehan baarissa!) ja käyneen jopa 4kertaa viikossa AA-kerhossa. (kerho on oma nimitykseni sille :D) Oli taas ympyränä. Anteeksi mitä? Etpä ole aikaisemmin sitä sanonut. Ja tähän herra AA että En tiennyt että minun täytyisi koskaan kertoa :D

Joten. Asun yhdessä siis narsistisen käytösmallin omaavan ANONYYMIN ALKOHOLISTIN kanssa. Wihu!