Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.

Lilly of the Valley  1

Lilly of the Valley
Pale as the moon
Something in your eyes
Is tortured
Something is wrong
And it's hurting me.

Lilly
So soft and beautiful
So pure yet painted
By the evils of the world.

Lilly
Please don't let them
Crush your petals
And throw you to the wind

Lilly, please love yourself
From the roots deep within.

Lilly of the Valley
Don't dance for the evil one
Who cares nothing
For how precious you are
Or how tenderly you need to be picked.

Lilly
You are special
You are beautiful
And only should be treated gently
Like the breeze that blows
Like the spring sun.

Lilly
Please don't let them
Crush your petals
And throw them to the wind
Scattered
Leaving the residue of worthlessness on your lips
Forever lost
From what once was within.


Nyt se sitten tapahtui.  9

Jokaisen vanhemman pahin painajainen.

Niin. Poikani yleensä nukkuu ihan hyvin eikä tule huoneestaan keskellä yötä.

Eilen oli sitten seuralainen taas luonani yötä. Kävimme siinä saunassa ja muuta, että poika varmasti nukahtaa kunnolla jotta voimme hieman sitten antaa läheisyyttä toisillemme :D

Nooh.. Siinä sitten kävi niin että kun pääsimme itse asiaan aukesi huoneen ovi. Pojan huoneesta tullaan suoraan olohuoneeseen ja siitä tosiaan näkee suoraan. Kiitokseksi minun eilisestä tylsyydestä olin vaihtanut hieman järjestystä eikä sitten näköyhteysollut ihan niin suora. Nooh.. Selvisimme tilanteesta pysähtymällä ja olemalla kuin ei mitään ja vein pojan takaisin sänkyyn... Hienoa. Poika oli yllättänyt äitinsä harrastamasta seksiä. Nooh.. Siinä sitten taas odottelimme hetken ja teimme iltapalaa ja olimme varmoja, että rakas nuppuseni nukkuisi. Nooh.. päästyämme taas itse asiaan aukeaa huoneen ovi. Oli sellainen olo ettei tiennyt itkisikö vai nauraisiko :D hän oli yllättänyt minut siis toistamiseen..

Poika on onneksi vasta 2,5vuotias eikä niin ymmärtänyt. Hillunhan minä muutenkin alasti hänen seurassaan. Mutta silti....... :DD Nyt olen vakaasti harkinnut takaisin kolmioon muuttamista, jos tämä vielä toistuu joudun rajoittamaan seksielämääni vain vapaaviikonlopuille, ja kuinka kireällä pinna sitten onkaan? :D

Hmm.. Menenkin heti katsomaan asuntoja ja muutan asuntoon missä on molemmille oma makkari. Olemme asuneet tässä kaksiossa nyt puoli vuotta, kuinka kukaan kestää asua tälläisessä kopissa? Luulen että tämä extreme asuminen riittää:D haluan oman huoneen. Ja kyllä, äiti haluaa harrastaa seksiä koska se tekee hyvää:P ja mielellään ilman keskeytyksiä..

Minä kun en muutenkaan ehkä mikään hiljaisin ole, eikä poika ikinä ole siihen silti herännyt. Tällä kertaa hän ei tainnut ikinä nukkuakkaan, vaikka niin luulimme.

Saimme kyllä sitten hommat hoidettua loppuun pitkän odottelun jälkeen, luojan kiitos.

Olen silti järkyttynyt:D vähän sama kun löysimme sisarusten kanssa pienenä isän pornofilmit:D kauheaa..


Materialistinen hedonismi  2

Materialistinen hedonismi

Olet iloinen, laiska ja mukavuudenhaluinen. Mielestäsi elämässä on tärkeintä olla onnellinen; syödä hyvää ruokaa, harrastaa loistavaa seksiä ja nukkua pitkään. Olet altis hetken houkutuksille sekä päihteiden käytölle. Et useinkaan muista miettiä tulevaisuutta eikä sitä tarvitsekaan miettiä; eletään hetkessä täysillä se, mitä eletään. Ammatiksesi valitset työn josta nautit - ja jos kyllästyt siihen, saatat yhtäkkiä vaihtaa firmaa hetken mielijohteesta. Teet valintasi sen hetkellisten fiilistesi ja halujesi mukaan, mikä tekee sinusta joskus ailahtelevan ja ennalta-arvaamattoman. Et ole mikään pörssimeklari ja rahasi hupenevat helposti pieniin ostoksiin, kuten suklaapatukoihin, alkoholiin ja kahviin, joita koet sillä hetkellä kovasti tarvitsevasi. Vihje: älä ota luottokorttia. Punnitset valintasi sillä mikä tuottaa eniten mielihyvää sinulle tai rakkaillesi. Harkintasi on nopeaa "kumpi on parempaa, suklaa vai toffee?" Muista kuitenkin että materialistiset nautinnot ovat vain hetkellisiä, elämässä voisi olla jotain pysyvämpääkin. Pyh, olet onnellinen juuri noin!

_______

Myönnettäköön, pitänee paikkaansa. :P