Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2009.

Parisuhde pohdintaa. Jälleen.  12

Minua on alkanut vähän häiritsemään tämä tilanne. Että tiedän toisen pettävän, mutta hän pitää minua jotenkin yksinkertaisena sekä typeränä ja kuvittelee minun uskovan mitä vain.

Nooh.. Eilen sitten päätin testata hieman. Siinä olimme pääsemässä itse asiaan ja juuri ennen H hetkeä

"Onko sulla kortsuja? Et jos kerta panet muita, niin en haluamitään tuliaisia."

Ja siitäkös riemu repesi :D Hän suuttui minulle kun kehtaa epäillä häntä sellaisesta, ja sanoi ettei tästä tule mitään jos epäilen häntä etc. Ja sitten minulla meni hermo ja menin toiseen huoneeseen nukkumaan.

Siinä pohtiessani asiaa kuulin kuinka hänelle tuli viesti keskellä yötä. Hyvä on ruoskin itseäni tästä synnistä, mutta päätin että unohdan koko jutun jos se viesti on viaton joltain kaverilta, niinpä luin sen. Mutta ei. Ihan niinkuin olin arvannut viesti oli naiselta.

Ja siinä istuessani puhelin kourassa päätin katsoa löytyykö sieltä mitään muuta mielenkiintoista. Ja löytyihän sieltä :D Viestien lisäksi alaston kuvia tästä kyseisestä naisesta.

Kiva katsoa kuvaa jossa ukon sormi on toisen perseessä :D En oikein tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa tälle kattavalla kuvakansiolle. Nätti nainen ei siinä mitään.. Mutta kuvat oli otettu pari kuukautta sitten..

Nooh.. Aamulla sitten keskustelimme ukon kanssa vielä puhelimessa ja hän sanoi että palauttaa avaimen jos en usko häntä. Ja sitten sanoin että noh.. jos et nyt ole ollut muiden kanssa niin koska VIIMEKSI sinulla on ollut joku muu. Vastaus tuli äkkiä. "Ennen sinua" Sitten tarkensin vielä että niin sinulla ei siis ole ollut muita helmikuun jälkeen? Ei kuului vastaus taas...

:D Nyt minua vain naurattaa.. Ja vituttaa :D Olen tunnetusti tunnevammainen enkä osaa olla surullinen saati itkeä ihan pikkujutuista. Tämä kai sitten luokitellaan pikku jutuksi...

No tilanne on nyt sitten tämä. Minulle annettiin tämä päivä aikaa miettiä. Jos uskon häntä niin hän lupaa antaa asian olla ja jos en niin tämä on tässä. :D

Ookkei. :DD Huomenna siis tiedämme mihin tulokseen olen tullut. Päätänkö antaa asian olla ja nauttia hyvästä seksistä ja seurasta sillä varjolla että toinen nauttii niistä asioista muidenkin kanssa vain jäänkö taas yksin.

En osaa olla yksin.. En pitkään. Kumpikin on minulle siis yhtä vaikeita tilanteita. Ja tämä tilanne on sietämätön..

Huomiseen siis!